За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Мобільний телефон ASUS Zenfone 5 4/64Gb ZE620KL Midnight Blue (ZE620KL-1A012WW)

код товару: U0308763
Ціна за одиницю:
10137 грн
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Форм-фактор моноблок
Кількість SIM-карт 2 SIM
Формат SIM-карти Nano
Покоління зв'язку (2G /3G/4G/5G) 2G3G4G
Стандарти зв'язку (GSM) 850 ,  900 ,  1800 ,  1900

Дисплей

Тип дисплея IPS
Діагональ екрану 6.2"
Роздільна здатність екрану 1080 x 2246 pixels

Процесор

Процесор Qualcomm Snapdragon 636
Кількість ядер 8 core

Функції пам'яті

Оперативна пам'ять 4 Gb
Вбудована пам'ять 64 Gb
Розширення пам`яті microSD (TransFlash), до 512 Gb

Камера

Основна камера 12 + 8 Mpx
Фронтальна камера 8 Mpx
Функції камери геотегінг ,  спалах ,  автофокус ,  HDR ,  розпізнавання обличчя ,  панорама

Програмне забезпечення

Операційна система Android 8.0
Мультимедіа ігри ,  FM-радіо ,  мобільні сервіси Google ,  соціальні мережі ,  відеоплеєр ,  музичний плеєр
Органайзер калькулятор ,  будильник ,  світовий час ,  годинник ,  календар ,  нотатки ,  секундомір ,  диктофон ,  телефонна книга

Бездротові технології

Бездротові підключення WI-FIBluetoothNFC
Навігація BeiDouGPSA-GPSГЛОНАСС

Інтерфейси

Інтерфейси і підключення audio 3.5 ммUSB Type-C

Акумулятор

Ємність акумулятора 3300 mAh

Додатково

Особливості Gorilla Glass
Вбудовані датчики датчик наближення ,  цифровий компас ,  гіроскоп ,  G-sensor
Безпека Fingerprint

Фізичні характеристики

Матеріал корпуса метал ,  скло
Розміри (мм) 153 x 75.7 x 7.9 mm
Вага 155 г
Колір синій

Інші

Виробник ASUS
Модель Zenfone 5 4/64Gb ZE620KL Midnight Blue
Артикул ZE620KL-1A012WW
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4718017034692
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Мобільний телефон ASUS Zenfone 5 4 / 64Gb ZE620KL Midnight Blue (ZE620KL-1A012WW)

Камери, які навчаються у вас. Дві тилові камери. Інтелектуальні алгоритми. Сучасний процесор Qualcomm® Snapdragon ™ 636. Безрамковий екран формату 19: 9.

ZenFone 5 - це більше, ніж просто смартфон. Це розумний помічник у всіх справах, наділений інноваційними системами штучного інтелекту. Які б програми ви ні запускали, він забезпечить високу швидкість роботи і моментальну реакцію на всі ваші дії. Він компактний і красивий, а користуватися ним - одне задоволення. Він створений для фотозйомки, причому для отримання ідеальних зображень від вас не буде потрібно докладати якихось зусиль, адже інтелектуальний ZenFone 5 любить фото не менше, ніж ви самі!

Міцність і елегантність - без компромісів! ZenFone 5 вражає своїм вишуканим зовнішнім виглядом, високоякісними матеріалами і бездоганним виготовленням. Витончений корпус смартфона покритий захисним склом з закругленими краями, створюючи відчуття витонченої розкоші, варто лише взяти в руки цей шедевр сучасних технологій.

Камери, які навчаються у вас. Дві камери, розташовані на задній панелі смартфона ZenFone 5, використовують технології штучного інтелекту для того, щоб пристосовуватися до ваших бажань і навіть передбачати їх! ZenFone 5 - це справжня революція в мобільній фотографії, адже з цим смартфоном ви зможете думати тільки про те, що знімаєте, а не про те, на що знімаєте - і результат буде щоразу чудовим.

Для любителів мобільної фотографії. На задній панелі смартфона ZenFone 5 є пара камер, за допомогою яких можна отримати чудові знімки в будь-яких умовах. Основна тилова камера відрізняється підвищеною світлочутливістю, а друга має ширококутним об'єктивом. Їх переваги доповнюють один одного, дозволяючи вам проявити весь свій творчий потенціал фотографа. Неосяжні краєвиди, сонячні пляжі, нічні міста і сімейні портрети - з ZenFone 5 ви зможете повністю концентруватися не на камері і її настройках, а на дивовижному і прекрасному світі навколо вас.

Інтелектуальна робота. «Серцем» нового ZenFone 5 є сучасний процесор Qualcomm Snapdragon 636, який може похвалитися високою продуктивністю при низькому енергоспоживанні. Смартфон не нагрівається навіть при запуску самих «важких» додатків, а потужності процесора вистачить для будь-яких завдань. Крім того, ZenFone 5 наділений новітніми комунікаційними інтерфейсами, тому з ним ви завжди будете на зв'язку максимально зручним для вас чином.

Акумулятор, який прослужить довго. ZenFone 5 відрізняється тривалим часом автономної роботи, а також швидкої підзарядкою, за яку відповідає ексклюзивна технологія BoostMaster. Причому завдяки інтелектуальним алгоритмам підзарядки смартфон уповільнює процес деградації акумулятора, збільшуючи його термін служби і захищаючи від можливих пошкоджень.

Розкішне зображення і інтелектуальна робота. ZenFone 5 наділений чудовим безрамковий екраном з високою роздільною здатністю, поміщеним в неймовірно компактний корпус, який зручно тримати в руці. Фотографії, фільми та ігри будуть виглядати на ньому неймовірно барвисто, оскільки він сумісний з колірним простором DCI-P3, використовуваним в кіноіндустрії. Смартфон вміє автоматично налаштовувати параметри екрана відповідно до навколишніх умов, а також залишати його включеним, поки ви на нього дивіться.

Яким смайликом станете ви? «Живі» смайли ZeniMoji - ексклюзивна функція смартфонів ASUS. Ці забавні анімовані аватарки будуть використовувати ваш власний голос, міміку і рухи. Застосовувати їх можна в чатах, онлайн-трансляціях або текстових повідомленнях.

Чудова якість голосового зв'язку. ZenFone 5 наділений інтелектуальним функціями і в тому, що стосується звичайного телефонного зв'язку, адже спілкування з іншими людьми - найважливіша частина нашого життя. Так, технологія AI Ringtone автоматично змінює гучність мелодії телефонного дзвінка відповідно до навколишніх умов, підвищуючи її на галасливій вулиці і, навпаки, знижуючи, якщо телефон лежить вночі вдома у вашому ліжку.

Два способи розблокування. Для миттєвої розблокування смартфона служить зручний сканер відбитків пальців, що спрацьовує за частку секунди. Якщо ж вам не хочеться знімати рукавички - скористайтеся новою функцією розблокування по розпізнаванню особи! Ці кошти забезпечення інформаційної безпеки особливо важливі для платіжних сервісів, що використовують NFC-інтерфейс смартфона, таких як Google Pay.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

10137 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!