За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Електрична зубна щітка Oral-B D 10.513K (D10.513K)

код товару: U0068804
Ціна за одиницю:
921 грн
+27 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вікова група для дітей
Тип головки-насадки зворотно-обертальна
Кількість знімних насадок 1
Кількість зворотно-обертальних рухів у хвилину 5600
Кількість режимів роботи 1
Режими роботи щоденне чищення
Додаткові функції таймер
Система живлення акумулятор
Час роботи 0.5 години

Інші

Виробник Oral-B
Модель D 10.513K
Артикул D10.513K
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Зубна щітка BRAUN D 10.513K (D10.513K) призначена для самих маленьких, тому має яскравий цікавий дизайн, а також виготовлена виключно з найбільш якісних і екологічно чистих матеріалів. Прилад складається з двох дуже важливих функціональних частин. Ручка щітки досить об'ємна, саме така її товщина і потрібна для малюка, так як її можна зручно обхопити маленькою дитячою ручкою і ворочати у роті, відповідно, і процес чищення буде більш якісною. А ручка зубної щітки має спеціальне гумове покриття, яке також призначена для міцного утримання щітки в руках як в сухих, так і в мокрих.

Довжина приладу буде зручна як для дитини так і для дорослого, так як спочатку слід показувати дитині, як потрібно чистити зубки і допомагати йому певний час. В ручці приладу розміщені батарейки. Безперебійну і безпечну роботу батарей забезпечує також міцний водонепроникний корпус. Ви можете не турбується, навіть якщо ваш малюк упустить щітку у воду, це ніяк не позначиться на її роботі.

Друга, також важлива частина щітки - головка. У зубної щітки вона знімна. Це відмінна корисна особливість моделі, так як по закінченню терміну служби (краще це робити 1 раз в 2 місяці, а якщо Ваш малюк хворів інфекційним захворюванням, то головку потрібно змінити після хвороби) або ж з якоїсь іншої причини, Ви з легкістю зможете замінити її на нову. Таким чином, заощадивши гроші, завжди будете впевнені, що Ваш малюк чистить свої зубки якісної і чистою щіткою. До речі, після кожного чищення знімайте голівку і промийте її теплою водою зсередини: так Ви захистіть свою дитину від бактерій та інфекцій. Також можна промивати і приводний вал.

Форма чистячої голівки також відіграє важливу роль. Компанія Braun, слідуючи рекомендаціям лікарів-стоматологів, зробила її круглою. Це найбільш оптимальний варіант, особливо для дітей, так як крім звичайних, всім знайомих зворотно-кругових рухів, здійснюваних у кількості 7600 дв./мін., вона може здійснювати вібруючі і пульсуючі. Це все одно, якби Ви чистили зуби звичайною мануальної щіткою, тільки без яких-небудь зусиль. Прикладіть головку щітки до зубика дитини і утримуйте декілька секунд, далі переходите на наступний. Тонкі і ніжні штучні щетинки зубної щітки ідеальні для догляду за молочними зубами і мають закруглені і розщеплені кінчики, тому не зможуть поранити ясна Вашого малюка.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

921 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!