За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна ZIRTAL FALCON 90 WH

код товару: U0315929
Ціна за одиницю:
5638 грн
+131 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип похила
Продуктивність 800 м3/год
Ширина корпусу 90 см
Діаметр вентиляційної труби 120 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Кількість швидкісних режимів 3

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу метал, скло
Лампи 2х50 Вт

Фізичні характеристики

Рівень шуму 65 Дб
Вага 12.9 кг
Колір білий

Інші

Виробник ZIRTAL
Модель FALCON 90 WH
Артикул FALCON 90 WH
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Витяжка кухонна ZIRTAL FALCON 90 WH для пристенного монтажу. Висока потужність, якість матеріалів і стильний дизайн - все, що необхідно для повсякденного приготування і завершального штриха на Вашій кухні. Сенсорне управління дозволить без особливих зусиль встановити необхідну потужність роботи, а також чотири режими роботи забезпечать потрібну навантаження відводу і рециркуляції повітря.

М'яке галогенное освітлення створить затишну атмосферу і освітить робочу поверхню при процесі приготуванні. Витяжка призначена для роботи як в витяжному режимі (повітря відводиться назовні), так і в фільтруючому режимі (повітря проходить через фільтри від жирів і запахів, і потім, вже очищене повітря потрапляє в приміщення). Основний з додаткових функцій є можливість установки вугільного фільтра. Варто відзначити, що витяжка ZIRTAL FALCON 90 WH може похвалитися високою продуктивністю повітря - 800 м³ / год. Витяжка працює з рівнем шуму близько 53 дб і це робить дану модель малошумною в своєму роді.

На українському ринку витяжка Zirtal представлена ​​прістеннимі, острівними і вбудованими моделями в рамках серій Cube, Vega, Marlen, Panel та інших. Такі агрегати в залежності від конструкції призначені для установки на стіні, монтажу в підвісну шафу або кріплення до стелі. В асортименті пристрої зі склом в якості навісу, з висувними панелями для збільшення воздухозаборной площі, конструкції навісного типу (нахилені відносно вручений поверхні), купольні (повітрозабірник в формі розтруба) та козирькові апарати. Підбирати витяжну систему потрібно, враховуючи габарити вручений поверхні плити, стиль меблів і дизайн інтер'єру кухні. Вибору покупців запропонована вентиляційна техніка в стилі «Модерн», «Хай-тек», «Класика» і моделі «Кантрі» з дерев'яними елементами оформлення (сільський стиль).

Параметри. Підшукуючи відповідну кухонну витяжку «Зіртал», зверніть увагу на технічні характеристики, від яких залежить ціна: потужність: 110-320 Вт (цей показник впливає на силу втягування випарів); пропускна здатність: 400-1400 м3 / год (чим більший об'єм повітряної маси, що пропускається за одну годину, тим швидше апарат усуває запахи і дим); рівень шуму: 32-63 дБ (в залежності від потужності і обраного режиму); кількість швидкісних режимів: 3 або 4 (чим більше швидкостей, тим точніше підбирається інтенсивність всмоктування випарів під час приготування їжі). Апарати оснащені повзунками або кнопковими перемикачами. Якщо ви хочете купити сучасну витяжку Zirtal, то вибирайте пристрій з сенсорною панеллю.

Функціонал. Вентиляційні пристрої виконують функцію відведення випарів на вулицю і здійснюють рециркуляцію, очищаючи забруднене повітря від жирових мікрочастинок і запаху. Як джерело світла для варильної поверхні в агрегатах фірми використовуються галогенні лампи або лампи розжарювання. Деякі моделі бренду оснащені функцією периметрального всмоктування для забору повітря над площею плити і таймером вимикання. У відгуках користувачі відзначають зручність цієї опції - можна займатися іншими справами, не турбуючись про відключення пристрою. Окремі прилади оснащені тепловими датчиками, автоматично активують режим рециркуляції повітря при ідентифікації випарів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5638 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!