За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Kaiser AT6400ECO

код товару: U0305006
Ціна за одиницю:
17279 грн
+417 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Продуктивність 910 м3/год
Потужність 230 Вт
Ширина корпусу 60 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм

Управління

Кількість швидкісних режимів 3

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу нержавіюча сталь

Фізичні характеристики

Рівень шуму 56 Дб
Вага 16.5 кг

Інші

Виробник Kaiser
Модель AT6400ECO
Артикул AT6400ECO
Гарантія, міс 12
Штрихкод 4032495041042
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Витяжка кухонна Kaiser AT6400ECO

Режим витяжки повітря. Металевий жироуловлюючий фільтр очищає випаровування і запахи, поглинаючи жирні компоненти та інші дрібні частинки в газах. При необхідності труба, що відводить повітря, може бути приєднана до воздуховоду або виведена назовні. Режим абсорбування запаху. Не завжди можливо підключити витяжний вентилятор димоходу до системи вентиляції. В цьому випадку витяжні шафи Kaiser можуть працювати як фільтруюча система. Металевий жироулавливающий фільтр спочатку поглинає жирні компоненти та інші дрібні частинки з парів для приготування їжі, потім пахучі речовини і мікрочастинки направляються через фільтр з активованим вугіллям. Очищене повітря повертається в кухню.

Алюмінієва гофрована труба. Використовується в алюмінієвій трубі з витяжним повітрям діаметром 150 мм, проста у використанні і може бути зібрана, може бути зігнута в міру необхідності і натягнута по довжині в міру необхідності, завдяки невеликій вазі не потрібна додаткова фіксація, а також алюміній гофровані труби мають тривале використання. При підключенні труб з кабелем 120 мм використовуйте адаптер.  Металевий жировий фільтр. Цей долгоживущий фільтр виготовлений з нержавіючих матеріалів (нержавіюча сталь і алюміній).

Жіроуловлюючі фільтри слід чистити кожні два місяці при нормальній експлуатації витяжки в посудомийній машині або вручну, використовуючи м'який миючий засіб або рідке мило. Фільтр з деревного вугілля. Як матеріал для вугільних фільтрів використовується хімічно оброблений активоване вугілля, що володіє високою абсорбуючою здатністю: він здатний утримувати частинки забруднюючих речовин, вага яких перевищує в п'ять разів більше власної ваги. Вуглецевий фільтр справляється з видаленням різних запахів, диму, домішок пара. Вуглецеві фільтри, встановлені в витяжці, працюють в режимі рециркуляції.

Витяжка кухонна Kaiser AT6400ECO - це стильна витяжка, здатна забезпечити максимальну продуктивність на рівні 910м3 / ч. Дана модель підкреслює інтер'єр кухні і надає їй елегантний образ. Витяжка призначена для боротьби з неприємними запахами і шкідливими домішками, якими насичується повітря в процесі приготування їжі. Ці запахи утворюються в результаті взаємодії водяної пари, крапельок жиру, які потрапляють в повітря при кипінні масла, і частинок продуктів.

Завдяки її тихій і продуктивній роботі знаходиться на кухні легко і приємно, оскільки витяжка забезпечує безперервну очищення повітря шляхом викиду за межі приміщення. Відведення продуктів згоряння і неприємних запахів збереже здоров'я присутніх і захистить кухонні меблі, стіни і стеля від накопичення жирної сажі і кіптяви. Для очищення повітря від жирових домішок використовується алюмінієвий жироулавливающий фільтр, який в разі забруднення легко можна очистити в посудомийній машині або під краном з теплою водою. Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, чи готуєте ви одне блюдо або відразу кілька. Ползунковое управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні настройки, а вбудоване освітлення в нагоді в темний час доби.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

17279 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!