За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Коляска Espiro 2 в 1 Next Up 505 Multicolor Turquoise Coast (5906724205774)

код товару: U0655753
Ціна за одиницю:
26560 грн
+711 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Продавець: ФОП (без ПДВ)
Продавець: ФОП (без ПДВ)
Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Вік дитини з народження
Ремені безпеки 5-ти точечні

Додатково

Регулювання спинки 3-х позиційна
Поворотні колеса так
Колеса надувнігелеві
Багажний кошик так
Комплектація спальний мішок-чохол ,  чохол для прогулянкового сидіння ,  накидка для люльки ,  люлька ,  матрацик для сповивання ,  дощовик ,  підсклянник ,  капюшон «батискаф» ,  чохол для люльки ,  сумка ,  бампер
Особливості сумісна з автокріслом ,  захист від сонця ,  регульована спинка ,  підставка для ніг ,  капюшон-батискаф ,  горизонтальне положення спинки

Фізичні характеристики

Ширина шасі 61 см
Розміри в розкладеному стані 76 x 61 x 107 см
Розміри в складеному стані 76 x 61 x 28 см
Вага 14.5 кг
Колір зелений

Інші

Виробник Espiro
Модель 2 в 1 Next Up 505 Multicolor Turquoise Coast
Артикул 5906724205774
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Коляска 2в1 Espiro Next Up призначена для дітей вагою до 22 кг і відповідає європейському стандарту EN 1888 2: 2018. Зовнішня оббивка коляски забезпечує захист від сонця UV 50+ і має водостійкі властивості. Універсальна коляска Espiro Next Up адаптована до потреб вашого зростаючого дитини. Ви починаєте з колиски, яку встановлюєте на раму коляски для свого новонародженого малюка. Коли ви вирішите, що дитина достатньо доросла і здатний самостійно сидіти під час прогулянок – настане час встановити зручне прогулянкове сидіння, обличчям вперед або назад.
Коляска Espiro Next Up (Еспиро Некст Ап) сумісна з дитячими автокрісла групи 0+, достатньо придбати необхідні адаптери для їх установки. Простора багатофункціональна люлька Next Up з потрійною вентиляцією є однією з найкраще розроблених і обладнаних колисок на ринку. Це відмінна друга ліжечко для дитини. Вона створена для будь-якої пори року і погоди. Дно люльки виготовлено з міцного пластику, стійкого до пошкоджень. Внизу на дні облаштована сучасна регульована система вентиляції. В узголів'я люльки знаходиться панорамне вікно з сіткою, що дозволяє дітям бачити світ, лежачи на животі. Вентиляційна панель в капюшоні гарантує тепло взимку, а влітку прохолоду. Додатковою перевагою є зовнішнє регулювання висоти підголівника. Коли дитина починає сідати і дивитися на навколишній світ, потрібна коляска з безпечним і зручним сидінням.
У коляски Espiro Next Up сидіння можна встановлювати в обох напрямках: вперед і назад. Часто малюки почувають себе в безпеці, коли бачать батьків під час прогулянок, а коли стають старшими, то найбільше люблять спостерігати за світом. Прогулянковий блок включає в себе сучасну підніжку, спинку, капюшон, ремені, які легко миються, повністю регулюються і можуть бути легко і швидко адаптовані до потреб зростаючої дитини. Спинку можна налаштувати в плоске положення. Капюшон додатково розширюється, має відмінну вентиляцію і вбудовану москітну сітку.
Додатковою перевагою прогулянкової версії коляски Next Up є подушка для голови та утеплений спальний мішок-чохол для холодних днів. Міцна рама на колесах, не потребує обслуговування. Каркас коляски Next Up прослужить батькам і дітям до 4 років. Щоб зробити його максимально легким, він виготовлений з міцного алюмінію. Рама оснащена 4 колесами, що не вимагають технічного обслуговування, і які неможливо проколоти. Внутрішня частина коліс заповнена надлегкої амортизаційної піною EVA, яка забезпечує відмінне поглинання ударів, а на зовнішній шар коліс складається з зносостійких поліуретанових шин з протектором. Коляска має сучасний вбудований амортизаційний механізм на всіх колесах. Містка корзина, закріплена на рамі, вміщує безліч аксесуарів, а кришка на блискавці захищає їх від випадання і забруднення. Хороший зовнішній вигляд елегантній конструкції є додатковою перевагою коляски. Раму можна зручно скласти разом з прогулянковим сидінням. 

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

26560 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!