За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Сироватка для волосся La'dor Keratin Power Glue Відновлення посічених кінчиків 20 x 15 г (8809500811725)

код товару: U0896149
Ціна за одиницю:
1500 грн
Ціна за одиницю:
60 грн
+77 бонусів
+1 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм 20 x 15 г
Склад Water,Cyclopentasiloxane,Dimethicone,Propylene Glycol,Cetearyl Alcohol,Glycerin,Dimethiconol,Glyceryl Stearate,HydroxyethylUrea,Cetrimonium Chloride ,Hydrolyzed Keratin, Moringa Oleifera Seed Oil,Tocopherol,Hydrolyzed,Collagen,Snail Secretion Filtrate, Bu
Застосування Наносити на ретельно вимите та підсушене рушником волосся. Суміш наноситься на посічені кінчики волосся, які потім потрібно прочесати гребінцем з рідкими зубами. Потім укласти волосся за допомогою фена. Сироватка-клей не змивається, тому що не провокує жи
Клас косметики професійна
Країна-виробник Південна Корея

Інші

Виробник La'dor
Модель Keratin Power Glue Відновлення посічених кінчиків
Артикул 8809500811725
Гарантія, міс 0
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Кератинова сироватка-клей La'dor Keratin Power Glue допомагає за дуже короткий час відновити цілісність волосяної нитки завдяки моментального склеювання кератинових лусочок.

  • Сушіння феном і термобігуді, використання неякісного гребінця, погані аксесуари, недостатній догляд і багато інших чинників провокують появу посічених кінчиків.
  • Також у разі досягнення певної довжини волосся починає відчувати нестачу природного колагену, стає сухим, ламким і ослабленими.
  • Інгредієнти засобу повертають ослабленому волоссю гарний зовнішній вигляд, відновлюють посічені кінчики та захищають їх від агресивного впливу несприятливих зовнішніх факторів.

Активні компоненти сироватки-клею:

Гідролізований кератин (білок) відіграє роль будівельного матеріалу для волосся та становить 97% від його маси. Кератин запаює тріщинки в структурі волосся, і позбавляє його посічених кінчиків. Отже, сухе, ламке, пошкоджене волосся відновлює свою цілісність, стає гладким та шовковистим.
Гідролізований колаген обволікає волосся та створює надзвичайно ефективну захисну плівку. Волосся стає стійкішим проти шкідливих зовнішніх чинників та набуває пружності й еластичності. Колаген обволікає кінчики волосся й запобігає повторному розтину кератинових лусочок. Також є потужним антистатиком і робить волосся слухнянішим під час розчісування й укладання.
Олія моринги — справжнє джерело олеїнової кислоти, вітамінів і антиоксидантів. Компонент активізує обмінні процеси та виводить токсини, що залишилися на волоссі після фарбування або іншої складної косметичної процедури. Олія моринги повертає волоссю блиск, робить його здоровішим.
Равликовий муцин — потужний антимікробний компонент багатий на ферменти, мікроелементи, гіалуронову кислоту й пептиди. Муцин запускає регенеративні процеси та прискорює вироблення природних еластину та колагену. Також цей компонент ефективно затримує вологу на поверхні волосся та підвищує його зовнішній захист.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1500 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!