За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Материнська плата MSI 990FXA GAMING

код товару: U0193563
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення геймерська

Процесор

Сокет AM3+
Підтримка процесорів AMD FX Phenom II, Athlon II, Sempron

Слоти розширення

Підтримка SLI/CrossFire 2-Way NVIDIA SLI ,  3-Way AMD CrossFireX
Слоти розширення 3 x PCI-E 3.0 x16 ,  1 x PCI ,  2 x PCI-E 2.0 x1

Чіпсет

Модель чіпсета AMD 990FX/SB950

Оперативна пам'ять

Тип оперативної пам'яті DDR3
Кількість роз'ємів оперативної пам'яті 4 шт
Максимальний об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ
Частота оперативної пам'яті 2133 MHz (O.C.) ,  1066 MHz ,  1866 MHz ,  1600 MHz ,  1333 MHz
Підтримка двоканального режиму так

Звук

Аудіоконтролер Realtek ALC1150
Багатоканальний звук 7.1

Провідний зв'язок

Кількість LAN портів 1 шт
Тип мережевої карти Killer E2205
Швидкість LAN портів 1 Гбіт/с

Порти і роз'єми на задній панелі

Зовнішні порти 2 х USB 3.1 ,  1 x RJ45 ,  8 x USB 2.0 ,  1 x PS/2 ,  1 x optical SPDIF out ,  6 x Audio

Внутрішні роз'єми і колодки

Внутрішні роз'єми і порти 1 x TPM ,  6 x Sata 6.0 Gb/s
Конектор живлення 1 x 24-pin ,  1 x 8-pin 12В
Колодки 1 x USB 3.0 ,  3 x USB 2.0
4-pin для вентилятора 2 шт.
Інші коннектори 1 x S/PDIF out header ,  1 x Slow mode booting switch ,  1 x 4-pin CPU fan connector ,  1 х Clear CMOS джампер ,  1 x Chassis Intrusion connector ,  1 x Front panel audio connector ,  1 x Serial port connector ,  2 x Front Panel connector

BIOS

Тип BIOS UEFI

Додатково

Контролер RAID 01510

Фізичні характеристики

Форм-фактор ATX
Висота, мм 305
Ширина, мм 244

Інші

Виробник MSI
Модель 990FXA GAMING
Артикул 990FXA GAMING
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Материнська плата MSI 990FXA GAMING
Плати серії MSI Gaming, розроблені для геймерів, демонструють кращі в своєму класі функціональні можливості. Вражаючий Дракон MSI демонструє, що кожна материнська плата є шедевром інженерного мистецтва і ігрового досконалості. Audio Boost2. Нехай ваші вуха почують справжню якість з MSI Audio Boost2. З технологією Audio Boost 2 ми даруємо можливість насолоджуватися кристально чистим звуком найвищої якості, використовуючи Creative Sound Blaster Cinema 2 в іграх і при прослуховуванні музики за допомогою 8-канального HD Audio. Ізольована від материнської плати звукова карта. Якість сигналу традиційних інтегрованих звукових карт спотворюється за рахунок впливу електромагнітних завад, що викликаються іншими компонентами плати. Audio Boost 2 працює як окремо стоїть звукова карта, аудіотракт якої, фізично відділений від основної плати червоною, що світиться лінією. Менше інтерференції дозволяє отримати більш чистий звуковий сигнал. Creative Sound Blaster Cinema 2. Дякую технології Sound Blaster Cinema 2, завдяки якій ви отримуєте приголомшливий звук з ефектами оточення навіть через звичайні стерео навушники або колонки. Creative Sound Blaster Cinema 2 дозволяє почути специфічні звукові ефекти в ігровому оточенні. Почуйте своїх ворогів. Нехай вуха стануть вирішальним зброєю.

Екранування від електромагнітного випромінювання. Для захисту аудиотракта від електромагнітним перешкод (EMI), що викликаються іншими компонентами і модулями комп'ютера, компоненти звукової карти захищені спеціальним, непроникним для електромагнітних завад екраном з підсвічуванням. Спарений підсилювач для навушників. Приготуйтеся випробувати приголомшливий звук. Вбудований підсилювач для навушників здатний не лише відзначити ваші вуха звуком студійної якості. Він також дозволяє підключати навушники з опором до 600Ω. Втомилися підключати гарнітуру до важкодоступних звуковим портів комп'ютера? Материнські плати MSI GAMING прості у використанні. Звукові порти плат підключені безпосередньо до Audio Boost 2. Конденсатори Nichicon. Завдяки японським конденсаторів Nichicon, використовуваних в професійному звуковому устаткуванні, материнські плати MSI Gamingпозволяют отримати максимально можливу фільтрацію аудіо сигналу. Це дозволяє отримати кришталево чистий звук високої вірності з винятковим звуковим реалізмом.

Killer E2200. Інтелектуальна мережева платформа Killer E2200 розроблена спеціально для збільшення продуктивності в онлайн іграх і роботи з високоякісним потоковим контентом. Завдяки Advanced Stream Detect, Killer E2200 автоматично визначає і прискорює ігровий трафік по відношенню до інших мережевих потокам для більш плавною динаміки і відсутності гальм в іграх. Ексклюзивна технологія приоритизации трафіку дозволяє передавати по мережі ігрові дані і проводити обмін повідомленнями в реальному часі з мінімальною затримкою. Це досягається завдяки використанню суперсучасного, керованого мережного контролера. За рахунок визначення і приоритизации ігрового трафіку ви можете використовувати вашу мережу на максимум без побоювання бути викинутим з гри через занадто великого пінгу. Це дозволяє реалізувати справжню мультизадачність без ручного включення або виключення додатків, оновлень і установки програм. Мережева технологія Killer фактично дозволяє використовувати комп'ютер 24 години на добу. MSI USB 3.1. USB 3.1 забезпечує швидкість до 10 Гб / с, подвоюючи швидкість USB 3.0 і перевершуючи USB 2.0 в 20 разів. USB 3.1 навіть швидше інтерфейсу SATAIII. Чи йде мова про улюблених іграх, музиці або кіно, передача файлів по USB стала швидкої як ніколи.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

4490 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!