За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Ігровий моноблок Lenovo IdeaCentre AIO Y910

img

Компанія Lenovo представляє в Україні моноблок IdeaCentre™ AIO Y910, який створений для повного занурення в світ ігор.

Компанія Lenovo представляє в Україні моноблок IdeaCentre™ AIO Y910, який створений для повного занурення в світ ігор.

Lenovo IdeaCentre™ AIO Y910 і виглядає, і звучить неймовірно. Ви будете вражені деталізацією майже безрамкового дисплею з діагоналлю 27 дюймів та якістю зображення: від інтенсивних бойових сцен до занурення в найглибшу печеру.

Високоякісна графіка дисплею з роздільною здатністю QHD (2560x1440 пікселів), зробленого за IPS технологією з антивідблискувальним покриттям, дозволить Вам грати день і ніч. А звук двох високоякісних стереодинаміків Harmon/Kardon 5 Вт з 7.1-канальною технологією Dolby® Audio™. ще глибше занурить Вас у геймплей.

Потужна графіка NVIDIA® GeForce® GTX 1080 та високопродуктивний процесор Intel® Core™ i7 сьомого покоління дозволять Вам насолодитися іграми у форматі 4К. Завдяки оперативній пам’яті DDR4 до 32 ГБ Вам гарантована багатозадачність.

Вихід у Мережу можливий через LAN та Wi-Fi під’єднання, а технологія Killer Double Shot Pro забезпечить миттєве завантаження, вивантаження і передачу ігрових даних. Зауважимо, що Killer Double Shot Pro обробляє трафік онлайн-ігор швидше, ніж стандартний трафік.

Моноблок має велике сховище даних для збережених ігор та інших файлів – до 2 ТБ на жорсткому диску. А найважливіші файли, до яких потрібен миттєвий доступ, можна зберігати на SSD 256 ГБ, який зчитує дані в 4,6 рази швидше, ніж HDD.

Моноблок IdeaCentre™ AIO Y910 легко оновлюється та адаптується під задачі геймера. Щоб відкрити задню панель і отримати доступ до графічного процесора (GPU), пам'яті, а також сховища даних та замінити їх за потреби потрібно просто натиснути на логотип-кнопку «Y».

Головна перевага моноблоку – великі можливості, компактність і стильний дизайн. На гранях корпусу розташовані усі необхідні порти: Camera Push, порт для мікрофона, 7xUSB 3.0, LAN вхід, HDMI™-вхід / HDMI™-вихід, кардрідер для 6 типів носіїв (SD, SDHC, SDXC, MMC, MS, MS-Pro), порт для навушників, HDMI™-On Switch Button). Також є тримач для навушників, що висувається.

Моноблок IdeaCentre Y910 підтримує технологію "миттєвого екрану", що дозволяє підключити будь-який пристрій (мобільний телефон, ноутбук чи планшет) через роз'єм HDMI та використовувати моноблок в якості монітора. 

Технічні характеристики Lenovo IdeaCentre™ All-in-One Y910

Продуктивність

Процесор: до 7-го покоління Intel® Core™ i7

Операційна система: Windows 10 Home

Графіка: до NVIDIA® GeForce® GTX 1080 8 ГБ

Оперативна пам'ять: до 32 ГБ DDR4

 

Жорсткий диск

До 2 ТБ HDD

256 ГБ SSD

 

Аудіо

Інтегроване 7.1-канальне Dolby Audio™

 

Підключення

Killer DoubleShot Pro™ WiFi / LAN

 

Порти

Camera Push, порт для мікрофона, 7xUSB 3.0, живлення, LAN вхід,

HDMI™-вхід/HDMI™-вихід, 6-in-1 Card Reader (SD, SDHC, SDXC, MMC, MS, MS-Pro), порт для навушників, HDMI™-вхід Switch Button

 

Дизайн

Дисплей: 27" 16:9 QHD (2560x1440), IPS з покриттям антивідблиску

Габарити (ШxГxВ) (мм): 237,6 x 615,8 x 490,25

Вага: від 12,24 кг

 

Встановлене ПЗ

Power2Go (Bluray and DVD)

PowerDVD (Bluray and DVD)

Microsoft Office

Lenovo™ Solution Centre

Rescue System

Lenovo™ Nerve Center

Prism

RDX® Content

 

 

24.05.2017 523
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!