За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Крісло ігрове GT Racer X-5110 Black

код товару: U0886184
Ціна за одиницю:
6399 грн
+207 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Матеріал рами метал
Матеріал покриття штучна шкіра
Налаштування підлокітників 4D
Тип механізму тілт
Межа нахилу спинки 180°
Налаштування пом'якшення попереку так
Налаштування підголівника так
Основа 5 ніжок із колесами
Розмір сидіння 53 х 51 см
Максимальна висота сидіння 57 см
Нижній поріг висоти сидіння 47 см
Висота спинки 84 см
Ширина області плечей 51 см
Маса крісла 21.5 кг
Максимальне навантаження 150 кг
Максимальне зріст користувача 190 см
Колір каркаса чорний
Колір оббивки чорний

Інші

Виробник GT Racer
Модель X-5110 Black
Артикул X-5110 Black
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Геймерське крісло GT RACER X-5110 - це надійний та стильний супутник для всіх геймерів, які цінують комфорт та ергономіку при тривалому використанні. Це крісло допоможе вам підтримувати правильну поставу, розслабитися в перервах між грою завдяки механізму гойдання Tilt, та привнести стиль та затишок у вашу ігрову чи робочу зону. У цьому кріслі ви зможете не тільки насолоджуватися грою, а й продуктивно працювати за комп'ютером, не турбуючись про свій комфорт.

Ергономічність

Однією з основних характеристик GT RACER X-5110 є його ергономічність. Кожна деталь цього крісла була розроблена з урахуванням анатомічних особливостей людського тіла, щоб забезпечити оптимальну підтримку впродовж тривалого часу гри або роботи.

Сидіння і спинка крісла мають достатню м'якість, завдяки чому вони забезпечують максимальну зручність. Поперекова подушка та підголівник надають додаткову підтримку, а також знімаються за потреби.

Перевагою крісла є механізм гойдання Tilt, який дає змогу розслабити спину під час перерв. Це особливо корисно при довгому сидінні. Також можна змінювати кут нахилу спинки залежно від власних уподобань та комфорту.

Регулювати висоту сидіння можна завдяки механізму газліфт Євростандарт. Для підняття чи опускання сидіння досить невеликого зусилля. Це дає змогу швидко налаштовувати крісло під власні потреби.

Зносостійкість

Геймерське крісло цієї моделі виготовлене з високоякісної екошкіри, що забезпечує високий ступінь зносостійкості. Це крісло створене для інтенсивної експлуатації і здатне витримати довгі години гри або роботи, не втрачаючи свого первинного зовнішнього вигляду.

Пінополіуретановий наповнювач крісла м'який, але пружний, тому швидко відновлює свою форму після тривалого використання, що гарантує довговічність виробу. Максимальне навантаження крісла складає до 150 кг, тому підійде практично для кожного користувача.

ПЕРЕВАГИ МОДЕЛІ X-5110
Колірна гамма і зовнішній вигляд

GT RACER X-5110 представлено в класичному чорному кольорі, який надає йому солідного та стильного зовнішнього вигляду. Це крісло ідеально впишеться в будь-який інтер'єр як робочої зони у квартирі, так і офісного приміщення. Крісло безперечно підкреслить ваш статус і значущість.

Відкидна спинка

Приємною особливістю GT RACER X-5110 є спинка, що відкидається. Вона може бути нахилена під різними кутами з фіксацією, починаючи від 90° і закінчуючи горизонтальним положенням у 180°. Це дає вам змогу вибрати найбільш комфортне положення залежно від вашого настрою та завдання.

Поперекова подушка і підголовник

З метою додаткової зручності і найбільш комфортного положення тіла, в моделі X-5110 передбачені підголівник і подушка для попереку. Ці м'які елементи підтримують голову і поперек користувача, з метою зняття з м'язів зайвої напруги. Для елементів передбачені спеціальні кріплення у вигляді ременів, що дозволяють змінити висоту, на якій розташовані подушки. Їх також можна повністю від'єднати, прибрати м'які частини, якщо вам комфортніше перебувати в кріслі без них.

4D-підлокітники

Геймерське крісло оснащене 4D-підлокітниками, тому вони можуть бути відрегульовані по висоті, куту повороту, вперед-назад і всередину-назовні відносно сидячого. Ця можливість дає змогу налаштувати підлокітники так, щоб вони ідеально відповідали вашим уподобанням. Матеріал – міцний пластик із м'якими накладками для додаткового комфорту.

Механізм Tilt

Щоб не страждати від болів в спині після цілого дня, проведеного в положенні сидячи, потрібно періодично міняти позу. Крісло оснащене механізмом гойдання Tilt, який переводить його в режим м'якого погойдування. Це дозволяє зняти навантаження з затерплих м'язів спини, які втомлюються протягом дня перебувати в одному і тому ж положенні.

Механізм Gaslift Class 4

Для регулювання висоти сидіння і можливості обертання на 360°, модель X-5110 оснащена механізмом газлифт Євростандарт. Цей пневмопатрон витримує навантаження до 150 кг без втрати своїх механічних властивостей. Це означає, що ви зможете активно користуватися кріслом і не турбуватися за його експлуатаційні характеристики.

Наповнювач

В якості наповнювача в кріслі виступає пінополіуретан. Він відрізняється м'якістю, а завдяки своїй структурі відмінно пружинить, не деформується в процесі експлуатації, швидко відновлює свою первинну форму після припинення механічного впливу. Він не вбирає сторонні запахи і не має свого власного.

Основа і база

Конструкція основи геймерського крісла забезпечує надійність та стабільність. Вона виконана у вигляді променевої опори з міцними колесами для стійкості та маневреності в пересуванні по будь-якому підлоговому покриттю. Рама виготовлена з надійного металу, а хрестовина – із міцного нейлону. Колеса прогумовані.

Матеріал обшивки

Екошкіра, яка використовується в оббивці крісла, має естетичний вигляд, а також за нею легко доглядати. Просто протріть її серветкою від пилу чи забруднень і вона буде виглядати як нова. Це зручно, оскільки крісло залишається в ідеальному стані, навіть після багатьох місяців активного використання.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6399 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!