За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Крісло ігрове GT Racer X-2317 Black/Dark Gray

код товару: U0810678
Ціна за одиницю:
5599 грн
+173 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Матеріал рами метал
Матеріал покриття штучна шкіра
Тип механізму тілт ,  газ-ліфт
Межа нахилу спинки 180°
Налаштування пом'якшення попереку ні
Налаштування підголівника ні
Основа 5 ніжок із колесами
Матеріал роликів пластик
Потрібна збірка так
Розмір сидіння 54 х 52 см
Максимальна висота сидіння 54 см
Нижній поріг висоти сидіння 44 см
Висота спинки 82 см
Маса крісла 16 кг
Максимальне навантаження 120 кг
Максимальне зріст користувача 180 см
Колір каркаса чорний
Колір оббивки темно-сірий

Інші

Виробник GT Racer
Модель X-2317 Black/Dark Gray
Артикул X-2317 Black/Dark Gray
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Модельний ряд GT RACER X-2317 — це бюджетні геймерські крісла, зроблені зі зносостійких матеріалів і обладнані основними регулюваннями для настроювання виробу під потреби власника. Крісла мають п'ятиколісну базу, міцні раму й оббивку, м'який наповнювач.

Ергономічність
Можна міняти висоту сидіння за допомогою важеля праворуч під сидінням. Газліфт також дає змогу тому, хто сидить, обертатися в кріслі навколо власної осі на 360° в будь-який бік. За допомогою механізму Tilt ви зможете погойдуватися в кріслі, жорсткість гойдання можна налаштувати. Це сприяє розумовій релаксації й допомагає розім'яти м'язи під час сидіння. Для ще більшої зручності передбачений механізм, який відповідає за нахил спинки.

Зносостійкість
Усі матеріали крісла вирізняються міцністю і стійкістю до зносу. Оббивка тривалий час зберігає колір, на ній не з'являються сліди в місцях згинів, а наповнювач тримає форму та не просідає під час експлуатації.

Колірна гама та зовнішній вигляд
Крісла виготовлені в стриманому геймерському дизайні з плавними лініями. Забарвлення складається з декількох частин, забарвлених в один колір, але з різними відтінками. Це робить крісло більш презентабельним і відповідним для кімнати геймера. Моделі серії X-2317 представлені в чотирьох кольорах: бордовому, синьому, темно-сірому та чорному.

Відкидна спинка
Крісло моделі X-2317 обладнане спинкою, у якій передбачений механізм для нахилу. Ви можете скористатися зручною ручкою під сидінням, щоб нахилити спинку під кутом 90-180° і сісти максимально зручно. Ви зможете міняти позу з будь-якою частотою, щоб розім'ятися, коли вам цього закортить.

Поперекова подушка та підголівник
У комплектації крісла передбачені дві подушки — під поперек і для голови. У цих елементів є ремінні кріплення, за допомогою яких можна розмістити подушки в потрібному місці або зняти їх. М'який наповнювач у подушках зручно підтримуватиме спину та шию.

Підлокітники
Крісло має зручні нерегульовані підлокітники. Ви можете розмістити на них руки, давши вашим м'язам плечового пояса відпочити: з них йде зайва напруга. Підлокітники зроблені з міцного пластику з м'якими та приємними на дотик накладками.

Механізм Tilt
Вироби серії X-2317 обладнані простим, але ефективним механізмом гойдання з фіксацією — Tilt. Керувати ним можна за допомогою ручки, розташованої під сидінням. Ви можете в будь-який час налаштувати жорсткість пружини, щоб зробити гойдання в кріслі більш м'яким або жорстким, залежно від вашої ваги або індивідуальних переваг. Зробити це можна за допомогою поворотного важеля, який міститься під сидінням.

Механізм Gaslift
Для регулювання висоти, обертання навколо власної осі й утримання того, хто сидить, передбачений спеціальний пневмопатрон — Gaslift Євростандарт Class 2. Цей газліфт розрахований на навантаження до 120 кг. Пневмопатрон вирізняється надійністю й міцністю, утримує вагу того, хто сидить, без втрати своїх механічних властивостей. Щоб змінити висоту сидіння, скористайтеся важелем, який можна знайти під

Наповнювач
У моделях X-2317 як наповнювач використовується спеціальна піна Foam. Матеріал вирізняється еластичністю і пружністю. Він тривалий час зберігає свої властивості й характеристики, тому вам буде приємно та зручно перебувати в кріслі. Піна виготовлена з екологічно чистого та гіпоалергенного матеріалу.

Основа й база
Рама крісла виготовлена з металу, вона легко витримує навантаження до 120 кг і більше. Хрестовина виробу виготовлена з пластичного та зносостійкого нейлону. База обладнана прогумованими роликами, тому крісло стійке на будь-якій горизонтальній поверхні.

Матеріал обшивки
Оббивка крісел X-2317 виготовлена з екошкіри. Цей матеріал вирізняється міцністю, еластичністю. Формостійкість — одна з ключових переваг екошкіри, оскільки вона не розтягується й не протирається на згинах у процесі експлуатації. Матеріал також примітний високими показниками стійкості до розривів. З такою оббивкою виріб тривалий час зберігає свій первісний презентабельний вигляд.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5599 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!