За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Ноутбук ASUS Zenbook UX331UAL (UX331UAL-EG022T)

код товару: U0308266
Ціна за одиницю:
34082 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип ноутбуку Бізнес

Дисплей

Діагональ дисплея 13.3"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану антиблікове покриття
Тип матриці IPS

Процесор

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR3
Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ

Система зберігання данних

Об'єм SSD 512 ГБ
Оптичний привід No ODD
Кардрідер Card-reader

Відеокарта

Відеокарта Intel UHD Graphics 620

Мультимедіа

Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості вбудований мікрофон ,  стереодинаміки

Комунікаційні можливості

Бездротові технології BluetoothWi-Fi

Порти і роз'єми

Інтерфейси та підключення 2 x USB 3.0USB Type-CHDMIКомбінований аудіороз'єм

Програмне забезпечення

Операційна система Windows 10 Home

Живлення

Ємність батареї 3 cell

Додатково

Додатково + cумка

Фізичні характеристики

Вага 0.98 кг
Колір синій

Інші

Виробник ASUS
Модель Zenbook UX331UAL
Артикул UX331UAL-EG022T
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільна платформа для творчості

ASUS ZenBook 13 UX331 – це елегантність і стильний дизайн, які ви звикли очікувати від ультрабуків серії ZenBook, доповнені новими, яскравими деталями, такими як сліпуча оздоблення, нагадує мерехтливу поверхню кристала. Дана модель оснащується потужним процесором Intel Core і швидкісним твердотілим накопичувачем, тому вона представляє собою ідеальну мобільну платформу для креативної роботи і яскравих розваг. Редагуйте відео і фотографії, насолоджуйтеся улюбленими фільмами та іграми – все це доступно з швидким, тонким і легким ультрабуком ZenBook 13 UX331!

Мобільність

ZenBook 13 UX331 – це по-справжньому мобільний пристрій, який легко можна взяти з собою в будь-яку подорож. Його вага складає всього 1.12 кг, а товщина корпусу – 13.9 мм Завдяки дисплею NanoEdge з вузькою екранної рамкою він компактніше, ніж звичайні 13-дюймові ноутбуки.

Бездоганний стиль

ZenBook 13 UX331 – не просто функціональний мобільний комп'ютер. Металевий корпус пристрою прикрашений класичної обробкою в стилі Zen у вигляді концентричних кіл.

Бачити і робити більше!

Щоб запропонувати своєму користувачеві максимально велику екранне простір в як можна більш компактному корпусі, цей ультрабук оснащується дисплеєм NanoEdge*, відмітною особливістю якого є неймовірно тонка рамка (6.86 мм), що забезпечує збільшену відносну площа – 80% від розміру кришки. В результаті, 13,3-дюймовий дисплей поміщається в корпус, який менше, ніж у багатьох 13-дюймових моделей. Крім компактності він може похвалитися дозволом Full HD і широкими кутами огляду (178°).

Надпотужний ультрабук

Якщо ви шукаєте ультратонкий мобільний комп'ютер з операційною системою Windows Pro 10, потужним процесором і сучасною відеокартою, то ZenBook 13 UX331 буде ідеальним вибором. В його апаратну конфігурацію входить новітній процесор Intel Core восьмого покоління і швидкісний твердотільний накопичувач. Сучасні компоненти забезпечать високу продуктивність в будь-яких додатках: офісних, мультимедійних і навіть ігрових.

Тривалий час автономної роботи

Будучи по-справжньому мобільним пристроєм, ZenBook 13 UX331 оснащується акумулятором для того, щоб ним можна було користуватися до 14 годин в автономному режимі. Крім того, він підтримує технологію прискореної підзарядки, яка збільшує заряд акумулятора з нуля до 60% всього за 49 хвилин. Також даний акумулятор володіє довгим терміном служби і буде зберігати більшу частину своєї початкової ємності навіть після сотень циклів перезарядки.

Мобільність без кордонів

Дводіапазонний модуль Wi-Fi, вбудований в ультрабук ZenBook 13 UX331, відповідає новітньому високошвидкісного стандарту 802.11 ac (867 Мбіт/с – в 6 разів швидше, ніж 802.11 n), а периферійний бездротовий інтерфейс Bluetooth представлений версією 4.2.

Для продуктивної роботи

Повнорозмірна клавіатура ультрабука ZenBook 13 UX331 оснащена практичною підсвічуванням, а глибина ходу клавіш становить зручні 1.4 мм. Її доповнює тачпад зі скляним покриттям для плавного ковзання пальців, який підтримує безліч різних жестів і забезпечений захистом від випадкових дотиків.

Авторизація одним дотиком з функцією Windows Hello

Вбудований тачпад сканер відбитків пальців забезпечує зручну та швидку авторизацію в операційній системі Windows 10. Для цього більше не потрібно вводити пароль – достатньо лише одного дотику!

Чарівне звучання

Неймовірний звук завжди був відмітною рисою пристроїв серії ZenBook. В новій моделі реалізована ексклюзивна технологія SonicMaster, розроблена фахівцями ASUS у співпраці з фірмою Harman Kardon. Вона являє собою комплекс апаратних і програмних оптимізацій, які забезпечують безпрецедентну для мобільних пристроїв якість звучання.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

34082 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!