За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Xiaomi Mi8 Lite 6/128GB Aurora Blue

код товару: U0327469
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G
Стандарти зв'язку (GSM) 850 ,  900 ,  1800 ,  1900

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 6.26"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2280 pixels

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 660
Частота процесора 2.2 GHz
Кількість ядер 4 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 6 Gb
Вбудована пам'ять 128 Gb

Камера

Основна камера 12 + 5 Mpx
Фронтальна камера 24 Mpx
Функції камери геотегінг ,  автофокус ,  панорама ,  HDR ,  розпізнавання обличчя

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.1
Мультимедіа ігри ,  мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр
Органайзер телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  нотатки ,  калькулятор ,  будильник ,  календар ,  годинник ,  світовий час

Бездротові технології

Бездротові підключення WI-FIBluetooth
Навігація BeiDouGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 3350 mAh

Додатково

Особливості Gorilla Glass
Вбудовані датчики G-sensor ,  датчик наближення ,  гіроскоп ,  цифровий компас ,  датчик освітлення
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Розміри (мм) 156x76x7.5 мм
Вага 169 г
Колір синій

Інші

Виробник Xiaomi
Модель Mi8 Lite 6/128GB Aurora Blue
Артикул Mi8 Lite 6/128GB Aurora Blue
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний телефон Xiaomi Mi8 Lite 6 / 128GB Aurora Blue

Смартфон для сучасного користувача. Відкривайте для себе більше перспектив для роботи і відпочинку. Зі смартфоном Xiaomi Mi 8 ви отримаєте все, що так потрібно в сучасному світі: швидкісний інтернет, якісний перегляд, приголомшливу зйомку і миттєву реакцію. На його безрамковому екрані ви зможете повністю зануритися в контент. Яскраві і глибокі кольори, неймовірні деталі та реалістичність - все це ви зможете отримати, вибравши Mi 8.

Більше фарб в кожному дні. Цей флагман Xiaomi 2018 року оснащений екраном, виготовленим за технологією AMOLED. Зображення, яке ви побачите на ньому, вражає глибиною і насиченістю. Завдяки дисплею з діагоналлю 6.21 дюйма і співвідношенням сторін 18.7: 9 вам буде комфортно працювати в браузері, відкривати текстові документи, грати або читати. Мінімальні екранні рамки забезпечують більше зручності, адже вас нічого не відволікає від перегляду. Виберіть одну з квітів Xiaomi Mi 8, і підкресліть свою індивідуальність. Гаджет доступний в чотирьох варіантах корпусу: золотистому, білому, чорному і блакитному.

Ніякої втоми під час перегляду. Насолоджуйтесь якісним переглядом і не турбуйтеся про здоров'я очей. Смартфон Xiaomi Mi 8 з вбудованою системою захисту зору вбереже вас від незручностей. Навіть при тривалому перегляді ви не відчуєте напруги. Спеціальний фільтр мінімізує відтінки синього, тим самим захищає очі від втоми. Продумана система навігації. Разом зі смартфоном Xiaomi Mi 8 будьте впевнені в точності побудови вашого маршруту. Плануйте поїздки, легко орієнтуйтеся в незнайомій місцевості і вибирайте найшвидший шлях. Реалізована система двухчастотного GPS (L1 і L5) забезпечить безпомилкове визначення геолокації.

Приголомшлива подвійна камера. Насичені і чіткі кадри в будь-яких умовах - реальність, а не мрія. Смартфон Xiaomi Mi 8 з інтелектуальної подвійною камерою забезпечить вам все для цього. Два модуля з роздільною здатністю 12 + 12 мегапікселів знімають приголомшливі фото і записують чіткі відео, незалежно від рівня зовнішнього освітлення. Фірмова оптика SONY з широким кутом огляду допомагає захопити в кадр більше деталей. Завдяки набору студійних ефектів освітлення ви зможете зробити портретні знімки професійної якості.

Шедевральні автопортрети. Ще ніколи процес створення Селфі не був таким простим і якісним. Зі смартфоном Xiaomi Mi 8 для гарного кадру вам не потрібно докладати зусиль. Одним рухом ви зможете зберегти на знімку ваш прекрасний образ. Фронтальна камера з модулем на 20 мегапікселів і алгоритмами штучного інтелекту миттєво зафіксує вашу природну красу. Інтегрована автофокусування і система 3D Beautify допоможуть підкреслити на фото ваші достоїнства і приховати недоліки. Вбудовані фільтри зроблять погляд виразнішим, а шкіру - свіже. Також система Beautify дозволить розмити задній фон і акцентувати увагу на портреті.

Багатоступенева захист даних. Xiaomi Mi 8 - ваш вірний супутник і надійний помічник. Він допоможе надійно зберегти ваші дані і облікові записи від небажаних переглядів. При цьому буде економити ваш час. З його допомогою вам не буде потрібно придумувати складні літерні комбінації і запам'ятовувати графічні ключі. Відтепер головний пароль - це ви. Реалізована система розблокування за допомогою особи Face ID і вбудований сканер відбитків пальців дозволять миттєво приступити до активного користування. Просто піднесіть дисплей-на-віч або доторкніться до датчика на задній панелі.

Довга автономність, швидка зарядка. Насолоджуйтесь активним користуванням вашим смартфоном протягом цілого дня. При цьому не турбуйтеся, що він розрядиться в самий невідповідний момент. Xiaomi Mi 8 з ємним акумулятором на 3400 мАг не зажадає зарядки дуже довго. Коли все ж буде потрібно відновити втрачені відсотки батареї, скористайтеся системою швидкої зарядки. Всього за 20 хвилин у вас буде близько половини від повного ресурсу.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

7085 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!