За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Xiaomi Mi A1 4/32 Black

код товару: U0274845
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G
Стандарти зв'язку (GSM) 850 ,  900 ,  1800 ,  1900

Дисплей

Тип дисплея LTPS IPS
Діагональ екрану 5.5"
Роздільна здатність екрану FullHD (1920х1080)

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 625
Частота процесора 2 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 4 Gb
Вбудована пам'ять 32 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 128 Gb

Камера

Основна камера 12 + 12 Mpx
Фронтальна камера 5 Mpx
Функції камери панорама ,  автофокус ,  спалах ,  геотегінг ,  HDR ,  розпізнавання обличчя

Програмне забезпечення

Операційна система Android 7.1
Мультимедіа ігри ,  FM-радіо ,  мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр
Органайзер секундомір ,  нотатки ,  калькулятор ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  календар ,  диктофон ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення WI-FIBluetooth
Навігація GPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммUSB 3.1 (Type-C)

Акумулятор

Ємність акумулятора 3080 mAh

Додатково

Особливості Gorilla Glass
Вбудовані датчики датчик наближення ,  цифровий компас ,  гіроскоп ,  G-sensor
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса метал
Розміри (мм) 155.4 x 75.8 x 7.3 mm
Вага 165 грам
Колір чорний

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Mi A1 4/32 Black
Артикул Mi A1 4/32 Black
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Xiaomi Xiaomi Mi A1 4/32 Black
Родзинкою Mi A1, яка перетворює його на один з кращих в класі камерафонів, стала його здвоєна камера, що має ширококутний і телеоб'єктив. Камера отримала 2-кратний оптичний зум, який дозволяє наближати предмети без спотворень або знімати з ефектом боке (розмиваючи задній фон). Важливо відзначити, що раніше зйомка з ефектом боке була доступна тільки на дорогих дзеркальних фотоапаратах.

Ефект боке тепер доступний і для вас
Ширококутна камера має фокусну відстань 26 мм і апертуру діафрагми f/2.2, довгофокусний (телеоб'єктив) з фокусною відстанню 50 мм отримав апертуру діафрагми f/2.6. Таке рішення дозволяє створювати приголомшливий ефект глибини різкості на ваших знімках. Камера оснащена чотирьохосьовою системою оптичної стабілізації зображення для усунення ефектів від тремтіння рук.
Спалах з двоколірним світлодіодом забезпечує освітлення, максимально наближене до денного світла. Дуже швидкий PDAF автофокус знизив час фокусування всього до 0.1 секунди.

Відео в 4К
Mi A1 може знімати відео з роздільною здатністю 4К 2160p при 30 к/сек, а також підтримує режим slow motion 720р 120 кадрів/сек.

Інтелектуальна обробка фотографій
Створюйте приголомшливі фотографії за допомогою фільтрів і ефектів, знімаючи в різних режимах і експериментуючи зі світлом. На вибір користувача доступні 17 фільтрів зйомки в реальному часі, а також різні режими – наприклад, панорамний або зйомка людей. Унікальна функція дозволяє легко сфотографувати і відразу зробити на фото потрібний вам макіяж. А можливість видалення зайвих деталей дозволяє позбавлятися від непотрібних ліній або людей з фотографії. Фронтальна камера з роздільною здатністю 5 МП має інтелектуальний автофокус, включає миттєве розпізнавання облич, а також автоспуск. Максимальна роздільна здатність відео 1080р.

Mi A1 змусить звучати навіть пасивну аудіосистему
Новинка, що є продуктом творчості Xiaomi і Google отримала ще одну абсолютно унікальну особливість — вбудований підсилювач звуку. Підсилювач "розгойдує" навіть пасивні навушники і аудіосистеми з вхідним аудиосигналом до 10 В, що дозволяє йому працювати навіть зі звуковими системами, що мають опір 600 Ом, в той час, як інші смартфони можуть працювати лише з навушниками до 32 Ом.

Смартфор отримав сучасний 8-ядерний процесор Snapdragon 625
Для забезпечення максимальної продуктивності Mi A1 обладнаний чіпсетом Qualcomm Snapdragon 625, в якому використовується 8-ядерний процесор на ядрах Cortex-A53. Чіпсет створений за новітнім 14-нм техпроцесу, що дозволяє процесору з тактовою частотою 2 ГГц мати зменшена на 20% енергоспоживання в порівнянні з іншими моделями, що мають таку ж робочу частоту. Для зниження робочої температури процесора використані два листа піролітичних графітових елементів, які відводять тепло від процесора і акумулятора. Система охолодження продовжує термін служби і дозволяє уникнути троттлінга процесора — падіння частоти через перегрів.

