За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Ventolux PUNTO 60 SLIM LUX

код товару: U0316576
Ціна за одиницю:
6864 грн
+152 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 36 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Продуктивність 1000 м3/год
Ширина корпусу 60 см
Фільтри алюмінієвий

Управління

Кількість швидкісних режимів 3

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу нержавіюча сталь
Лампи 2х50 Вт

Фізичні характеристики

Вага 7 кг

Інші

Виробник Ventolux
Модель PUNTO 60 SLIM LUX
Артикул PUNTO 60 SLIM LUX
Гарантія, міс 36
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Представляємо вам новинку - витяжку кухонну VENTOLUX PUNTO 60 SLIM LUX, яка прекрасно видаляє різноманітні запахи. Витяжки цієї серії відрізняються своїми компактними габаритами. Дана модель є вбудованої, вона з легкістю розміститься в будь-якому кухонному шафці. Класичний дизайн підійде під будь-який інтер'єр. Разом з нею ви будете дихати тільки свіжим і чистим повітрям.

Максимальна продуктивність витяжки досягає 1000 кубічних метрів, такий показник є одним з найвищих на ринку. Вона виконана з високоякісної нержавіючої сталі. На дисплеї відображається вибраний режим, а сенсорні кнопки допоможуть вам одним натисканням пальця задати необхідний режим. Інженери компанії передбачили три швидкості і відмінне галогенное освітлення. Алюмінієві фільтри захищають мотор і забирають на себе весь жир і бруд. Вибравши цю витяжку ви будете готувати із задоволенням для всієї родини і дихати чистим повітрям.

VENTOLUX - відомий український бренд кухонних витяжок та побутової техніки, що вбудовується. Бренд заснований в 2005р. і вже в наступному році представив велику колекцію витяжок з італійським дизайном. Через кілька років, VENTOLUX захопив лідерство з продажу витяжок в Україні, яке утримується до сих пір. За 11 років на ринку побутової техніки України кожна 3 придбана покупцями кухонна витяжка - це VENTOLUX.

Починаючи з 2009 року бренд VENTOLUX першим в Україні розробив і запустив в продаж цілу низку новаторських рішень в сфері кухонної побутової техніки. Нестандартний підхід, інновації та постійна турбота про споживача дозволили досить швидко досягти лідируючих позицій. VENTOLUX першим розробив і запустив такі новаторські тенденції на ринку витяжок України: перші вивели на ринок України нову серію витяжок - похилі, які сьогодні є лідерами продажів серед всіх витяжок. Сформували власну широку гаму колірних рішень, матеріалів і функціоналу, аналогів яких на той момент не було в Україні.

Першими створили світовий тренд на техніку в кремовому і пісочному кольорі, які в наслідок почали використовувати компанії з інших країн. Наслідуючи світові тенденції і потребам українців, перші запустили в продаж витяжки з великою продуктивністю - 1000 і 1200 м3 / год. Першими почали використовувати функції «автооткриваніе» і «автодатчік диму» для похилих витяжок.

Велика увага VENTOLUX приділяє розробці дизайну продукції. VENTOLUX пропонує сміливий, цікавий і різноманітний дизайн, слідуючи сучасним світовим тенденціям в напрямку «модерн» і «класика». Ми переконані, що наша продукція повинна бути не тільки надійним, але і стильною, адже приготування на красивою техніці завжди приємніше, а їжа - смачніше. Бренд VENTOLUX займає перші місця в Україні з продажу похилих, декоративних острівних, вбудованих і телескопічних витяжок.

На сьогодні VENTOLUX пропонує саму повну лінійку витяжок - похилих, декоративних, камінних, острівних, вбудованих, телескопічних і стандартних (плоских). Вентолюкс пропонує найбільший вибір в Україні в категорії похилих витяжок, створених спеціально для кухонних інтер'єрів в стилі «модерн».

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

6864 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!