За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Лосьйон для тіла Mermade Cashmere Парфумований 100 мл (4820241303502)

код товару: U0900860
Об'єм/вага:
Об'єм/вага:
Об'єм/вага:
Ціна за одиницю:
160 грн
Ціна за одиницю:
198 грн
+7 бонусів
+9 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 0 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Об'єм/вага 100 мл
Стать для жінок
Склад Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Glyceryl Stearate, Lanolin, Butyrospermum Parkii Butter, Vegetable Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Isopropyl Myristate, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolyme
Застосування Наносіть на очищену шкіру легкими масажними рухами.
Клас косметики мас-маркет
Країна-виробник Україна

Інші

Виробник Mermade
Модель Cashmere Парфумований 100 мл
Артикул 4820241303502
Гарантія, міс 0
Штрихкод 4820241303502
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Аромат улюбленого кашемірового светра, що зберіг тепло вечірніх розмов біля каміна. Затишний кашеміровий дотик - ніби поруч клубочком згорнувся котик! Твій улюблений светр має власний настрій і найтепліші спогади, накинути його на плечі й вибігти на вулицю – рахувати зірки, а потім пірнути в лагідні обійми вдома, прямо на пухнастий килим обличчям догори й не засинати до ранку…

Парфумований лосьйон Mermade Cashmere стане твоїм всюдиходом, який миттю доставить тебе на душевне побачення. Наодинці з собою або розділити домашній глінтвейн з подругами або відчути плечем дотик коханого - кашеміровий догляд гарантує поповнення в скарбничці найкращих моментів. Вибирай зручний формат засобу: для дому або подорожей. Міні версія у 50 мл - щоб не займав багато місця в дорожній валізі або трохи більше в 100 мл - щоб поставити вдома і чергувати різні аромати або обрати з запасом - 200 мл, тому що цей дбайливий приятель точно вартий твоєї довіри. Парфумований лосьйон не тільки огорне ніжним ароматом твою шкіру під час нанесення, але й складе теплу компанію протягом всього дня. Тож вибирай аромат для свого настрою – якою ти хочеш бути сьогодні!

Що всередині? Зволожувальний ланолін пом'якшує та захищає ніжну шкіру, зберігаючи баланс вологи та піклується про те, щоб уражені ділянки швидше відновлювалися. Ніжність олії ши працює над почервонінням та чутливістю: заспокоює роздратування та дарує шовкові дотики. Його вітамінний комплекс підходить для всіх типів шкіри - не забиватиме пори жирної й одночасно збереже необхідний обсяг вологи для сухої. Протизапальний пантенол делікатно піклується про те, щоб усі тріщини та ранки гоїлися, даруючи зволоження та прискорюючи регенеративні властивості.

Який аромат? Чуттєвий гранат зігріє та надихне запалити свічки або крихітні гірлянди. І лосьйон на дотик – як ніжні сутінки. Орхідея буде дивувати відразу з двох сторін: медової солодкої й легкої гіркуватої, налаштовуючи на розслаблену атмосферу вечора, що ллється, як домашнє вино в улюблений келих. Романтичний лотос додасть іскорок та енергії закоханим серцям. Тонкі нотки амбри приправлять спокусою. Фіалка надасть гармонії та дозволить по-справжньому відпочити, поставивши світ навколо на беззвучний режим. Махагон і мускус доставлять тепло до кожної клітинки твого тіла.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

160 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!