Для забезпечення найменшої витрати заряду акумулятора продуктивність процесора автоматично змінюється в залежності від виконуваних завдань і складності запущених додатків, що також допомагає економити заряд батареї. Snapdragon 625 має всі сучасні інтерфейси: USB Type-С, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac dual-band та ін Для передачі даних використовується модем з підтримкою LTE.

Продуктивний графічний чіп
Прискорювач графіки Adreno 506 з робочою частотою 650 МГц у зв'язці з 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ флеш-пам'яті забезпечує плавну роботу навіть у вимогливих додатках. Adreno 506 дозволяє записувати і відтворювати відео з роздільною здатністю 4K (3840 на 2160 пікселів), з легкістю обробляючи Full HD відео з частотою кадрів до 60 кадрів/сек.

Прекрасний дизайн і металевий корпус
Ідеальний зовнішній вигляд суцільнометалевого анодованого корпусу Mi A1 якого досягається в результаті багатостадійного процесу анодування, піскоструминної 3D-обробки і ретельного полірування після фінального окрашування. Його передня і задня панелі округлені до всіх чотирьох граней.

FullHD екран з широкими кутами огляду і високою яскравістю
Діагональ екрану складає 5.5 дюймів з роздільною здатністю FullHD 1920х1080 і щільністю 403 пікс/см2. Великий екран з широкими кутами огляду і хорошим запасом яскравості дозволяють з комфортом дивитися фільми, читати книги або грати в ігри. Екран має високу яскравість підсвічування 450 nit і коефіцієнт контрастності 1600:1. Колірна гамма становить 72% NTSC.

Оцінка

5
progress
5
4
progress
1
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

25 травня 2018
imgimgimgimgimg

Аппарат отличный! Уже пользовались телефонами китайцев, но модель XIAOMI MI A1 удивила. И вид у нее презентабельный, не стыдно на стол положить перед коллегами. И фото снимает хорошо. Не надо таскаться с фотоаппаратом. Работает исправно, даже когда много фоновых приложений открыто. Половина знакомых пользуется другим оператором. А тут 2 симки. Купил себе карту, теперь еще и на связь не надо тратиться.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
16 травня 2018
imgimgimgimgimg

Начитался статей, решил обновиться и взять новенький XIAOMI MI A1. Брал онлайн наложкой на отделение Новой почты. Еще не пробовал этот сайт, хотелось быть уверенным, что все нормально будет. Получил посылку, прям на отделении проверил. Новый, запакованный в коробку, весь комплект в сборе. Проверил все – отлично работает. Спасибо brain.com.ua за возможность спокойно покупать в интернете.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
23 квітня 2018
imgimgimgimgimg

Очень качественная модель, что полностью оправдывает цена данного гаджета из бюджетной линейки. Смартфон довольно практичный, но не для маленькой дамской ручки, так как диагональ 5,5 не позволяет пользоваться одной рукой.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
10 квітня 2018
imgimgimgimgimg

Лично я очень довольна этой моделью от сяоми. В дизайне нет ничего лишнего, всё просто и стильно. Не говоря о том, что я просто поражена качеством получающихся кадров, такой гаджет очень практичный в пользовании, а также не тормозит, при запуске нескольких приложений одновременно. Так что рекомендую!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
20 березня 2018
imgimgimgimgimg

Пересмотрел кучу отзывов и видеообзоров и наконец-то решился купить XIAOMI MI A1 4/32. Честно сказать, в живую выглядит ещё круче. Ничем не хуже айфонов, а цена глаз радует. Великолепный дизайн и стильный черный корпус – я влюбился. Широкоформатная камера действительно оправдывает все ожидания, в отличие от более дешевых линеек этого производителя. В целом я доволен, рекомендую.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
02 березня 2018
imgimgimgimgimg

Ну, очень понравилась эта модель Сяоми! Поскольку люблю фотографировать всё подряд, широкоугольная камера и много фильтров мне очень помогают. Когда показала подруге, та аж обзавидовалась, теперь тоже себе его заказывает.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
5199 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!