За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

Huawei в парі з китайською компанією BOE планують випустити гнучкий смартфон вже у листопаді

img

Вихід новинки Huawei з гнучким дисплеєм заплановано на листопад цього року, а це раніше, ніж представить свій вариант Samsung

Нещодавно в мережі з'явилася інформація про плани Huawei створити свій власний смартфон, що згинається. Тепер ця новина почала доповнюватися цікавими фактами. Наприклад, стало відомо, що вихід новинки запланований вже на листопад цього року.

Одним з фактів на підтвердження цих чуток стало отримання компанією дозволів на випуск власного гнучкого смартфону в оригінальному дизайні. В основі буде використано шарнір на зразок механізму трансформера Microsoft Surface Book. 


Очікувалося, що в новому телефоні буде AMOLED екран від LG Display, однак, у Huawei це припущення спростували. Як стало відомо з південнокорейських видань, компанія застосує розробки китайського бренду BOE. З ними також співпрацюють інші відомі виробники смартфонів. Швидше за все Samsung і LG будуть виробляти екрани самостійно, так що, скоріше за все, мова про Xiaomi, Lenovo або ZTE.

Прогнозують, що Huawei отримає 8-дюймовий екран і це буде більше, ніж 6,3 дюйма в Samsung Galaxy Note 9. Побачити новий корейський флагман можна буде на MWC 2019 тільки в лютому наступного року.


25.05.2018 921
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!