За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Xiaomi Redmi 6 3/64 Gold

код товару: U0328311
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G
Стандарти зв'язку (GSM) 850 ,  900 ,  1800 ,  1900

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 5.45"
Роздільна здатність екрану 720 x 1440

Процесор

Процесор Mediatek MT6762 Helio P22
Частота процесора 2 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 3 Gb
Вбудована пам'ять 64 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 256 Gb

Камера

Основна камера 12 + 5 Mpx
Фронтальна камера 5 Mpx
Функції камери автофокус ,  спалах ,  панорама ,  HDR ,  розпізнавання обличчя ,  геотегінг

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.1
Мультимедіа ігри ,  мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр
Органайзер телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  календар ,  годинник ,  світовий час ,  будильник ,  калькулятор ,  нотатки

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FI
Навігація BeiDouGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення microUSBaudio 3.5 мм

Акумулятор

Ємність акумулятора 3000 mAh

Додатково

Вбудовані датчики G-sensor ,  датчик наближення ,  гіроскоп ,  цифровий компас
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Розміри (мм) 147.5 x 71.5 x 8.3 mm
Вага 146 г
Колір золотий

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Redmi 6 3/64 Gold
Артикул Redmi 6 3/64 Gold
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний телефон Xiaomi Redmi 6 3/64 Gold

Король бюджетних подвійних камер. Подвійна камера 12 Мп + 5 Мп, 8-ядерний 12-нм процесор, 5.45 "безмежний екран, Face Unlock з ІІ - Redmi 6 оснащений усіма інноваційними технологіями, щоб дати вам новий користувальницький досвід.

Подвійна камера з ІІ. Вражаючі знімки. Робіть разюче чіткі знімки з подвійною камерою 12 Мп + 5 Мп. Великі пікселі 1.25 мкм основного об'єктива дозволяють відобразити красу цієї сцени, а портретний режим з ІІ і Beautify дозволить робити чудові портрети.

Неймовірні Селфі в одне натискання. Продуктивність. Високопродуктивний процесор для мультизадачности. 8-ядерний процесор виводить ефективність взаємодії з пристроєм на новий рівень. Результатом цього є блискуча продуктивність. Розроблено на базі 12-нм техпроцесу, що робить його менш енергоємним і ідеально поєднується з MIUI 9.

Чудо знаходиться зовсім близько. Гладкі закруглені кути, дисплей 18: 9, який покриває 80.5% передньої поверхні пристрою. Витончений тонкий корпус, який приємно відчувається в руці. Ви не захочете випускати його з рук.

Розблокування з одного погляду. Мобільний телефон Xiaomi Redmi 6 3/64 Gold оснащений розумною і швидкої розблокуванням. Просто підніміть телефон і погляньте на нього, щоб миттєво розблокувати пристрій. Дві SIM-карти + виділений слот для карт пам'яті microSD. Розширення пам'яті до 256 ГБ. Використання двох SIM-карт одночасно і розширення пам'яті за допомогою карт microSD.

Доступний і функціональний. Модель заслужила любов користувачів не дарма. Подвійна камера, яскравий дисплей HD Plus і потужний процесор роблять Redmi 6 найкращим смартфоном для роботи і розваг. Щоб розблокувати смартфон, досить просто поглянути на нього. Що може бути зручніше?

Видовищні кадриRedmi 6 оснащений подвійною камерою на 12 Мп + 5 Мп, що дозволяє робити якісні знімки в будь-яких умовах. Для поліпшення портретних фото передбачена технологія AI - розмиває фон, завдяки чому фотографії, зроблені на Redmi 6, практично не відрізняються від професійних. Фронтальна камера з роздільною здатністю 5 Мп, режимом HDR і функцією поліпшення знімка Beautify допоможе отримати якісні автопортрети.

Розблокування поглядом. Redmi 6 відрізняється високим ступенем захисту даних. За безпеку відповідають сканер відбитка пальця і ​​інноваційна система розпізнавання по обличчю. Остання дозволяє розблокувати девайс, просто подивившись на нього. Ваші дані під захистом.

Калейдоскоп фарб. Дисплей Redmi 6 просто створений для перегляду фільмів і фотографій. Завдяки діагоналі 5,45 дюйма і співвідношенням сторін 18: 9 картинка чудово виглядає на екрані. IPS-матриця гарантує соковиту передачу кольору і широкі кути огляду. HD-дозвіл відповідає за хорошу деталізацію - ніяка дрібниця не буде упущена.

Швидке рішення складних завдань. Поєднання новітньої операційної системи Android 8.1 з потужним 8-ядерним процесором гарантує швидку роботу смартфона навіть в режимі багатозадачності. Завдяки 3 ГБ / 4 ГБ оперативної пам'яті ви не увійдіть або смартфон даними, забезпечуючи плавну роботу. Для зберігання особистих даних передбачено 32 ГБ / 64 ГБ внутрішньої пам'яті, яку можна розширити до 256 ГБ за допомогою microSD-карти.

Передові можливості. Доступ до високошвидкісного інтернету 4G можливий скрізь, де є покриття. Для безкоштовного підключення до інших девайсів передбачений модуль Bluetooth 4.2. Завдяки акумулятору на 3000 мАг смартфон витримує цілий день роботи в режимі активного використання.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3711 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!