За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Minola HTL 6110 I 630

код товару: U0327487
Ціна за одиницю:
2366 грн
+58 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип монтажу в шафу
Продуктивність 630 м3/год
Потужність 250 Вт
Режим роботи відведення повітря
Ширина корпусу 60 см
Діаметр вентиляційної труби 110 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Тип управління кнопкове
Кількість швидкісних режимів 3

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу метал
Лампи 1х25 Вт

Фізичні характеристики

Рівень шуму 61 Дб
Вага 6.8 кг

Інші

Виробник Minola
Модель HTL 6110 I 630
Артикул HTL 6110 I 630
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 I 630 телескопічного типу зробить процес приготування їжі не тільки необхідним, але і приємним заняттям. Вона запобіжить поява жирної пилу і кіптяви на стінах і кухонних меблів. Пристрій може функціонувати в режимі відведення забрудненого повітря і циркуляції.

Продуктивність витяжки становить 630 м3 / год. Для захисту моторів від попадання пилу і бруду встановлений алюмінієвий фільтр. Це забезпечує більш тривалий термін експлуатації приладу. Робота пристрою не потривожить ваш відпочинок - максимальний рівень шуму навіть в самому інтенсивному режимі не перевищує 61 дБ.

Витяжка кухонна MINOLA HTL 6110 I 630 виконана в кольорі нержавіючої сталі, завдяки чому ідеально впишеться в інтер'єр вашої кухні. Ширина корпусу витяжки становить 60 см, висота - 17.5 см. Панель управління представлена ​​механічними кнопками, за допомогою яких ви зможете вибрати 1 з 3 швидкісних режимів. Для додаткового комфорту під час експлуатації передбачена вбудована лампа розжарювання (25 Вт).

При покупці витяжки ми, перш за все, звертаємо увагу на її функціональні особливості, ну і звичайно на дизайн, адже вона повинна, крім виконання своєї головної ролі воздуховода, ще й гармонійно вписуватися в інтер'єр кухні.

Телескопічна витяжка Minola HTL 6110 I 630 - якраз ідеальний варіант, адже має вбудованої (в шафу) конструкцією. Виконана з таких матеріалів як нержавіюча сталь і скло, що виглядає досить елегантно і стильно.

Детальні характеристики: управління: стандартне кнопкове. Тип фільтра повітря: проточний. Витяжка оснащена алюмінієвим фільтром грубого (жировий) очищення. Mаксимальна потужність, м³ / год: 630. Рівень шуму, дБ: 61. 2 мотора потужністю 125 Вт, які можуть працювати на 3-х швидкостях. Освітлення представлено у вигляді лампи потужністю 25 Вт.

Види витяжки - саме такою класифікацією цікавляться споживачі, які хочуть отримати максимум зручності і комфорту на кухні. Пристрій видалення повітря, насиченого запахами їжі, жирами, продуктами згоряння газу забезпечить приємну атмосферу, збереже обробку стін і стелі, гарантує поліпшену вентиляцію. Але вибирати виріб для кухні слід виходячи не тільки з естетичних міркувань. Щоб установка кращим чином виконувала свою роль, при виборі і покупці варто знати, які бувають кухонні витяжки і чим вони відрізняються.

До класичного типу відносяться так звані купольні моделі. Це знайомі всім вироби, в найпростішому виконанні вони мають прямокутну нижню частину з повітрозабірниками, що сходиться пірамідальну форму, на вершині якої розташований вихід воздуховода.

Зазвичай такі пристрої виготовляються з відведенням в вентиляцію. Конструкцій, що мають на увазі рециркуляционний принцип роботи, практично не знайти. До основних переваг купольних моделей відносяться: надійність конструкції; відсутність одноразових частин, тут не зустрічаються фільтри з полімерного войлока; хороша продуктивність; зручне управління; габарити нижньої частини, які за розміром підходять до більшості варильні поверхні і газових плит.

Залежно від габаритів кухні, інтер'єру, розташування плити та вентиляційних каналів на сучасному ринку можна вибрати витяжку, яка буде ідеально виконувати поставлене перед нею завдання. При підборі підходящої моделі варто також оцінювати зручність її використання.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2366 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!