За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон Huawei P Smart Plus Iris Purple (51092TFD)

код товару: U0308413
Ціна за одиницю:
4999 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G
Стандарти зв'язку (GSM) 850 ,  900 ,  1800 ,  1900

Дисплей

Тип дисплея LTPS IPS
Діагональ екрану 6.3"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2340 pixels

Процесор

Процесор HiSilicon Kirin 710
Частота процесора 2.2 GHz
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 4 Gb
Вбудована пам'ять 64 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 256 Gb

Камера

Основна камера 16 + 2 Mpx
Фронтальна камера 24 + 2 Mpx
Функції камери HDR ,  автофокус ,  спалах ,  геотегінг ,  панорама ,  розпізнавання обличчя

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.1
Мультимедіа ігри ,  мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр
Органайзер телефонна книга ,  диктофон ,  секундомір ,  календар ,  годинник ,  світовий час ,  будильник ,  калькулятор ,  нотатки

Бездротові технології

Бездротові підключення WI-FIBluetooth
Навігація GPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення microUSBaudio 3.5 мм

Акумулятор

Ємність акумулятора 3340 mAh

Додатково

Особливості 3D Qmoji
Вбудовані датчики датчик наближення ,  цифровий компас ,  гіроскоп ,  G-sensor
Безпека FaceUnlockFingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса метал ,  скло
Розміри (мм) 157.6x75.2x7.6 mm
Вага 169 г

Інші

Виробник Huawei
Модель P Smart Plus Iris Purple
Артикул 51092TFD
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний телефон Huawei P Smart Plus 

Інновації сучасного стилю життя. Відчуйте переваги бездоганного дизайну і безмежні можливості фірмових інновацій нового Huawei P Smart Plus. Розкрийте весь потенціал захоплюючого контенту на 6.3-дюймовим дисплеї. Швидко справляйтеся з будь-якими завданнями і займайтеся творчістю без будь-яких зволікань завдяки 8-ядерного процесора. Подвійна основна камера дозволить робити яскраві знімки і записувати оригінальні ролики в Full HD.

Інновації сучасного стилю життя. Відчуйте переваги бездоганного дизайну і безмежні можливості фірмових інновацій нового Huawei P Smart Plus. Розкрийте весь потенціал захоплюючого контенту на 6.3-дюймовим дисплеї. Швидко справляйтеся з будь-якими завданнями і займайтеся творчістю без будь-яких зволікань завдяки 8-ядерного процесора. Подвійна основна камера дозволить робити яскраві знімки і записувати оригінальні ролики в Full HD. Huawei P Smart - стиль і потужність в одному рішенні.

Фантастичні кути огляду. Надійна хватка. HUAWEI FullView разючий. Екран діагоналлю 6.3 дюймів, захищений скляною 2.5D поверхнею, передає неймовірно реалістичні кольори. І головне: більший екран - не означає більший смартфон. Тонкий і легкий, HUAWEI P Smart Plus лежить у вашій руці абсолютно невимушено. Розділений екран. Тепер розумніший. За допомогою одного тільки жесту ви зможете користуватися двома програмами одночасно. Транслюйте відео і не пропустіть важливі повідомлення. Більше це не проблема.

Подвійна камера. Приголомшливі знімки. З подвійною камерою, яка має високу роздільну здатність 24 Мп + 2 Мп, ви отримаєте найкращі фото, одним лише натисненням кнопки. Великі лінзи захоплюють ще більше світла для яскравих і реалістичних фотографій, в той час як подвійна камера гарантує ідеальну глибину різкості з ефектом Боке. Розумна краса. Ідеальний портрет. Завдяки Face Beauty алгоритмам, фронтальна камера розпізнає особливості особи і обробляє все автоматично так, що ви завжди виглядаєте чудово. На кожному знімку.

Вільні руки. Прості Селфі. Ще ніколи не було так просто зафіксувати важливий момент. Функція розумних жестів HUAWEI P Smart Plus подбає про те, щоб ви завжди могли зробити ідеальний знімок, в будь-яких умовах. Діліться швидше. З функцією HUAWEI Share ви можете моментально передавати дані між окремими HUAWEI-пристроями. Без Інтернету і будь-яких інших приготувань. Неймовірно швидко, неймовірно просто.

