За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Залізниця Hape Товарний потяг 3 вагони (E3718)

код товару: U0333544
Ціна за одиницю:
415 грн
+15 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 6 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Вікова група Від 3 років
Колір різнокольоровий

Інші

Виробник Hape
Модель Товарный поезд 3 вагона
Артикул E3718
Гарантія, міс 6
Штрихкод 6943478018297
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Залізниця Hape Товарний поїзд 3 вагони (E3718)

Паровозик 3 вагони "Товарний поїзд" є відмінним подарунком як для дівчаток, так і для хлопчиків. Іграшка виготовлена ​​з екологічно чистих порід дерева і має прекрасне полірування. Паровозик складається з локомотива і двох вагончиків з товаром. Вагончики з'єднуються між собою магнітиками. Іграшка має ідеальний розмір для маленьких ручок, щоб дитині було максимально комфортно грати з ним. Сприяє розвитку дрібної моторики і уяви.

Направте цей дизельний вантажний потяг уздовж траси для транспортування вантажів! Вантажні вагони поїзда завантажені блоками руди, які можуть бути підняті кранами на магнітній основі. Штовхай вперед свій поїзд щоб встигнути доставити вантаж точно в строк! Складається з 5 деталей. Вік: для дітей від 3 років.

Ви не вірите, що дерев'яні іграшки можуть не поступатися своїм прототипам з пластика? Hape іграшки тому приклад! Саме компанія Hape, керуючись своїм слоганом 'Майбутнє належить дітям' відтворила абсолютно безпечні але в той же час притягують увагу іграшки. Як і багато інших, Hape іграшки створені для допомоги дитині у вивченні навколишнього його світу і розвитку власної моторики, орієнтуванні в просторі і логічного мислення. Дизайнерські рішення, колірна гамма і матеріал з яких виготовляються іграшки не залишать вас байдужими!

Hape - іграшки - безпека на висоті. Побачивши іграшку компанії Hape, навіть найвибагливіші і прискіпливі батьки не залишаться байдужими. Адже для батьків головне безпеку і здоров'я власного чада. Іграшки виготовляються виключно з високоякісної деревини і відповідають міжнародним стандартам і нормам. Саме екологія головний акцент, який творці проповідують своєю продукцією. Адже екологія для планети, як для нас діти - наше майбутнє! Та й зламати таку іграшку не так то просто. Компанія поєднала якість, цінову політику і надійність в одній іграшці. Саме тому Hape дерев'яні іграшки завоювали таку популярність і визнання як у дітей, так і у батьків.

Асортимент і багатогранність які Hape іграшки готові вам подарувати. Компанія не обмежується на виготовленні конкретної продукції, а намагається задовольнити максимальну кількість запитів малюка з урахуванням зростання його потреб та інтересів. Цим і викликано величезну кількість продукції компанії Hape, а саме: кубики, конструктори, музичні інструменти, магнітні дошки, ігрові набори, пазли, машинки і багато іншого. Сміливо можна сказати, що продукції компанії сподобається і припаде до душі кожному малюку, будь він музикантом, архітектором або археологом в душі.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

415 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!