За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Телефон DECT Gigaset Comfort 550 AM Black Chrome (S30852H3021S304)

код товару: U0844752
Ціна за одиницю:
3931 грн
+162 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Колір чорний
Тип екрану кольоровий
Мелодії поліфонія
Гучний зв'язок спікерфон
Автовідповідач немає
Об'єм телефонної книги 200 номерів
Дод.трубки в комплекті немає
Особливості Функція "Чорний список" ,  Радіоняня

Інші

Виробник Gigaset
Модель Comfort 550 AM Black Chrome
Артикул S30852H3021S304
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Користування телефоном може бути приємним

Ласкаво просимо до вашої особистої зони комфорту: Gigaset COMFORT 550 настільки простий і приємний у використанні, що ніщо не відволікає вас від найважливішого - розмов. Він відповідає найвищим стандартам якості Gigaset, а навігація інтуїтивно зрозуміла. А великий, висококонтрастний кольоровий TFT-дисплей (44 x 35 мм) пропонує все, що можна очікувати від сучасного бездротового телефону: Графіка і шрифти, що забезпечують оптимальну читабельність, різноманітні колірні схеми і символи для роботи з головним меню. Це також дуже зручно, оскільки режим jumbo забезпечує надвелике відображення цифр під час набору. Великі окремі клавіші з помітним натисканням і підсвічуванням клавіатури роблять Gigaset COMFORT 550 ідеальним помічником у повсякденному житті.

Активація захисту від дзвінків

Коли ваш телефон просто не перестає дзвонити: Gigaset COMFORT 550 може блокувати небажані дзвінки. Нещодавно розроблена функція захисту від дзвінків Comfort надійно захищає вас від рекламних дзвінків і небезпечних телефонних шахраїв. Ви можете легко заблокувати до 150 телефонних номерів: Небажані абоненти можуть бути внесені до чорного списку або перенесені безпосередньо з журналу історії дзвінків. Ви також можете будь-коли заблокувати або вимкнути звук анонімних абонентів. А завдяки контролю часу ви можете визначити періоди, коли ваш телефон повинен або не повинен дзвонити. Однак ви можете надати певним абонентам привілейоване ставлення, занісши їх до VIP-адресної книги, щоб поговорити з ними в будь-який час. Функція захисту дзвінків Gigaset COMFORT 550 стає ще більш ефективною, якщо ви дозволите телефонувати тільки абонентам, які є у вашій адресній книзі. При такому налаштуванні всі інші виклики будуть заблоковані.

Все в адресній книзі

"Ми будемо на зв'язку!" - це часто звучить простіше, ніж є насправді: Куди ти знову записав цей номер телефону? Чи є у них інший номер телефону? І коли у них день народження? Адресна книга Gigaset COMFORT 550 робить спілкування зручним, адже в ній можна зберігати до 200 контактів, кожен з яких може містити до трьох телефонних номерів. Цими записами можна легко обмінюватися між телефонами Gigaset. Це також практично: програмовані клавіші швидкого набору дозволяють швидше додзвонитися до бажаних абонентів без стомлюючого набору. Завдяки автоматичному нагадуванню про день народження ви більше ніколи не пропустите цей особливий день. Ви також можете призначити власні VIP-мелодії для найважливіших людей у вашому житті, щоб одразу чути, хто вам телефонує.

Тепер це особисте: ваш Gigaset COMFORT 550 унікальний

Якщо ви ставите перед собою високі вимоги, Gigaset COMFORT 550 - саме те, що вам потрібно. Цей бездротовий телефон стає ще кращим завдяки можливостям персоналізації, адже ви можете налаштувати його відповідно до своїх індивідуальних уподобань! Серед іншого, ви можете обирати різні фони дисплея: Або попередньо встановлений темний фон, який відповідає сучасному дизайну COMFORT 550, або висококонтрастний білий фон.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3931 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!