За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Планшет Apple iPad Pro 13" M4 WiFi + Cellular 1TB with Nano-texture Glass Space Black (MWRY3NF/A)

код товару: U0933310
Вбудована пам'ять:
Вбудована пам'ять:
Вбудована пам'ять:
Вбудована пам'ять:
Ціна за одиницю:
113499 грн
Ціна за одиницю:
113499 грн
Ціна за одиницю:
132999 грн
+1134 бонуса
+1134 бонуса
+1329 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Серія Apple iPad Pro
Кількість SIM-карт 1
Тип SIM-карт nanoSIM

Дисплей

Тип матриці Ultra Retina XDR
Діагональ екрану 13"
Роздільна здатність 2752 x 2064

Процесор

Кількість ядер процесора 10
Процесор Apple M4

Функції пам'яті

Вбудована пам'ять 1 ТБ
Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ

Камера

Основна камера 12 Мп
Фронтальна камера 12 Мп

Програмне забезпечення

Операційна система iPadOS

Бездротові технології

Бездротові можливості 5G3GWi-Fi4GBluetooth
Навігаційна система ГЛОНАССGPS

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення 1 x Type C USB

Акумулятор

Час автономної роботи до (годин) 9

Додатково

Додатково 120 Hz ,  Face ID ,  гіроскоп ,  датчик освітленості ,  G-Sensor

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу алюміній
Ширина (мм) 281.6
Висота (мм) 215.5
Товщина (мм) 5.1
Вага (г) 582
Колір передньої панелі чорний
Колір задньої панелі чорний

Інші

Виробник Apple
Модель iPad Pro 13" M4 WiFi + Cellular 1TB with Nano-text
Артикул MWRY3NF/A
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Витонченіший
Абсолютно новий iPad Pro має дивовижну потужність у неймовірно тонкому, легкому та портативному дизайні. Розсуньте межі того, що можливо на iPad із суперпортативною 13-дюймовою моделлю, яка є найтоншим продуктом, який коли-небудь створювала Apple.

Найсучасніший у світі дисплей
Новий дисплей Ultra Retina XDR представляє новаторську тандемну технологію OLED. Надзвичайна яскравість, неймовірно точний контраст і передові технології, як-от ProMotion і True Tone, створюють приголомшливе візуальне враження. І ви можете використовувати Reference Mode для точної передачі кольору.

Ракетний чіп
Представляємо M4, наступне покоління кремнію Apple, що забезпечує неймовірну продуктивність у надзвичайно тонкому та легкому дизайні iPad Pro. Абсолютно новий механізм відображення забезпечує приголомшливу точність, колір і яскравість. Потужний графічний процесор із апаратним прискоренням трасування променів створює карколомну графіку. А Neural Engine у ​​M4 робить iPad Pro абсолютною силою штучного інтелекту.

iPadOS і програми. Робочі конячки робочого процесу.
iPadOS розроблено, щоб дозволити вам виконувати розширені робочі процеси та робити все, що вам подобається, з легкістю та простотою. Запускайте професійні програми, грайте у високопродуктивні ігри та беріться за творчі проекти будь-якого розміру з інтуїтивно зрозумілим дотиком.

Мікрофони. Фотоапарати. Дія.
Знімайте, редагуйте та діліться всім на одному пристрої за допомогою професійної системи камер із сканером LiDAR, мікрофонами студійної якості та чотирма динаміками. Знімайте відео 4K ProRes, здійснюйте відеодзвінки за допомогою нової горизонтальної фронтальної камери та робіть значно кращі сканування документів, покращені ШІ.

Мрійте про великі мрії. Швидке підключення.

Професійне підключення додає абсолютно новий вимір універсальності iPad Pro. Підключайте зовнішні дисплеї з високою роздільною здатністю до 6K і підключайтеся до пристроїв зберігання даних за допомогою Thunderbolt. І залишайтеся на зв’язку, де б ви не були, завдяки надзвичайно швидким можливостям Wi-Fi 6E та 5G.

