За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Акустична система Sony GTK-XB72 Black (GTKXB72.RU1)

код товару: U0378798
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Підключення дротовебездротове
Установка напольна
Кількість каналів 2.0
Мінімальна частота відтворення н.д.
Максимальна частота відтворення н.д.
Інтерфейси DVD ,  CD ,  USBNFCBluetoothHDMI
Тип акустичних колонок об'ємного звучання
Потужність колонок, Вт н.д.
Оснащення перемикання джерел звуку ,  Wireless stereo ,  можливість підключення електрогітари ,  вбудований еквалайзер ,  караокерізнокольорове підсвічуваннясвітлові ефекти ,  USB вихід для зарядки гаджетів ,  регулювання гучностівбудований аудіоплеєрбездротовий пульт ДУ
Живлення мережа
Матеріал корпусу пластик
Вага 12 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Sony
Модель GTK-XB72 Black
Артикул GTKXB72.RU1
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4548736090590
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Організовуйте незабутні вечірки з одноблочною аудіосистемою GTK-XB72. Пориньте в атмосферу музичного фестивалю з глибокими пульсуючими басами та яскравим світлодіодним підсвічуванням. Натисніть кнопку EXTRA BASS – і ваша музика збагатиться потужними низькими частотами. Ця функція підсилює баси, роблячи звучання глибоким і насиченими. Просто натисніть кнопку, щоб увімкнути цей режим.

Влаштовуйте запальні вечірки

Систему GTK-XB72 обладнано вбудованим різнокольоровим світлодіодним підсвічуванням спереду, з боків і зверху, пульсуючим підсвічуванням динаміків усередині корпусу та стробоскопним підсвічуванням для додаткового ефекту – ідеальний варіант для створення клубної атмосфери.

Вертикальне й горизонтальне положення

Цю гнучку систему можна встановлювати горизонтально для створення ефекту класичної магнітоли або вертикально, якщо вільного місця обмаль. У будь-якому варіанті вбудований датчик забезпечує чудове звучання завдяки оптимізації процесу обробки стереозвуку.

Завжди в центрі подій

Слухайте музику по-новому, просто натиснувши кнопку LIVE SOUND. Технологія цифрової обробки сигналу й динаміки, нахилені під кутом, поширюють звук на більшу відстань. Насолоджуйтесь унікальним тривимірним звуком і створюйте атмосферу музичного фестивалю будь-де.

Sony | Music Center – налаштування відтворення

Керуйте налаштуваннями з програмою Sony | Music Center. Просто завантажте її на свій смартфон і відтворюйте музику без проводів. Можна також змінювати налаштування відтворення звуку, вибирати улюблені списки відтворення на смартфоні або пристрої USB та дистанційно перемикати композиції.

Ще більше насолоди завдяки програмі Fiestable

Керуйте кольорами підсвічування та вмикайте режими DJ і караоке за допомогою програми Fiestable у смартфоні. Увімкніть функцію підсвічування для вечірок одним дотиком у Fiestable, і дисплей смартфона блиматиме й змінюватиме кольори в ритмі музики синхронно з підсвічуванням аудіосистеми. Підключайте до системи підсвічування скільки завгодно смартфонів, щоб створювати незабутні ефекти всією компанією.

Розширте можливості своєї аудіосистеми

Додайте аудіосистемі потужності завдяки функції Wireless Party Chain, що працює через Bluetooth®. З’єднайте кілька динаміків бездротовим способом за допомогою технології Bluetooth®, щоб підвищити вихідну потужність звуку. Зробіть один пристрій "хазяїном вечірки" та синхронізуйте музику й освітлення, щоб усі могли танцювати під один ритм.

Якісна трансляція через NFC і Bluetooth®

Торкніться аудіосистеми пристроєм із підтримкою NFC, щоб установити швидке й надійне з’єднання, і транслюйте свою музичну колекцію. Немає NFC? Не проблема. Підключайтеся через Bluetooth® і розпочинайте вечірку.

Підключення пристроїв через USB-порт для відтворення та заряджання

Підключайте USB-накопичувач, смартфон або планшет і відтворюйте всі свої цифрові записи. Завдяки підтримці форматів MP3 та WMA ви можете слухати улюблені добірки, одночасно заряджаючи пристрій.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9612 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!