За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Samsung SM-N960F/128 (Galaxy Note 9 128GB) Blue (SM-N960FZBDSEK)

код товару: U0311083
Ціна за одиницю:
29601 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G
Стандарти зв'язку (GSM) 850 ,  900 ,  1800 ,  1900

Дисплей

Тип дисплея Super AMOLED
Діагональ екрану 6.4"
Роздільна здатність екрану 1440 x 2960

Процесор

Процесор Exynos 9810 Octa
Частота процесора 2.7 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 6 Gb
Вбудована пам'ять 128 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 512 Gb

Камера

Основна камера 12 + 12 Mpx
Фронтальна камера 8 Mpx
Функції камери панорама ,  геотегінг ,  спалах ,  HDR ,  розпізнавання обличчя ,  автофокус

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.1
Мультимедіа ігри ,  мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр
Органайзер світовий час ,  годинник ,  календар ,  будильник ,  калькулятор ,  нотатки ,  секундомір ,  диктофон ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація BeiDouGalileoGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB 3.1 (Type-C)audio 3.5 мм

Акумулятор

Ємність акумулятора 4000 mAh

Додатково

Особливості Samsung DeX ,  Qi wireless charging ,  Samsung Pay ,  Always-on display ,  Corning Gorilla Glass 5 ,  stylus ,  IP68 certified ,  HDR
Вбудовані датчики SpO2 ,  Iris scanner ,  цифровий компас ,  барометр ,  гіроскоп ,  датчик наближення ,  G-sensor ,  heart rate
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса метал ,  скло
Розміри (мм) 161.9 x 76.4 x 8.8 mm
Вага 201 г
Колір синій

Інші

Виробник Samsung
Модель SM-N960F/128 (Galaxy Note 9 128GB) Blue
Артикул SM-N960FZBDSEK
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8801643433826
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний телефон Samsung SM-N960F / 128 (Galaxy Note 9 128GB) Blue (SM-N960FZBDSEK)

Продуктивність. Серія Galaxy Note завжди була втіленням передових технологій, створеним для тих, хто прагне до більшого. Galaxy Note 9 дивує і перевершує навіть дуже сміливі очікування, концентруючись на найбільш значущих аспектах нашого життя в режимі онлайн. Акумулятор. Більше немає перешкод для активної мобільного життя - одного заряду потужного акумулятора вистачає на цілий день. Навіть при інтенсивних навантаженнях. 4000 мАг.

Накопичувач. Забудьте, що потрібно видаляти мультимедійні дані. Вбудована пам'ять смартфона в 128 ГБ і підтримка карти пам'яті до 512 ГБ подарує досить простору для збереження важливих для Вас моментів.

Оптимізація для ігор. Новий погляд на мобільні ігри. Galaxy Note9 оснащений інноваційним процесором, що забезпечує блискавичне реагування, вуглецево-водяною системою охолодження, що не допускає перегріву, і спеціальним калибратором продуктивності, що дозволяє в повній мірі поринути в динамічний геймплей.

Безмежний дисплей, з яким можна побачити більше. Фірмовий SuperAMOLED дисплей обрамлений металевою рамкою з широким розмаїттям колірних рішень, а також підібраним в тон або контрастує стилусом S PEN, що стане бездоганним доповненням Вашого стилю.

S PEN з Bluetooth-модулем. Функціональність під повним контролем. Інноваційний S PEN, оснащений Bluetooth-модулем, дозволяє в одне натискання кнопки запускати додатки або включити камеру без торкання до телефону. Стилус з тонким наконечником і 4096 рівням натиску дарує знайомі відчуття використання паперу і ручки. Малюйте, робіть замітки, відправляйте живі повідомлення ще простіше і зручніше.

12 МП камера з 2-кратним оптичним зумом допоможе вам досягти нового досвіду фотографування. Ширококутний об'єктив і телеоб'єктив дозволяють охоплювати більший кут огляду навіть з зумом або створювати унікальні портрети з живим фокусом. З технологією стабілізації зображення Dual OIS ваші фото будуть чіткими навіть при тремтінні камери, тому ви зможете знімати те, що не можуть інші.

Розумна камера. З новими революційними характеристиками стало практично неможливо зробити поганий знімок. Galaxy Note 9 розпізнає об'єкт, на який ви дивитеся, оптимізує настройки кольору, такі як контраст, баланс білого, експозицію та інші параметри. Функція розпізнавання відблисків і розмиття дозволяє вам повторно зробити знімок, не втрачаючи момент.

Передача кольорів навіть в темряві. Робіть чіткі насичені фото камерою, яка не боїться темряви. Камера не тільки передає деталі на фото, знятих при денному і фоновому освітленні, а й вночі. Режим HDR камери Galaxy Note 9 знижує рівень шуму, завдяки чому ви отримуєте чітке яскраве зображення без розмиття джерел світла.

Відкрийте для себе всі можливості, які пропонує Galaxy Note 9. Ігри, прямі трансляції, режими багатозадачності - все працює легко і блискавично завдяки надпотужному 10-нм мобільному процесору та оперативної пам'яті, тому ви неодмінно помітите ці переваги. А завдяки доступу до блискавичним швидкостям в мережі всі ці завдання виконуватися в одну мить.

Демонстрація активованого Bluetooth-модуля для повного контролю. Революційно новий S PEN з Bluetooth-модулем в одне натискання кнопки дозволяє вам включити камеру, запустити презентацію і додатки, не торкаючись телефону. Завдяки тонкому кінчику і 4096 рівням натиску малювати, робити нотатки, відправляти живі повідомлення стало так само легко і інтуїтивно, як користуватися ручкою і папером.

Робіть неперевершені Селфі. Нова якість і формат Селфі з інноваційним розумним S PENом. Робіть Селфі тільки одним кліком кнопки на S PENе навіть з відстані 10 метрів. Зробити неперевершений знімок стало легко, адже фронтальна камера Galaxy Note 9 розпізнає обличчя, наводячи на ньому фокус.

Після занурення телефону в воду на 30 хвилин він продовжував працювати. У більшості телефонів захист від води забезпечена матеріалом Kryptonite. Однак після занурення Galaxy Note 9 і S PENа в воду на глибину 1,5 метра він продовжував працювати. Він герметично закритий зсередини і зовні, забезпечуючи високий рівень захисту від пилу і води, а саме IP68.

Один кабель перетворює смартфон в настільний комп'ютер. Док-станція Samsung DeX дає всі можливості, які Ви цінуєте в роботі з класичним ПК - використання великого екрану, повнорозмірною клавіатури і управління за допомогою миші. Підключіть свій смартфон до зовнішнього дисплею і користуйтеся додатками і переглядайте документи в такому ж інтерфейсі, як і у настільного комп'ютера.



Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

29601 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!