За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Samsung SM-G955FD/M64 (Galaxy S8 Plus) Gold (SM-G955FZDDSEK)

код товару: U0228323
Ціна за одиницю:
19999 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G
Стандарти зв'язку (GSM) 850 ,  900 ,  1800 ,  1900

Дисплей

Тип дисплея Super AMOLED
Діагональ екрану 6.2"
Роздільна здатність екрану 1440 x 2960

Процесор

Процесор Exynos 8895
Частота процесора 2.3 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 4 Gb
Вбудована пам'ять 64 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 256 Gb

Камера

Основна камера 12 Mpx
Фронтальна камера 8 Mpx
Функції камери панорама ,  геотегінг ,  автофокус ,  HDR ,  розпізнавання обличчя ,  спалах

Програмне забезпечення

Операційна система Android 7.0
Мультимедіа ігри ,  мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр
Органайзер нотатки ,  калькулятор ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  календар ,  секундомір ,  диктофон ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення BluetoothWI-FINFC
Навігація BeiDouGalileoGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення USB 3.1 (Type-C)audio 3.5 мм

Акумулятор

Ємність акумулятора 3500 mAh

Додатково

Особливості Always-on display ,  IP68 certified ,  Gorilla Glass 5 ,  3D Touch ,  Samsung Pay
Вбудовані датчики Iris scanner ,  SpO2 ,  heart rate ,  G-sensor ,  датчик наближення ,  гіроскоп ,  барометр ,  цифровий компас
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Розміри (мм) 159.5 x 73.4 x 8.1 mm
Вага 173 г
Колір золотий

Інші

Виробник Samsung
Модель SM-G955FD/M64 (Galaxy S8 Plus) Gold
Артикул SM-G955FZDDSEK
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Безмежні можливості. Фундаментальні інновації Galaxy
Новий Galaxy S8+ став вінцем інновацій Samsung на мобільному дизайні і безмежні можливості для виконання повсякденних завдань. Якісний 6.2-дюймовий Infinity-дисплей з закругленими краями занурить вас в дивовижний світ фільмів, динамічних ігор і додатків. 10-нм процесор став на 21% швидше в порівнянні з попереднім поколінням, а графічний адаптер – на 50% могутніше. Оцініть режим багатозадачності і віртуальну кнопку «Додому». Робіть ідеальні знімки за допомогою основної камери Dual Pixel і виразні selfie навіть вночі. Флагман оснащений сканером сітківки ока, розпізнаванням обличчя і надшвидким зчитуванням відбитка пальця – ваша безпека на вершині можливого.

Дизайн. Елегантний, ергономічний
Вигнутий безрамковий дисплей забезпечує ще більше простору для виконання завдань і повного занурення у віртуальний світ. Плавні витончені лінії, ідеально вивірені грані роблять смартфон елегантним і стильним. Завдяки симетричному дизайну і абсолютно новому форм-фактору управляти флагманом зручно навіть однією рукою. Вибирайте інноваційний S8+ в кольорах «містичний аметист», «чорний діамант» або «жовтий топаз».

Дисплей. Повне занурення у віртуальний світ
Безрамковий дисплей Galaxy S8+ з вигнутими з двох сторін краями дозволяє повністю зануритися у світ мультимедіа. Виходьте за рамки звичного і відчувайте кожну деталь завдяки неймовірно чітким 6.2-дюймового Super AMOLED-дисплея. Насолоджуйтеся природною передачею широкого спектру кольорів, приголомшливою яскравістю, контрастністю і деталізацією. В режимі багатозадачності ви можете паралельно дивитися фільм, серфити в інтернеті або листуватися з близькими в соціальних мережах.

Переосмысленное управління
Переосмислена концепція управління флагманом – віртуальні кнопки «Додому», «Назад» і «Недавні програми» стали частиною інтерактивного рідкокристалічного дисплея, відгукуються аналогічно класичним кнопкам. Ви отримаєте ще більше можливостей і неймовірний досвід використання.

Ваші вчинені selfie
Фронтальна камера з роздільною здатністю 8 Мп оснащена світлосильним об'єктивом і демонструє ідеальний результат зйомки в яскравий сонячний день, похмуру погоду і навіть вночі. Завдяки інтелектуальному автофокусу з функцією розпізнавання осіб ви отримаєте виразні й чіткі selfie з друзями, близькими та колегами.

Кожен момент – ідеальний
Основна камера з роздільною здатністю 12 Мп і технологією Dual Pixel гарантує високу якість фотознімків при зйомці динамічних сцен і швидко рухомих об'єктів. Мультикадровая зйомка робить кілька фотографій і об'єднує їх в одну, забезпечуючи приголомшливу деталізацію без ефекту «змащеного зображення». Завдяки додатковим налаштувань режиму «Про» ви зможете підібрати оптимальну витримку, експозицію та баланс білого. Світлосильний об'єктив f/1.7 забезпечує яскраві і насичені знімки в умовах недостатнього освітлення.

Абсолютна безпека. Сканер сітківки ока
Флагман отримав саму серйозну і комфортну систему захисту – сканер сітківки ока. Ніхто не отримає доступ до ваших документів, банківських рахунках і фотографій, оскільки підмінити райдужну оболонку не можна. Розблокуйте Galaxy S8+ і підтверджуйте платежі будь-яким зручним для вас способом: розпізнаванням обличчя, відбитком пальця або просто за допомогою погляду. Забудьте про складні паролі і спробах приховати їх від оточуючих. Додаткову безпеку даних забезпечує ексклюзивна «Захищена папка».

Бездоганний захист від пилу і води
Підтримка стандарту безпеки IP68 гарантує надійний захист від вологи, пилу і навіть занурення в прісну воду. Беріть новий Galaxy S8+ на пляж, робіть розкішні фото з друзями в басейні і не бійтеся відповісти на дзвінок мокрими руками.

Передова міць. Новий рівень можливостей
Апарат оснащений 10-нм процесором і підтримкою Vulcan. Galaxy S8+ на 21% продуктивніше, а графіка на 50% могутніше, ніж у S7. Миттєво перемикайтеся між додатками, годинами грайте в динамічні ігри і насолоджуйтеся блискавичним відгуком будь-яких завданнях. Завдяки оптимізованій системі і ємного акумулятора 3000 мАч вам більше не потрібно постійно стежити за станом батареї. Підтримка швидкої і бездротової зарядки суттєво спростить вам життя і скоротить очікування. Швидкість з'єднання стала на 20% вище завдяки модулю Wi-Fi 1204-QAM і оновленої технології LTE Cat. 16 для мобільного інтернету.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

19999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!