За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

GEMBIRD KB-6411-UA: Найтонша острівна клавіатура в стилі Apple

img

Компанія GEMBIRD оголосила про розширення своєї лінійки девайсів і представила нову клавіатуру острівного типу KB-6411-UA.

Оригінальності новинці додає верхня частина корпусу, виконана з алюмінію, що зовні скидається на подібне рішення у Apple.

Ультратонка модель KB-6411 підключається до комп'ютера через USB-інтерфейс і може похвалитися ножичний механізмом клавіш (по типу клавіш в ноутбуках), які до того ж досить зручні в роботі, практично безшумні і в цілому забезпечують вам комфортну роботу з клавіатурою (російська і українська розкладка). Мініатюрний USB-передавач відповідає за бездротовий зв'язок в радіусі до10 м без будь-яких затримок. За допомогою наявного на борту приймача ви також зможете підключити іншу повнорозмірну або цифрову клавіатуру, сумісну бездротову мишу.

GEMBIRD KB-6411-UA

Налаштування GEMBIRD KB-6411-UA досить проста - вставте бездротовий приймач в USB-порт і можете відразу ж приступати до Інтернет-серфінгу, роботи з документами або спілкуванню в чаті.

Модель GEMBIRD KB-6411-UA відрізняється компактними розмірами 282,4 х130, 4х17, 8 мм, тому не займе багато місця на вашому робочому столі.

Загалом, нова ультратонка клавіатура GEMBIRD KB-6411-UA з витонченими обрисами і алюмінієвим корпусом стане не тільки стильним, але й практичним доповненням, як до вашого комп'ютера вашої, так і до домашнього ноутбука.

05.04.2013 70
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!