За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Дитяча суміш Kendamil Goat 1 на козячому молоці 0 - 6 місяців 800 г (92000018)

код товару: U0881698
Ціна за одиницю:
1799 грн
+57 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вид суміші суха
Вік 0 - 6 міс.
Ступінь суміші 1
Термін зберігання 24 місяці
Особливості на козячому молоці
Країна-виробник Великобританія

Фізичні характеристики

Вага 800 г
Вид упаковки жерстяна банка

Інші

Виробник Kendamil
Модель Goat 1 на козячому молоці 0 - 6 місяців 800 г
Артикул 92000018
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Суха молочна суміш Kendamil Goat 1 з цільного козячого молока збагачена гіпоалергенним казеїновим білком А2 та 3'-GL олігосахаридами. Містить Омега-3 DHA, Омега-6 ARA та пребіотики. Без пальмової олії та ГМО. Легко засвоюється та підходить для вегетаріанців.

Козяче молоко, менш алергенне у порівнянні з коров'ячим, містить білок β-казеїну А2. Завдяки йому у шлунку утворюється м'яка маса, що легко проходить через травний тракт і краще засвоюється. При цьому мінімізується ймовірність виникнення спазмів і метеоризму.

Безумовна перевага належить грудному вигодовуванню. Дитині необхідно отримувати грудне молоко якомога довше. Якщо ж грудне вигодовування неможливо, то для харчування дитини від 0 до 6 місяців може бути використана суміш Kendamil Goat 1.

Kendamil – володар найвищої нагороди "Grand gold" незалежної премії "Monde Selection" у галузі виробництва харчових продуктів у 2018 і 2021 роках, а також нагороди Королеви Єлизавети II за підприємництво у сфері міжнародної торгівлі у 2020 році.

Переваги сумішей Kendamil Goat 1:

  • Цільне козяче молоко з А2 – казеїновий молочний білок А2, який збагачений жирними кислотами, що легко засвоюються, гіпоалергенний, сприяє нормальному травленню та гармонійному розвитку малюка. Позитивно впливає на розвиток мозку, функції кишківника, імунний захист, ріст та міцність кісток. Має натуральний вершковий смак.
  • Містить компонент грудного молока HMOs (Human Milk Oligosaccharides – олігосахариди грудного молока) – один із головних компонентів грудного молока, який є натуральним пребіотиком для малюка. Сприяють становленню нормальної мікрофлори кишківника, допомагають знизити частоту виникнення симптомів травного дискомфорту (кольок, запорів). Зменшують ймовірність зараження інфекціями та відповідають за формування імунітету. Наближають склад суміші максимально до складу грудного молока.
  • Екологічно безпечний продукт: не містить пальмової олії, ГМО та сої, що сприяє кращому засвоєнню кальцію та зменшенню запорів чи інших проблем із травною системою дитини.
  • Підходить для вегетаріанців: не містить риб'ячого жиру, природного алергену. Omega-3 DHA отримана з морських водоростей, що краще для вашої дитини та наших океанів.
Рекомендації з приготування та використання:
  • Використовуйте продукт відповідно до рекомендацій лікаря.
  • Уважно дотримуйтесь інструкції під час приготування суміші. Суворе дотримання правил гігієни, умов зберігання, рекомендацій щодо розведення та поводження з продуктом дуже важливе під час приготування дитячої суміші. Невиконання цих вимог може завдати шкоди здоров'ю дитини.
Зверніть увагу: зображення та колір упаковки представленого товару можуть дещо відрізнятися від оригіналу продукції тому, що дизайн упаковки був оновлений.

Рекомендовано для дітей: з народження до 6 місяців
Об'єм: 800 г
Країна виробник: Австрія

Склад: цільне козяче молоко, демінералізована козяча сироватка (з молока), рослинні олії (соняшникова, кокосова, ріпакова*), галактоолігосахариди (з молока), лактоза (з молока), цитрат кальцію, бітартрат холіну, хлорид калію, лактат кальцію, цитрат натрію, хлорид магнію, аскорбат натрію, докозагексаєнова кислота, L-тирозин, L фенілаланін, L-триптофан, гідроксид калію, інозитол, арахідонова кислота, L-ізолейцин, таурин, фосфат кальцію, пірофосфат заліза, нуклеотиди (цитидин-5'-монофосфат, динатрій уридин-5'-монофосфат, аденозин-5'-монофосфат, динатрій інозин-5'-монофосфат, динатрій гуанозин-5'монофосфат), L-карнітин, сульфат цинку, вітамін Е, ніацин, пантотенат кальцію, сульфат міді, тіамін, рибофлавін, вітамін А, вітамін В6, сульфат марганцю, фолієва кислота, йодид калію, селеніт натрію, вітамін К, вітамін D3, біотин, вітамін В12. *Частка ріпакової олії (канола) дорівнює приблизно 14% від усіх жирів у суміші. Олія низькоерукова.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1799 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!