За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Крісло ігрове GT Racer X-2316 Black

код товару: U0810675
5999 грн
Нова ціна:
5599 грн
Ціна за одиницю:
5599 грн
Ціна за одиницю:
6499 грн
+189 бонусів
+179 бонусів
+240 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Самовивіз
з магазину BRAIN
Деталі уточнюються
У відділення
служби доставки
Деталі уточнюються
Кур'єром за адресою
Деталі уточнюються
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Матеріал рами метал
Матеріал покриття текстиль
Тип механізму газ-ліфт
Межа нахилу спинки 180°
Налаштування пом'якшення попереку ні
Налаштування підголівника ні
Основа 5 ніжок із колесами
Потрібна збірка так
Розмір сидіння 54 х 52 см
Максимальна висота сидіння 54 см
Нижній поріг висоти сидіння 44 см
Висота спинки 82 см
Ширина області плечей 54 см
Маса крісла 16 кг
Максимальне навантаження 120 кг
Максимальне зріст користувача 180 см
Колір каркаса чорний
Колір оббивки чорний

Інші

Виробник GT Racer
Модель X-2316 Black
Артикул X-2316 Black
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Модель GT RACER X-2316 — чудовий варіант бюджетного геймерського крісла, вироби цієї серії виготовлені зі стійких до зношування матеріалів, обладнані основним набором регулювань і м'якими подушками для ще більшого комфорту. Крісла мають презентабельний і стриманий дизайн, колірна гама представлена в чорному та сірому кольорах. Відмінною особливістю є те, що оббивка крісла — це повітропроникна тканина. 

Ергономічність
Модельний ряд X-2316 має кілька варіантів регулювань. Ви зможете змінити нахил спинки, висоту сидіння, налаштувати жорсткість гойдання або легко перемістити виріб у потрібне місце. Механізми вирізняються міцністю й надійністю. Тканинна оббивка, пружний наповнювач, а також м'які елементи, як-от додаткові подушки, на довгий час забезпечать вам комфорт і зручність.

Зносостійкість
Вироби виготовлені з міцних і екологічно чистих матеріалів. Наповнювач пружний і м'який, швидко відновлює форму. Тканинна оббивка міцна та повітропроникна, тому в кріслі можна проводити кільканадцять годин і почуватися водночас комфортно. Металева рама та нейлонова база — запорука довгої експлуатації, а прогумовані колеса м'яко катають крісло будь-яким підлоговим покриттям. 
Колірна гама та зовнішній вигляд
Модель X-2316 має лаконічний дизайн, доповнює інтер'єр кімнати геймера та не вибивається із нього. Усі елементи доповнюють один одного. Плавні лінії й однотонна оббивка роблять крісло універсальним практично для будь-якого приміщення у квартирі або офісі, моделі бувають двох кольорів — чорного та темно-сірого.

Відкидна спинка
Під час сидіння у вас не втомлюватиметься спина, позаяк у кріслі X-2316 є жорстка спинка, обладнана механізмом для зміни нахилу. Ви зможете в будь-який момент змінити її кут у діапазоні від 90 до 180°. Механізм міцний і надійний, тому витримує часте регулювання нахилу. У такому кріслі ви зможете часто міняти позу, щоб розслабити м'язи спини.

Поперекова подушка та підголівник
Запорука здоров'я — це підтримка правильної постави, у кріслах передбачені зручні подушки для голови та попереку. Вони мають кріплення у формі ременів, тому ви зможете легко їх розмістити на потрібній висоті. Це сприяє розслабленню м'язів поперекового та шийного відділів: навіть коли ви зосереджені або напружені, подушки забезпечать вашій спині та голові комфортну підтримку. Ви можете від'єднати та повністю прибрати м'які елементи, якщо це буде потрібно.

Підлокітники
У кріслах X-2316 передбачені нерегульовані, але зручні та міцні підлокітники з м'якими накладками. До матеріалів приємно торкатися рукою, вони гіпоалергенні. Підлокітники підтримують ваші руки, завдяки чому з м'язів плечового пояса усувається зайве напруження.

Механізм Tilt
Усі вироби серії X-2316 обладнані механізмом Tilt, який відкриває для власника додаткові можливості — гойдання під час сидіння, фіксацію крісла в потрібному положенні та регулювання жорсткості пружини, тобто самого гойдання. Усі ці настроювання здійснюються за допомогою важелів, розташованих під сидінням.

Механізм Gaslift
У моделях використовується механізм Gaslift Євростандарт 2 Class. Цей пневмопатрон призначений для навантаження до 120 кг, дає змогу вам обертатися в кріслі, а також змінювати висоту сидіння, налаштовуючи його під свій зріст й індивідуальні переваги. Механізм перевірений, надійний і вирізняється міцністю, тому тривалий час зберігає свої експлуатаційні характеристики та не втрачає механічних властивостей.

Наповнювач
Сидіння в кріслах цієї моделі — синонім слова "комфорт". Багато в чому це стало можливим завдяки м'якому, але пружному наповнювачу — піні Foam. Цей матеріал довго тримає форму та не просідає згодом, а під час сидіння він дарує власникові зручність і максимальний комфорт.

Основа й база
Основа виробу — зроблена з металу з чудовими показниками міцності. База конструкції — це нейлонова хрестовина з п'ятьма "променями", на кінці кожного з яких розташований транспортувальний прогумований ролик. Це відкриває для вас можливість легко та плавно переміщати крісло з місця на місце. Колеса не дряпають підлогове покриття й роблять виріб стійким навіть на дуже гладких поверхнях.

Матеріал обшивки
У кріслах X-2316 оббивка виготовлена з приємної на дотик повітропроникної зносостійкої тканини. На згинах матеріалу не утворюються сліди ковзання, а сама тканина вирізняється міцністю на розтягування і стійкістю до фізичного впливу. Навіть у разі постійного контакту з тілом людини, що сидить, тканина довгий час зберігає презентабельний зовнішній вигляд. 

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5599 грн
Купити

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!