За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Nuu G3 4/64GB Red

код товару: U0409323
Ціна за одиницю:
3921 грн
+90 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 5.7"
Роздільна здатність екрану 720 x 1440

Процесор

Процесор MediaTek Helio P25
Частота процесора 2.3 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 4 Gb
Вбудована пам'ять 64 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 128 Gb

Камера

Кількість модулів основної камери 2
Основна камера 13 + 5 Mpx
Кількість модулів фронтальної камери 1
Фронтальна камера 13 Mpx
Функції камери автофокус ,  спалах

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.0
Мультимедіа ігри ,  мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр
Органайзер нотатки ,  телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  калькулятор ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  календар

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація GPSA-GPSГЛОНАСС

Акумулятор

Ємність акумулятора 3000 mAh

Додатково

Вбудовані датчики G-sensor
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Колір червоний

Інші

Виробник Nuu
Модель G3 4/64GB Red
Артикул G3 4/64GB Red
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4897036419960
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Стильний дизайн, ергономічний корпус

Смартфон NUU Mobile G3 є не тільки відмінним помічником для виконання повсякденних завдань, а й стильним аксесуаром, який гармонійно доповнить фактично будь-який ваш образ. Це мобільний пристрій є результатом високоефективного поєднання стильного дизайну, ергономічної конструкції, а також великої кількості корисних функцій. Корпус девайса виконаний зі скла і металу. Застосування цих матеріалів дозволило зробити конструкцію мобільного пристрою більш міцною і надійною. Задня панель гаджета декорована голографічним візерунком, що надає смартфону витончений зовнішній вигляд. Завдяки заокругленим кутам корпусу даний девайс зручно лежить в руці.

Великий дисплей для ваших яскравих вражень

Дана модель NUU Mobile може похвалитися задіяним в ній великим дисплеєм діагоналлю 5.7 дюйма з співвідношенням сторін 18:9. Завдяки такому поєднанню параметрів він зручний як для виконання різноманітних повсякденних завдань, так і для мультимедійних розваг. Роздільна здатність дисплея становить 1440 x 720 пікселів, що гарантує передачу зображення з високим рівнем деталізації. Крім того, в цьому мобільному пристрої реалізована матриця типу IPS. Вона може похвалитися здатністю передавати насичене кольорами зображення з високим рівнем яскравості і контрастності. Ще однією перевагою таких матриць є те, що картинка залишається чіткою і контрастною, незалежно від того, під яким кутом ви дивитеся на екран.

Пам'ять і продуктивність

Зі смартфоном NUU Mobile G3 ви з легкістю впорається з різними повсякденними завданнями. Мобільний пристрій обладнано 8-ядерним процесором MediaTek Helio P25 з частотою 2.3 ГГц. Його обчислювальної потужності цілком достатньо як для обробки складних завдань, так і для роботи з декількома додатками одночасно, без зниження продуктивності. Однією з переваг даного смартфона є досить великий обсяг вбудованої пам'яті, якого цілком достатньо для зберігання великої колекції фотографій, відеороликів, музики і додатків. Крім того, дана модель NUU Mobile підтримує можливість розширення пам'яті за допомогою карт microSD (до 128 ГБ). Високий рівень швидкодії даного мобільного пристрою забезпечують 4 ГБ оперативної пам'яті.

Створюйте вражаючі портретні знімки

NUU Mobile G3 оснащений фронтальною камерою з матрицею на 13 Мп, за допомогою якої ви зможете створювати вражаючі селфі-знімки, а також записувати відео. Дана камера надає вам можливість використовувати різноманітні ефекти і режими, щоб ви отримали дійсно оригінальні фотографії. Крім того, ця камера доповнена спалахом, завдяки чому ви зможете створювати чіткі і якісні портретні фотографії навіть при зйомці в умовах поганого освітлення. Також за допомогою цієї камери ви зможете здійснювати відеодзвінки через месенджери.

Подвійна камера - удвічі більше можливостей для зйомки

Оцініть всі переваги реалізованої в смартфоні NUU Mobile G3 подвійної основної камери. Вона представлена ​​двома модулями 13 + 5 Мп, за допомогою яких ви зможете отримати високоякісні знімки та відеоролики. Основний 13-мегапіксельний модуль підходить для зйомки фактично при будь-яких умовах. Додатковий модуль з матрицею на 5 Мп виконує роль датчика глибини різкості, за допомогою якого ви зможете створити якісний ефект боке на фотографіях. Крім того, основна камера смартфона отримала режим Beauty Mode, який дозволить підкреслити вашу природну красу на фотографіях. Скористайтеся режимом «Pro», щоб вручну регулювати різні параметри зйомки. Також основна камера підтримує функціонал автоматичного фокусування, а також доповнена яскравим світлодіодним спалахом.

Подбає про захист ваших даних

Зі смартфоном NUU Mobile G3 ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що ваші особисті дані під надійним захистом. Цей мобільний пристрій може похвалитися реалізованою в ньому технологією розпізнавання обличчя. Даний функціонал вивчає ваші риси обличчя, щоб розблокувати смартфон, коли ви подивіться на його фронтальну камеру. Крім того, ця модель NUU Mobile обладнана дактилоскопічним сканером, який розташований на задній панелі гаджета. Він спрацьовує практично миттєво, а використовувати такий спосіб аутентифікації значно простіше, ніж вводити складні паролі або графічні ключі.

Високий рівень автономності

Дана модель NUU Mobile отримала все необхідне для того, щоб ви змогли виконати ще більше справ до того, як смартфон повністю розрядиться. Смартфон NUU Mobile G3 з легкістю витримає навіть цілий день активної експлуатації. Це стало можливим завдяки задіяному в ньому акумулятору ємністю 3000 мАг, що забезпечує тривалий період автономної роботи девайса. Крім того, задіяна в цьому мобільному пристрої технологія оптимізації споживання енергії дозволяє в значній мірі збільшити час його автономної роботи без підзарядки. Крім того, смартфон підтримує функціонал швидкої зарядки, завдяки чому ви зможете витрачати набагато менше часу на підзарядку гаджета.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3921 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!