За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сухий корм для собак Nature's Protection Superior Care White Dogs Grain Free Insect All Sizes and Life Stages 4 кг (NPSC47600)

код товару: U0875672
акція
Вага упаковки:
Вага упаковки:
Вага упаковки:
Вага упаковки:
Ціна за одиницю:
2369 грн
Ціна за одиницю:
3974 грн
Ціна за одиницю:
7274 грн
+104 бонуса
Ціна за промокодом 2180 грн
+85 бонусів
+371 бонус
Купити
Ціна за промокодом 2180 грн
Купити
Ціна за промокодом 2180 грн
Купити
Ціна за промокодом 2180 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вага упаковки 4 кг
Призначення гіпоалергенний
Розмір породи великасередня
Основні інгредієнти криль
Тип упаковки мішок
Країна-виробник товару Литва

Інші

Виробник Nature's Protection
Модель Superior Care White Dogs Grain Free Insect All Siz
Артикул NPSC47600
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Сухий беззерновий корм Nature's Protection Superior Care з білком комах для собак усіх розмірів і стадій життя – це повноцінний і збалансований корм Супер Преміум сегменту з джерелом білка та сировини найвищої якості. Корм має універсальний розмір гранул – 13-15 мм, завдяки чому підходить собакам усіх розмірів і будь-якого віку. Підходить для годування собак великих порід, яким більше до вподоби дрібніший корм, що дає змогу з’їдати більше за один раз, завдяки чому поліпшується стан їхньої травної системи. Підходить молодим собакам, які полюбляють більші шматочки: це чудовий вибір, щоб допомогти їм навчитися правильно пережовувати та ковтати їжу. Пережовування корму сприяє підтримці здоров’я зубів собаки. Цей повноцінний сухий корм для собак містить формулу Tear Stains off – ретельно підібраний комплекс амінокислот та добре збалансованих інгредієнтів. Збагачений компонентами, що забезпечують відмінну продуктивність для доброго самопочуття вихованця. Корм не містить зернових та підходить для тварин із чутливим травленням, оскільки не перевантажує шлунково-кишковий тракт. Повноцінний склад сухого корму не тільки забезпечить вашого улюбленця всіма необхідними поживними речовинами, але й має відмінні смакові якості та засвоюваність.

Основне джерело білка в цьому повноцінному кормі для собак – білок комах. Це гіпоалергенний, легко засвоюваний, збагачений поживними речовинами білок, що забезпечує організм необхідними амінокислотами, а також слугує чудовим джерелом цинку.

Повноцінний і збалансований склад цього сухого корму для собак збагачений кліноптилолітом природного вулканічного походження – MicroZeoGen. Він сприяє виведенню токсинів з організму тварини, й після детоксикації необхідні поживні речовини, вітаміни та мінерали легко засвоюються організмом. Склад корму збагачений вітамінами А та D, які ще більше сприяють зміцненню імунної системи собак. Містить відмінні джерела Омега-3 та Омега-6 жирних кислот, що сприяє підтримці інтенсивного кольору шерсті та бездоганного стану шкіри.

Переваги корму:

  • Один корм для собак усіх розмірів і стадій життя
  • Гіпоалергенний
  • Формула Tear Stains off
  • Збагачений білком
  • Інгредієнти найвищої якості
  • Екологічність: менше землі, води та СО2
  • Збалансоване харчування
  • Натуральні антиоксиданти
  • Не містить зернових

Основні інгредієнти:

  • Антарктичний криль: унікальне та 100% екологічне джерело Омега-3 та хлоніну
  • MicroZeoGen: кліноптилоліт природного вулканічного походження для детоксикації організму, засвоєння поживних речовин та зміцнення імунної системи
  • Збалансований комплекс амінокислот: допомагає боротися з появою коричневих плям від сліз і підтримувати здоров’я шкіри та шерсті

Одна гранула для собак усіх розмірів і стадій життя

Гранула цього корму розроблена для собак усіх порід і розмірів на різних етапах життя. Також цей корм – чудовий вибір у разі утримання декількох собак різних розмірів і порід. Універсальний розмір гранули спрощує годування домашніх тварин і допомагає певності, що кожен вихованець отримує достатньо корисних речовин – протеїнів, жирів, вуглеводів і мінералів.

Формула Tear Stains off

Ретельно підібрані інгредієнти та лише правильна збалансована формула – щоб підтримувати чистим склад слини та сліз, що сприяє усуненню коричневих плям навколо очей, писку та лап.

Корми з лінійки Nature’s Protection Superior Care White Dogs підходять усім собакам, незалежно від забарвлення шерсті та не впливають на її колір. Ця серія кормів була розроблена спеціально для усунення коричневих плям від сліз, які найпомітніші саме на білій і світлій шерсті вихованців. Проте включення цього корму до раціону собак із темним забарвленням шерсті не призводить до її висвітлення або зміни кольору.

Підтримує рівень енергійності

Асортимент включає сухий корм, доповнений рисом. Рис – природній компонент, що не містить глютену, а тому підходить для вихованців, які мають чутливість до глютену або схильні до алергічних реакцій. Рис – відмінне джерело вуглеводів, необхідних для забезпечення енергійності ваших вихованців.

Гіпоалергенний

Тріска, путасу та сайра – особливо цінні гіпоалергенними властивостями. Окрім того, на відміну від інших видів риби, біла риба має більше вітамінів А та D, життєво необхідних для собак.

Розроблено без:

  • Штучних барвників та ароматизаторів
  • Консервантів

Nature’s Protection Superior Care – лінійка сухих кормів для собак Супер Преміум класу, відома інноваційними інгредієнтами та розроблена з застосуванням провідних технологій для здорового харчування домашніх тварин. Цей повноцінний корм для собак містить джерела білка та інгредієнти тільки найвищої якості.

Вироблено в ЄС.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2369 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!