Створений, щоб змінити ситуацію.
Те, що важливо для вас, також має значення для Apple. Від використання більшої кількості перероблених матеріалів, що мінімізує вплив на навколишнє середовище. До засобів захисту конфіденційності, які дають вам більше контролю над своїми даними. До створення вбудованих функцій, які роблять iPad доступним для всіх.
Неймовірна потужність Pro-рівня
Планшет Apple iPad Pro пропонує більше можливостей для роботи та творчості, спілкування та відпочинку. Інноваційний чіп М4 підвищує продуктивність та швидкодію при виконанні будь-яких завдань. Ширококутна камера 12 МП із функцією «Сканування» виконує функції мобільного офісу та полегшує роботу з документами. Завдяки підтримці Apple Pencil і Magic Keyboard планшет легко перетворюється на багатофункціональний девайс, який цілий день не потребує підзарядки.
Продуктивність нового покоління
Передовий чіп М4 потужніший за чіпи М3 до 35%, він забезпечує унікальні можливості ШІ та революційну графіку. Високопродуктивний мультимедійний процесор у чіпі прискорює кодування/декодування відео, завдяки чому конвертація відеопроектів у ProRes відбувається до 3 разів швидше. Цілком оновлений центральний процесор підвищує продуктивність планшета, а оригінальний графічний процесор покращує якість графіки до 35%. Тепер ви можете без проблем працювати в декількох додатках, грати в ігри зі складною графікою, редагувати фото або створювати 3D-моделі.
Дисплей, що руйнує стереотипи
Дисплей Ultra Retina XDR з технологією True Tone та розширеним кольоровим охопленням P3 – це ідеальний інструмент для будь-яких завдань. Чи граєте ви в гру онлайн, читаєте, працюєте над ескізом чи дивіться улюблений серіал - все це ви робите з максимальним комфортом. Завдяки антибліковому покриттю і пікової яскравості 1000 ніт користуватися планшетом можна навіть при яскравому денному освітленні.
Супернадійний бездротовий зв'язок
За допомогою 5G обмін даними відбувається з блискавичною швидкістю: скачуйте і роздавайте, грайте, дивіться і транслюйте - і все це прямо на ходу. Підтримка Wi-Fi 6 забезпечує вас найшвидшим та найстабільнішим сигналом у зоні покриття. Ви зможете ділитися даними набагато швидше, ніж раніше, і дивитися серіал онлайн у високій якості.
Спілкування як наживо
Фронтальна камера 12 Мп ідеальна для фото та відео в соцмережах, викликів FaceTime з функцією "Центрування в кадрі" або неперевершених селфі в режимі "Портрет". І не забувайте про Face ID, щоб безпечно розблокувати ваш iPad Pro. Функція «Центрування в кадрі» робить ваші дзвінки ще кращими. Вона автоматично тримає вас у фокусі, якщо ви рухаєтеся. Коли учасники підключаються до відеодзвінка або виходять за його межі, зона кадру розширюється або зменшується.
Професійна якість фото та відео
Надширококутна 12-мегапіксельна камера з розширеним функціоналом для фото та відеозйомки знімає відео 4К ProRes, сканує документи та надає доступ до доповненої реальності – це набагато більше, ніж пропонують інші. Потужний процесор обробки сигналу зображення в чіпі M4 підтримує Smart HDR 4, тому фото, отримані за допомогою iPad Pro, виглядають ще більш реалістичними.
Офіс, що вміщується в рюкзаку
Планшет Apple iPad Pro підтримує Apple Pencil, а це означає, що ви можете робити позначки та редагувати документи та зображення прямо на екрані. Підключайте до планшета Magic Keyboard з інтегрованим трекпадом та м'яким ходом клавіш, і ви зможете працювати над документами та таблицями, набирати тексти та вести листування у будь-якому місці та з високим комфортом.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

113499 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!