За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон TP-Link Neffos C7 Gold

код товару: U0308761
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 5.5"
Роздільна здатність екрану 1600 х 720

Процесор

Процесор Mediatek MT6750
Частота процесора 1.5 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 2 Gb
Вбудована пам'ять 16 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 128 Gb

Камера

Основна камера 13 Mpx
Фронтальна камера 8 Mpx
Функції камери спалах ,  автофокус

Програмне забезпечення

Операційна система Android 7.0
Мультимедіа відеоплеєр ,  музичний плеєр ,  ігри ,  мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі
Органайзер телефонна книга ,  календар ,  годинник ,  світовий час ,  будильник ,  калькулятор ,  нотатки ,  секундомір ,  диктофон

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FI
Навігація GPSA-GPSГЛОНАСС

Акумулятор

Ємність акумулятора 3060 mAh

Додатково

Вбудовані датчики цифровий компас ,  G-sensor ,  датчик наближення ,  гіроскоп
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Вага 157 г
Колір золотий

Інші

Виробник TP-Link
Модель Neffos C7 Gold
Артикул Neffos C7 Gold
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний телефон TP-Link Neffos C7 Gold

Кращі Селфі. Більш чіткі фотографії. Бездоганний смартфон для Селфі. Еволюція камери смартфонів Neffos серії C ніколи не зупинялася. 8-мегапіксельна фронтальна камера з 10-рівневої функцією Beautify від Arcsoft забезпечує найбільш природне підкреслення характерних рис обличчя в режимі реального часу. Завдяки 86-градусному кутку групові фотографії можна зробити таким чином, щоб всі бажаючі потрапили в кадр. Екранна спалах використовує дисплей, щоб зробити композицію більш яскравою, створюючи ідеальні умови для Селфі.

Більш чіткі знімки. 13 МП основна камера, діафрагма f / 2,0 і PDAF 0,2 с дозволяє робити більш чіткі, світлі і деталізовані знімки. Різні режими зйомки допоможуть вам зробити хороший знімок в будь-якій ситуації. Більше екран, ширше огляд. 5.5 "HD IPS екран дасть вам можливість відчути повне занурення під час читання, ігор або перегляду відео.

Захист зору. Смартфони грають велику роль в нашому житті, але тривала робота з ними може стати причиною втоми очей. Ось чому ми пропонуємо вам режим захисту зору, який зменшить холодну (синє) випромінювання до 89% і таким чином допоможе знизити навантаження на ваші очі. Встановіть час, щоб автоматично включати його для щоденного використання.

Однаково приємний на дотик і на вигляд. Оригінальний гладкий полікарбонатний корпус товщиною 5,95 мм і витончена CNC обробка роблять Neffos C7 вишуканим і тонким, а завдяки плавним лініям він буде зручно лежати у вашій долоні. Корпус смартфона обробляється наноскопіческіх срібною пастою, щоб створити відчуття прохолодного металу. Витончений і швидкий. Завдяки мультизадачности Neffos C7 ви можете виконувати будь-які дії, які тільки побажаєте. Його 8-ядерний 64-бітний процесор забезпечує вражаючу продуктивність при зменшенні заряду акумулятора.

Тривалий час автономної роботи. Батарея смартфона на 3060 мАг підтримує близько 90% ємності після 500 повних зарядок. Вона відмінно працює в екстремальних температурних умовах від -20 до 60 ° С, а також підтримує режим розумного енергозбереження. Максимальна підключення від TP-Link - світовий Wi-Fi лабораторії № 1. Робота в двох діапазонах Wi-Fi забезпечує швидкий і стабільний доступ до високошвидкісних мереж. Завдяки одночасній роботі з двома SIM-картами ви можете легко перемикатися між роботою та особистим життям на швидкості 4G.

Hi-Fi музика. Модуль гучномовця забезпечує високу продуктивність і тривалий відтворення Hi-Fi музики. AWINIC K8 Audio PA's 6V підсилювач дозволяє програвати музику на необхідному рівні гучності. Навіть при низькому заряді акумулятора. Ваш найшвидший пароль - відбиток пальця. Визначте себе, щоб розблокувати ваш смартфон всього за 0.2 с! Сенсор на задній панелі легко сканує ваш унікальний відбиток, незалежно від того, під яким кутом ви доклали палець.

Розумний інтерфейс NFUI 7.0. Яскравий і свіжий фірмовий інтерфейс NFUI налаштований для максимально комфортної роботи. Благодая розумному прогнозуванню поведінки користувачів ця швидка і плавна система запропонує нові функції, які вам неодмінно сподобаються. Суворі стандарти виробництва для стабільності і безпеки. C7 виготовлений відповідно до найсуворіших стандартів проктірованіе. На кожному етапі - від сировини до масового виробництва - смартфон проходить безліч випробувань, щоб досягти вищого рівня якості.

Надійний смартфон від TP-Link. У чому відмінність Neffos від інших брендів? Перевірена продуктивність, перевагу і дизайн TP-Link гарантують стабільну роботу вашого смартфона - можливо, одного з найважливіших пристроїв у вашому житті. Проектуючи надійні мережеві продукти та аксесуари протягом 21 року, компанія TP-Link стала світовим провайдером WLAN №1 *, надаючи Wi-Fi більш ніж сотням мільйонів людей в 170 країнах. Таким чином смартфони Neffos стали результатом ретельної роботи і настільки ж надійні, як і мережеве обладнання TP-Link. (* За даними IDC WLAN Tracker.)

Виробник з Китаю TP-LINK став сьогодні одним з найбільших постачальників побутового та офісного мережевого обладнання (роутери, комутатори, адаптери, камери і багато ін.). Ринок збуту компанії складають понад 120 країн. Продукція компанії TP-LINK неодноразово нагороджувалася престижними преміями, завдяки своїй високій якості і продуктивності. Компанія не зупиняється на досягнутих результатах, а продовжує динамічно розвиватися, використовуючи новітні розробки в області електроніки, щоб максимально спростити життя користувачів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3026 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!