За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна ZIRTAL OPERA SOFT ADA

код товару: U0316005
Ціна за одиницю:
16865 грн
+373 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Продуктивність 1200 м3/год
Ширина корпусу 90 см
Діаметр вентиляційної труби 120/150 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Кількість швидкісних режимів 5

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу нержавіюча сталь, скло
Лампи 4х50 Вт

Фізичні характеристики

Рівень шуму 65 Дб
Вага 24.5 кг

Інші

Виробник ZIRTAL
Модель OPERA SOFT ADA
Артикул OPERA SOFT ADA
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Витяжка кухонна ZIRTAL OPERA SOFT ADA

Конструкцією повністю вбудовується витяжки від ZIRTAL передбачений скляний декор, але це ніяк не знижує її міцність і надійність. Ця «фішка» зробить вашу сучасну кухню максимально затишною, при цьому анітрохи не впливаючи на функціональність приладу. Модель оснащена галогенною підсвічуванням вручений поверхні (4 х 50 Вт), що забезпечить гранично комфортну обстановку в ході приготування ваших кулінарних шедеврів. Пристрій відрізняється інтуїтивно зрозумілій сенсорною панеллю керування - з легкістю встановлюйте потрібні параметри експлуатації.

Для захисту електромотора в ZIRTAL OPERA SOFT ADA застосовується алюмінієвий жироулавливающий фільтр. Крім того, при необхідності ви зможете додатково встановити вугільний фільтр (в стандартний комплект не входить і отримується окремо). Відмінною особливістю витяжки є невисокий рівень створюваного шуму - під час функціонування пристрою цей показник не перевищуватиме 65 дБ. При цьому компактні розміри апарата зроблять його установку максимально «безболісної» навіть в умовах обмеженого простору. А вирішити проблему з повертаються з вентиляційної шахти повітрям допоможе зворотний клапан.

Для цієї моделі від ZIRTAL характерний врізний тип монтажу. Ваші можливості в питаннях управління розширить присутність електронного таймера. Залежно від інтенсивності процесу приготування скористайтеся однією з трьох передбачених швидкостей обертання вентилятора для ефективної організації роботи та раціоналізації споживання електрики. На ваш вибір в витяжці доступні два варіанти функціонування - рециркуляція і відведення. Використовуйте перший при необхідності просто відфільтрувати повітря в кухні, а другий активуйте для виведення повітряних мас в вентиляцію.

На українському ринку витяжка Zirtal представлена ​​прістеннимі, острівними і вбудованими моделями в рамках серій Cube, Vega, Marlen, Panel та інших. Такі агрегати в залежності від конструкції призначені для установки на стіні, монтажу в підвісну шафу або кріплення до стелі. В асортименті пристрої зі склом в якості навісу, з висувними панелями для збільшення воздухозаборной площі, конструкції навісного типу (нахилені відносно вручений поверхні), купольні (повітрозабірник в формі розтруба) та козирькові апарати. Підбирати витяжну систему потрібно, враховуючи габарити вручений поверхні плити, стиль меблів і дизайн інтер'єру кухні. Вибору покупців запропонована вентиляційна техніка в стилі «Модерн», «Хай-тек», «Класика» і моделі «Кантрі» з дерев'яними елементами оформлення (сільський стиль).

Підшукуючи відповідну кухонну витяжку «Зіртал», зверніть увагу на технічні характеристики, від яких залежить ціна: потужність: 110-320 Вт (цей показник впливає на силу втягування випарів); пропускна здатність: 400-1400 м3 / год (чим більший об'єм повітряної маси, що пропускається за одну годину, тим швидше апарат усуває запахи і дим); рівень шуму: 32-63 дБ (в залежності від потужності і обраного режиму); кількість швидкісних режимів: 3 або 4 (чим більше швидкостей, тим точніше підбирається інтенсивність всмоктування випарів під час приготування їжі).

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

16865 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!