За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Дитяча суміш Nestle NAN Supreme Pro 1 з олігосахаридами та лактобактеріями +0 міс. 8 (7613035854444)

код товару: U0639630
Ціна за одиницю:
1414 грн
+39 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вид суміші суха
Вік 0 - 6 міс.
Ступінь суміші 1
Властивості продукту без ГМОбез глютенубез цукру
Призначення для здорових дітей
Термін зберігання 18 місяців
Особливості на основі часткового гідролізу білка коров'ячого молока
Країна-виробник Німеччина

Фізичні характеристики

Вага 800 г
Вид упаковки жерстяна банка

Інші

Виробник Nestle NAN
Модель Supreme Pro 1 з олігосахаридами та лактобактеріями
Артикул 1000045
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Nestle NAN Supreme Pro 1 - це суха дитяча суміш, призначена для годування здорових дітей з народження, коли грудне вигодовування неможливе. Суміш забезпечує вашого малюка харчовими речовинами, необхідними для його гармонійного фізичного та розумового розвитку.

NAN Supreme Pro 1 містить:

  • 5 HMO комплекс, що складається з п’яти олігосахаридів: 2’-фукозиллактозa (2’-FL), діфукозиллактоза (DFL), лакто-N-тетраоза (LNT), 3’-сіаліллактоза (3’-SL) і 6’-сіаліллактоза (6’-SL), структурно ідентичних до тих, що містяться в грудному молоці.
  • Оптимізований частково гідролізований білковий комплекс, отриманий за спеціальною технологією, завдяки якій вдалося значно знизити його алергенний потенціал. Він легко засвоюється в кишківнику.
  • Лактобактерії L. REUTERI¹ - живі пробіотичні культури бактерій.
  • DHA і ARA² - дві особливі жирні кислоти, які присутні в грудному молоці.
  • Докозагексаєнова кислота (DHA). Вживання докозагексаєнової кислоти (ДГК) сприяє нормальному розвитку зору немовлят до 12-місячного віку³.
Супрім Про, назва лінійки продуктів.
  1. Лактобактерії Ель Ройтері, (ДіЕсЕм 17938) за ліцензією БІОГайя Ей.Бі
  2. DHA - докозагексаєнова кислота, ARA- арахідонова кислота
  3. Сприятливий ефект досягається при щоденному споживанні 100 мг докозагексаєнової кислоти (ДГК)
Склад: лактоза, рослинні олії (соняшникова з високим умістом олеїнової кислоти, ріпакова з низьким умістом ерукової кислоти, соняшникова олія з Мортієрели Альпіни), частково гідролізований білок молочної сироватки, суміш олігосахаридів (2'-фукозиллактоза (2’-FL)/діфукозиллактоза (DFL)) (містить лактозу), жир риб’ячий, кальцію гліцерофосфат, кальцію фосфат, холіну бітартрат, магнію хлорид, олігосахарид лакто-N-тетраоза (LNT) (містить лактозу), кальцію хлорид, калію цитрат, калію хлорид, L-аргінін, олігосахарид натрієва сіль 6’-сіаліллактоза (6’-SL) (містить лактозу), натрію гідроксид, L-гістидин, натрію хлорид, вітаміни (С, пантотенова кислота, ніацин, Е, В2, В1, А, В6, фолієва кислота, К, біотин, D, В12), L-тирозин, інозитол, культура лактобактерій L. reuteri (не менше 8,5x105 КУО (CFU)/г (g)), таурин, олігосахарид натрієва сіль 3’-сіаліллактоза (3’-SL) (містить лактозу), L-карнітин, заліза сульфат, цинку сульфат, нуклеотиди (цитидин, уридин, аденозин, гуанозин), міді сульфат, марганцю сульфат, калію йодид, натрію селенат. Запаковано в захисному середовищі.

Умови зберігання: до та після відкривання зберігати при температурі не вище 25 ℃ і відносній вологості повітря не більше 75%. Вміст банки треба вжити протягом 3-х тижнів після відкривання, не рекомендується зберігати в холодильнику. Дата "Вжити до" та номер партії виробництва вказані на дні банки.

Приготування: суміш слід готувати безпосередньо перед кожним годуванням. Точно дотримуйтесь інструкції. Готова суміш, що залишилася після годування, не повинна зберігатися і використовуватися надалі. Під час годування необхідно підтримувати дитину, щоб вона не захлинулась. Коли дитина підросте, переходьте на годування з чашки.

Попередження. Використання некип'яченої води і непрокип’ячених пляшечок, неправильне зберігання, транспортування, приготування і годування можуть несприятливо вплинути на здоров'я дитини. Забороняється використання води з колодязів та каптажних джерел для приготування дитячого харчування.
Для збереження кількості живих бактерій у готовій суміші, прокип'ячену воду слід остудити до температури тіла (37 °С), після чого додати суху суміш.

Примітка: для приготування суміші необхідно користуватися мірною ложкою, заповненою без гірки. Розведення неправильної кількості порошку – більшої чи меншої у порівнянні з кількістю, вказаною в таблиці, – може призвести або до зневоднення організму дитини, або до порушення її харчування. Вказані пропорції не можна змінювати без поради лікаря.

У цьому віці часто рекомендують поступово вводити в раціон дитини каші, овочі, фрукти, м'ясо і рибу. Через індивідуальні розходження в потребах дітей зверніться за порадою до лікаря. Якщо вашим лікарем рекомендовано раніше вводити нові продукти, зменште кількість суміші відповідно до рекомендації.

Ідеальним харчуванням для немовляти є молоко матері. Продовжуйте грудне вигодовування якомога довше. Перед тим, як вирішити вигодовувати дитину замінниками грудного молока, порадьтеся з лікарем.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1414 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!