За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Lenovo випустить 2 нових бюджетних гаджета

img

Китайський виробник збирається оновити модельний ряд своєї лінійки Tab, моделями Tab 7 і Ta

Китайський виробник збирається оновити модельний ряд своєї лінійки Tab, моделями Tab 7 і Tab 7 Essential. Ці пристрої призначені покупцям, які вибирають гаджети на операційній системі (ОС) Android.

Обидва смартфони будуть оснащені 7-ми дюймовим дисплеєм. У моделі Tab 7 матриця екрану буде 1280 на 720 точок. А ось власникам Tab 7 Essential доведеться задовольнятися матрицею 1064 на 640 точок. Дані девайси мають відмінності між собою, перша з яких - це різні процесори.

У Lenovo Tab 7 вмонтований процесор MT8161, а в другій моделі чіп MT8167D від компанії MediaTek. Кожен процесор містить 4 ядра обчислення, які будуть функціонувати на частоті в 1,3 ГГц. Оперативна пам'ять в обох гаджетах буде мати слот на 1 гігабайт. Вбудована пам'ять на обох девайсах матиме показник в 16 ГБ.

У планшета Tab 7 буде фронтальна камера на 2 і камера на тильній стороні на 5 мегапікселів, яка буде мати підтримку Dolby Atmos. Планшет Tab другої версії, за заявою розробників, буде укомплектований також 2-ма мегапіксельними камерами з обох сторін. Обидва пристрої зможуть працювати в режимі активної експлуатації до 20 годин.

Серед інших характеристик даних девайсів можна виділити їх невелику вагу і об'єм. ОС на планшетах буде представлена версією Android 7.0 Nougat. Вартість Lenovo Tab 7, як заявляє виробник, не перевищуватиме 100 доларів. А цінник на старшу модель даної лінійки девайсів буде в районі 80 доларів.

24.11.2017 377
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!