За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Дитяча суміш Kendamil Organic молочна №1 з 0 до 6 міс 800 г (77000332)

код товару: U0881695
Ціна за одиницю:
1399 грн
+41 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вид суміші суха
Вік 0 - 6 міс.
Ступінь суміші 1
Термін зберігання 24 місяці
Особливості на коровячому молоці
Країна-виробник Великобританія

Фізичні характеристики

Вага 800 г
Вид упаковки жерстяна банка

Інші

Виробник Kendamil
Модель Organic молочна 1 з 0 до 6 міс 800 г
Артикул 77000332
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Органічна суха молочна суміш Kendamil Organic 1 вироблена у Великій Британії з використанням цільного коров'ячого молока, є вегетаріанською, без пальмової олії, без цукру та без ГМО.

Kendamil Organic 1 містить омега-3 DHA, омега-6 ARA, HMOs, пребіотики, а також безліч вітамінів та мінералів. Суміш може бути використана як основне харчування або як доповнення до грудного молока.
Грудне молоко - найкраще харчування для дитини. Дитині необхідно отримувати грудне молоко якнайдовше. Якщо ж грудне вигодовування неможливе, то для харчування дитини від 0 до 6 місяців може бути використана суміш Kendamil Organic 1.

Kendamil - володар найвищої нагороди "Grand gold" незалежної премії "Monde Selection" у галузі виробництва харчових продуктів у 2018 та 2021 рр., а також нагороди Королеви Єлизавети II за підприємництво у сфері міжнародної торгівлі у 2020 році.

Склад: органічне незбиране молоко, органічний демінералізований молочний сироватковий білок, органічне знежирене молоко, органічні рослинні олії (соняшникова, кокосова, рапсова), органічний галакто-олігосахарид (з молока), цитрат кальцію, цитрат натрію, калій хлорид, лактат кальцію, хлорид магнію, докозагексаєнова кислота, вітамін С, гідроксид калію, бітаратрат холіну, інозитол, арахідонова кислота, таурин, нуклеотиди, пірофосфат заліза, сульфат цинку, вітамін Е, ніацин, пантотенова кислота, вітамін А, вітамін В6, магнію сульфат, фолієва кислота, йодид калію, селеніт натрію, вітамін К, вітамін D3, біотин, вітамін В12 Не містить глютену, без ГМО.

Переваги Kendamil Organic:

  • Вироблено у Великій Британії на заводі в місті Кендалл, що знаходиться в Англійському Озерному краї (об'єкт Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО) і отримує інгредієнти з сімейних ферм з Камбрії, Сомерсету та Йоркширу.
  • Має сертифікат EU Organic Bio, який гарантує, що у виробництві використовувалися продукти органічного походження без штучних пестицидів, гербіцидів, стероїдів, хімікатів або агресивних металів.
  • Цільне коров'яче молоко з MFGM (Milk Fat Globule Membrane – мембрана жирових глобул молока) – унікальна структура з ліпідо-білкової мембрани, яка присутня у грудному молоці людей. Позитивно впливає на розвиток мозку, функції кишківника, імунний захист, а також є профілактикою серцево-судинної патології.
  • Містить компонент грудного молока HMOs (Human Milk Oligosaccharides - олігосахариди грудного молока) - один з головних компонентів грудного молока, який є натуральним пребіотиком для малюка. Сприяють становленню нормальної мікрофлори кишок, допомагають знизити частоту виникнення симптомів травного дискомфорту (колік, запорів). Зменшують ймовірність зараження інфекціями та відповідають за формування імунітету. Наближають склад суміші максимально до складу грудного молока.
  • Екологічно безпечний продукт - не містить пальмову олію, ГМО та сою, що сприяє кращому засвоєнню кальцію та зменшенню запорів або інших проблем із травною системою дитини.
  • Підходить для вегетаріанців - не містить риб'ячого жиру, природного алергену. Omega-3 DHA отримана з морських водоростей, що краще для вашої дитини та наших океанів.

Рекомендації щодо приготування та використання: використовуйте продукт відповідно до рекомендацій лікаря. Уважно дотримуйтесь інструкцій під час приготування суміші.
Суворе дотримання правил гігієни, умов зберігання, рекомендацій щодо розведення та поводження з продуктом дуже важливо при приготуванні дитячої суміші. Невиконання цих вимог може завдати шкоди здоров'ю дитини.

Зверніть увагу: зображення та колір пакування можуть незначно відрізнятися.

Рекомендовано для дітей від народження до 6 місяців.
Обсяг: 800 г.
Країна виробник: Великобританія.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1399 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!