За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

ASUS 15 HELIOS II CARRY Bag (90-XB3Z00BG00010-): Перевірена «класика» для перенесення ноутбука

img

Яким би захищеним і стильним не був би ваш лептоп, для його транспортування все ж краще скористатися спеціальною сумкою, наприклад моделлю ASUS 15 HELIOS II CARRY Bag. Адже правильно підібраний аксесуар надійно захистить не тільки зовнішність вашого девайса, але і збереже його працездатність.

Виготовлена ​​зі зносостійкого поліестеру модель HELIOS II CARRY Bag відмінно впорається із захистом ноутбука від випадкових ударів по час транспортування, подряпин, вологи і пилу. Даний аксесуар призначений для зберігання девайсів з діагоналлю екрану від 14" до 15,6''. Важить сумка 710, а габарити - 410х300х50 мм.

сумка ASUS 15 HELIOS II CARRY Bag

Основний відсік сумки оброблений м'яким матеріалом, що дозволяє значно посилити амортизацію і надійно захистити пристрій. Також в ній є дві внутрішні кишені, у який легко "сідають" мишка, зарядка, смартфон та інша периферія, і передній відсік для різних дрібниць.

Нижні кути HELIOS II CARRY Bag захищені від потертостей спеціальними накладками. Зручний плечовий ремінь забезпечить комфортне перенесення лептопа на тривалі відстані. Також сумка має в комплекті стандартну ручку і ремінець для кріплення до валізи або візку.

сумка ASUS 15 HELIOS II CARRY Bag

Сумка HELIOS II CARRY Bag має класичний дизайн, який вельми практичний у щоденному побуті. Варіант в чорному кольорі ідеально підійде як бізнесменам, так і бізнес-леді, а також студентам, школярам та іншим користувачам.

Висновок

Загалом, сумка ASUS 15 HELIOS II CARRY Bag стане самим необхідним аксесуаром для володарів 14 "-15,6'' ноутбуків, які стурбовані не тільки в збереженні своїх пристроїв впливу зовнішнього середовища, але і їх зовнішнього вигляду.

07.11.2013 68
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!