За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

BRAIN-БЛОГ

ADPO Apple iPhone 5 (4 in 1): Полімерний захист найдорожчого

img

Всі ми чули про стійкість до механічних пошкоджень «полубронірованних» загартованих стекол на дисплеях телефонів Apple iPhone, особливо в 5-й версії. Але займатися перевіркою заяв виробника, враховуючи безліч відбитих фактів зворотного на відео в YouTube, якось не хочеться. Навпаки, багато хто хоче убезпечити свій гаджет купуючи чохли і бампери. Але ці штучки не завжди справляються зі своїми функціями оберігати як зіницю ока.

Чого не можна сказати про захисної плівки для від ADPO, спеціально розробленої під конкретний девайс. Давайте розглянемо її на прикладі зразка для Apple iPhone 5.  По-перше, купивши цю плівку, вам не доведеться вправлятися з ножицями, вирізаючи її по контурах вашого апарату, так як вона вже підігнана під розмір вашого телефону і вам залишається лише наклеїти її на екран.

ADPO Apple iPhone 5 (4 in 1)

За своєю природою плівка є легкою, тонкою і практично невидимою. Тому її розміщення на екрані непомітно, до того ж вона не впливає на його сенсорні властивості, як і на зображення і перенесення кольорів. Більш того, завдяки усуває відблиски покриттю, робота з дисплеєм в яскравий сонячний день помітно поліпшується. Ви більше ніколи не побачите на своєму «яблукофона» яскравих відблисків світла і сонячних «зайчиків», що обіцяє додатковий комфорт.

Із зворотного боку, плівка просякнута силіконом. Тобто з наклеюванням не виникне проблем навіть у тих, хто це робить вперше. Вона лягати щільно, рівномірно, не залишаючи ніяких повітряних бульбашок. При чищенні її можна зняти і безболісно приклеїти назад, проробляючи це не один раз. Зчіпка буде завжди такий же, як в перший раз.

У випадку з версією «4in1» в комплект входить дві плівки на екран і дві плівки на задню панель.

Висновок:

Як бачите для того щоб захистити свій смартфон не обов'язково витрачається на дорогі бампери або чохли.

Досить просто придбати захисну плівку від ADPO, і надійний захист вашого телефону забезпечена.

16.04.2014 16
Пов'язані категорії
Популярні Нові

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!