За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Навігатор Tenex 60 Marco Polo Навітел: і розумний, і кмітливий!

img

Автонавігатор Tenex 60 не дарма був названий на честь італійського мандрівника, об'їздив майже весь світ. Як і його знамень «попередник», девайс витривалий, працьовитий і кмітливий в дорозі.

 

Tenex 60 укладений у міцний корпус із сталі і полімеру, а його 6'' TFT-екран покритий антивідблиску шаром. Роздільна здатність дисплея становить 800х480 пікселів. В якості ПЗ використовується популярна версія карт «НАВІТЕЛ».

 Tenex 60 Marco Polo Навител

«Холодний старт» GPS-навігатора становить близько 30 секунд, а його технічна база працює швидко і безвідмовно за рахунок потужного чіпсета MTK MT3328 і 128 ГБ ОЗУ. На борту пристрою 4 ГБ флеш-пам'яті і підтримка зовнішньої пам'яті, що дозволяє використовувати навігатор як планшета і додатково встановлювати необхідне навігаційне ПЗ.

 

Не варто скидати з рахунків і мультимедійну частину. Tenex 60 в цій стезі відчуває себе як риба у воді. Різний контент в форматах AAC, MP3, AMR, M4A, OGG, WMA, MID, GIF, JPG, PNG, BMP, AVI, MP4, WMV, 3GP відтворюється на ура. А завдяки наявності FM-трансмітера ви зможете транслювати популярні радіостанції на акустичну систему свого автомобіля.

 Tenex 60 Marco Polo Навител

Ємності вбудованої батареї 1000 мАг вистачить на 2,5 години роботи далеко від авто. Варто відзначити і розширений комплект поставки, що включає автомобільний прикурювач, тримач, USB-кабель, кліпсу і невеликий стилус.

Висновок

Як бачите, для цього мандрівника від Tenex немає нічого неможливого.

 

«Начинка» Tenex 60 Marco Polo дозволяє провести позиціонування на місцевості з точністю до 3 метрів. А його мультимедійний потенціал робить цей автонавігатор найбільш цікавим рішенням на кожен день.

29.05.2014 52
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!