За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Sony G3416 (Xperia XA1 Plus DualSim) Black

код товару: U0332868
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G
Стандарти зв'язку (GSM) 850 ,  900 ,  1800 ,  1900

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 5.5"
Роздільна здатність екрану FullHD (1920х1080)

Процесор

Процесор Mediatek MT6757 Helio P20
Частота процесора 2.3 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 4 Gb
Вбудована пам'ять 32 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 256 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 1
Основна камера 23 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 8 Mpx
Функції камери панорама ,  автофокус ,  спалах ,  геотегінг ,  HDR

Програмне забезпечення

Операційна система Android 7.0
Мультимедіа музичний плеєр ,  відеоплеєр ,  соціальні мережі ,  ігри ,  FM-радіо ,  мобільні сервіси Google
Органайзер телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  нотатки ,  калькулятор ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  календар

Бездротові технології

Бездротові підключення WI-FIBluetoothNFC
Навігація GPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммUSB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 3430 mAh

Додатково

Особливості Gorilla Glass 4
Вбудовані датчики G-sensor ,  датчик наближення ,  цифровий компас
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса пластик ,  метал
Розміри (мм) 155 x 75 x 8.7 mm
Вага 189 г
Колір чорний

Інші

Виробник Sony
Модель G3416 (Xperia XA1 Plus DualSim) Black
Артикул G3416 (Xperia XA1 Plus DualSim) Black
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний телефон SONY G3416 (Xperia XA1 Plus DualSim) Black

Наблизьтеся до досконалості. Разом з Sony Xperia XA1 Plus не обмежуйте себе в творчому пориві. Створюйте деталізовані знімки в будь-який час і в будь-якому місці. Завдяки 1 / 2.3-дюймовому сенсора Exmor RS з дозволом 23 мегапікселів у вас будуть якісні фото навіть при недостатньому освітленні. З светосильним об'єктивом (апертура f / 2.0) вам вдасться точно передати атмосферу події. Реалізована технологія SteadyShot і супершвидкий затвор допоможуть чітко зафіксувати навіть динамічний сюжет, адже камера спрацьовує всього за 0.6 секунди.

Селфі в дружній компанії. Зі смартфоном Sony Xperia XA1 Plus ви легко знайдете привід для зустрічі з друзями і близькими. Його фронтальна камера з матрицею Exmor R і роздільною здатністю 8 мегапікселів допоможе зафіксувати кожне теплий спогад на знімку. Завдяки ширококутному об'єктиву для гарного кадру на тлі визначних пам'яток або у великій компанії вам не буде потрібно селф-палиця.

Захоплюючий контент на великому екрані. Разом з Sony перетворите звичайний перегляд в щось захоплююче. На дисплеї Xperia XA1 Plus кожен відеоролик, фільм або зображення виглядають приголомшливо. З роздільною здатністю 1920 на 1080 пікселів екран здатний передати насичені і реалістичні кольори. При діагоналі 5.5 дюймів він максимально зручний для роботи з текстовими документами, читання веб-ресурсів і спілкування в соціальних мережах.

Стиль поза часом. Акуратний і продуманий Xperia XA1 Plus - те, що потрібно. Відомий дизайн і стильні варіанти забарвлень допоможуть вибрати пристрій, який підійде саме вам. До того ж, корпус з ледь закругленими гранями і товщиною 8.7 міліметрів дуже комфортно тримати в руках.

Зручний датчик відбитків пальців. Будьте впевнені, що смартфон від Sony вбереже ваші дані від небажаних переглядів. Точний сканер, поєднаний з кнопкою харчування, дізнається як власника тільки вас. Для розблокування досить одного дотику. Цілий день активності. Залишайтеся в динамічному ритмі скільки забажаєте. Смартфон з акумулятором на 3430 мАг не зажадає від вас зарядки дуже довго. Реалізована технологія Stamina і функція Battery Care забезпечать правильний розподіл навантаження і збільшать термін служби батареї.

Гідна продуктивність. Смартфон Sony Xperia XA1 Plus допоможе виконувати кожне завдання легше і швидше. Під керівництвом 8-ядерного процесора Mediatek Helio P20 і програмної платформи Android Nougat він швидко реагує на команди і гарантує стабільну роботу в додатках. Для швидкодії гаджет також підтримує функцію аналізу продуктивності Smart Cleaner, яка моніторить невикористовувані програми, очищає буфер і звільняє пам'ять.

Корпорація Sony - унікальний виробник аудіо та відеопродукції, тому що вона, крім виробництва музичних центрів, телевізорів і відеокамер, займається науково-дослідницькою роботою широкого спектру. У лабораторіях цієї корпорації створювалися численні технології і формати, без який сучасне життя була б некомфортна. Наприклад, в 1951 році саме в лабораторії Sony її інженерами і вченими вперше був створений магнітофон, а через шість років там же винайшли діод, ще через пару років - транзисторний телевізор.

У 1964 році інженери Sony створили настільний калькулятор, їх уму і творчості належать і такі відкриття, як система кольорового телебачення Тринітрон (створена в 1968 році), відеокамера побутового призначення (з'явилася в 1980года), 1980 рік ознаменувався винаходом 3.5 'комп'ютерної дискети, 1982 - CD-програвача. Sony - автор літій-іонного акумулятора, мінідиску, плеєрів Walkman, телевізора з плоским екраном і цифрової фотокамери. Всі ці винаходи були зроблені в дев'яності роки минулого століття, майже щороку ознаменовувався новим продуктом. Названі революційні винаходи є наочним прикладом того, що стратегія Sony полягає в розвитку новітніх технологій і в створенні якісних і доступних за ціною продуктів, в яких передові технології фактично реалізовані.

Успіх Sony, зрозуміло, позначений не тільки фінансовими показниками. Новинки марки Sony стверджують життя в новому її якості і новому комфорті, які стають масовими і доступними. Sony відкрила еру, в якій на зміну громіздким телевізорів і відеомагнітофонів прийшли кишенькові моделі, в якій з'явилися камери, не тільки записують, а й відтворюють відеоряд. Sony заявила про прихід нового часу приходом на ринок цифрових звукових носіїв, що дають можливість переписувати і прослуховувати записи без втрати якості сотні разів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4969 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!