За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Крісло ігрове GT Racer X-2748 Black (X-2748 Fabric Black Suede)

код товару: U0810673
Ціна за одиницю:
6899 грн
Ціна за одиницю:
6599 грн
Ціна за одиницю:
6599 грн
+212 бонусів
+201 бонус
+198 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Матеріал рами метал
Матеріал покриття штучна шкіра
Тип механізму Anyfix (без качання)
Межа нахилу спинки 130°
Налаштування пом'якшення попереку так
Налаштування підголівника так
Основа 5 ніжок із колесами
Матеріал роликів пластик
Потрібна збірка так
Розмір сидіння 54 х 50 см
Максимальна висота сидіння 62 см
Нижній поріг висоти сидіння 52 см
Висота спинки 80 см
Маса крісла 21 кг
Максимальне навантаження 120 кг
Максимальне зріст користувача 190 см
Колір каркаса чорний
Колір оббивки чорний

Інші

Виробник GT Racer
Модель X-2748 Black
Артикул X-2748 Fabric Black Suede
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Геймерське крісло GT Racer моделі X-2748 — це вироблений у стильному дизайні багатофункціональний виріб, який призначений для фанатів комп'ютерних ігор. Воно показне широким набором функцій, вироблене з високоякісних матеріалів і покликане подарувати геймеру максимальну зручність і комфорт від перебування в кріслі.

Ергономічність
У виробу безліч різних механізмів для індивідуального налаштування під переваги користувача. Також передбачені підголівник і поперекова подушка, можливість увімкнення режиму похитування з фіксацією, нахилу спинки, до комплектації входить додатковий висувний елемент для підтримки ніг, якщо ви захочете розміститися в кріслі в напівлежачому стані.

Зносостійкість
Використані під час створення крісла матеріали вирізняються міцністю й високими показниками стійкості до зношування. Купуючи такий виріб, ви можете бути впевнені, що воно слугуватиме вам довго навіть за умови постійної й активної експлуатації.

Переваги моделі X-2748:

Колірна гама та зовнішній вигляд
Крісло GT Racer моделі X-2748 примітне стильним зовнішнім виглядом, а завдяки різноманітності в колірній палітрі, виріб гармонійно впишеться в інтер'єр кімнати геймера. Модель представлена трьома кольорами: темно-коричневим із білим, а також двома іншими, де базовим представлений чорний колір, а вставки — червоні або сині.

Відкидна спинка
Болить спина від постійного сидіння? Тоді вам потрібне крісло X-2748, спинку якого можна нахилити під будь-яким необхідним кутом у діапазоні від 90 до 130 градусів. Тобто ви можете зручно розміститися в кріслі, зайнявши напівлежаче положення, а висувна м'яка підставка підтримає ваші ноги. Завдяки цьому ви зможете максимально розслабитися, давши нагоду відпочити спині, а також знявши зайве навантаження із шийного та поперекового відділів хребта.

Поперекова подушка та підголівник
До комплектації крісла входять дві широкі, м'які та приємні на дотик подушки: для підтримки попереку користувача та підголівник. Вони мають ремінні кріплення, тому за потреби ці елементи можна відрегулювати, наприклад, за висотою. Ви можете індивідуально розмістити подушки в потрібному місці, що неабияк підвищить зручність і комфорт від перебування в кріслі.

Також підголівник і поперекова подушка надають підтримку вашій спині. Наприклад, шия зможе розслабитися, що сприяє усуненню зайвого навантаження. А біль у поперековому відділі не виникне, навіть якщо ви довго сидите в одній позі. Все це позитивно впливає на здоров'я вашої спини, та, як наслідок, — покращує настрій просто через перебування в кріслі.

Підлокітники
У кріслі передбачені підлокітники, що забезпечують підтримку для рук геймера. Вони обладнані спеціальними м'якими та пружними накладками: наповнювач і оббивка цих частин є стійкими до зносу та механічних пошкоджень. Ви зможете зручно розмістити на підлокітниках руки як під час гри, так і просто розслабившись і зайнявши зручне положення в кріслі.

Механізм Anyfix
Виріб GT Racer моделі X-2748 обладнаний спеціальним механізмом Anyfix (без погойдування). Механізм має функцію, що дає змогу користувачеві змінити та зафіксувати нахил спинки в певному положенні.

Механізм Gazlift
За регулювання висоти відповідає пневмопатрон Євростандарт, що витримує до 120 кг ваги. Завдяки йому ви навіть можете різко сісти в крісло, не турбуючись, що на ваш хребет впливатимуть надмірні навантаження, оскільки пневмопатрон має плавний хід.

Наповнювач
Як наповнювач для м'яких елементів крісла використовується спеціальний матеріал — спінений полівінілхлорид. Він м'який, пружний, еластичний, стійкий до зносу та має тривалий експлуатаційний термін. В таких умовах ви зможете відчути всю гаму комфорту та зручності: м'які елементи дуже приємні на дотик, викликають приємні відчуття під час тривалих ігрових баталій.

Основа й база
Конструкція представлена основою, виробленою з високоміцного металу. Те ж стосується п'ятипроменевої бази, обладнаної прогумованими колесами, які легко рухаються будь-яким типом підлогового покриття, не залишаючи на ньому подряпин. Ви зможете легко переміщати крісло та постійно переставляти його з місця на місце. Водночас виріб вирізняється стійкістю й добрими показниками стійкості до зношування.

Матеріал обшивки
М'які елементи виробу моделі X-2748 обшиті стійкою до зносу та механічних пошкоджень екошкірою. Матеріал має шовковисту й приємну на дотик поверхню. В такому кріслі ви почуватиметеся комфортно та зручно, а процес чищення оббивки вирізняється простотою й легкістю.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6899 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!