Подвійне Bluetooth-підключення. HUAWEI P Smart Plus працює одночасно з двома аудіо-пристроями по Bluetooth. Так ви зможете підключити телефон до аудіосистеми вашого автомобіля і одночасно приймати дзвінки на Bluetooth-гарнітуру. Інтуїтивний і чуйний досвід використання. 64 ГБ внутрішньої пам'яті (розгортаються microSD-картою до 256 ГБ) і поліпшена система зберігання даних дозволять вам не турбуватися про те, чи вистачить пам'яті в HUAWEI P Smart Plus для вашої улюбленої музики, фотографій і відео.

Продумана елегантність. Пристрій оснастили 6.3-дюймовим IPS-дисплеєм, що займає 76.1% поверхні лицьової частини. Завдяки мінімальним рамкам і співвідношенню сторін 18: 9 смартфон не тільки стильно виглядає, але і дозволяє повністю зануритися в те, що відбувається на екрані. Корпус з легкого і міцного алюмінію, закруглені кути і сверхточная шліфування кожного елемента - новинка виглядає елегантно і лаконічно. На задній панелі розташований точний і швидкий сканер відбитку пальців.

На повній швидкості. Huawei P Smart Plus повністю готовий до будь-яких випробувань - від веб-серфінгу і спілкування з друзями в соціальних мережах до професійних програм і ресурсномістких ігор. Неймовірну швидкість роботи забезпечує 8-ядерний чіп Kirin 710 і 4 Гб оперативної пам'яті. Миттєво перемикайтеся між завданнями, займайтеся творчістю - цей смартфон з легкістю впорається з будь-якими труднощами. Пристрій працює під управлінням оболонки Huawei на базі Android 8.1 - ви отримуєте новітні функції і високу безпеку.

Вражаюча автономність. Завдяки акумулятору ємністю 3340 мАг ви зможете залишатися весь день на зв'язку навіть в інтенсивному режимі використання смартфона. Енергоефективний чіп і оптимізована операційна система забезпечать максимально довгу роботу без підзарядок. У складних завданнях пристрій задіює 4 потужних ядра з частотою 2.2 ГГц, а в простих і повсякденних - 4 ядра з мінімальним споживанням енергії. Huawei - продумані технології для сучасного життя.

Оцінка

5
progress
4
4
progress
0
3
progress
0
2
progress
0
1
progress
0

Поділитися

Залишити відгук

Найкорисніші відгуки

25 грудня 2018
imgimgimgimgimg

Дуже сподобався даний телефон, багато позитивних відгуків в інеті бачив.
Хочу дружині на новий рік придбати. Я ж можу на відділення новох пошти замовити і там оплатити? І чи доїде він до 31-го???

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27 грудня 2018

Доброго дня! Так, звичайно - Ви можете замовити доставку до відділення Нової пошти та оплатити покупку при отриманні на відділенні. Звертаємо Вашу увагу на правила та умови доставки, детальніше за посиланням - https://brain.com.ua/ukr/delivery
Зважайте на велике завантаження всіх служб доставки перед святами. Терміни доставки зможуть уточнити наші оператори при оформленні замовлення та у Новій Пошті, як тільки ми передамо товар перевізнику.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
22 грудня 2018
imgimgimgimgimg

круто!
доставили быстро
камера у телефона шикарная, сам девайс шустрый, экран радует глаза

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
27 грудня 2018

Спасибо за отзыв, Василий!

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
21 грудня 2018
imgimgimgimgimg

купил недавно этот телефон, оооочень класный!
фотки делает офигенные, быстрый как Flash))))
и оказался не такой огромный, как казалось вначале, когда прочитал какая диагональ)

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
21 грудня 2018

Спасибо за покупку и за отзыв, Алан! Всегда рады помочь с покупкой техники Вашей мечты :)

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
19 грудня 2018
imgimgimgimgimg

Телефон - агонь за свою ціну!
Пише що оплата частинами на 10 місяців. Я можу її оформити через сайт?

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
19 грудня 2018

Доброго дня! Так, Ви можете оформити оплату частинами через сайт при покупці товару. Зверніть увагу на умови даної опції на відповідній сторінці (відкривається при виборі варіантів розстрочки). Оберіть варіант, натисніть «Відправити» і наша служба підтримки зв'яжеться з вами для надання детальної консультації щодо умов та деталей кредитування.

Був вам корисний цей відгук?
()
(0)
4999 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!