За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Interline AIR BL A/60/GL/T

код товару: U0316763
Ціна за одиницю:
5545 грн
+177 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип похила
Продуктивність 1000 м3/год
Ширина корпусу 59.5 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Кількість швидкісних режимів 3

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу метал, скло
Лампи LED 2х1.5 Вт

Фізичні характеристики

Рівень шуму 61 Дб
Вага 13.3 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Interline
Модель AIR BL A/60/GL/T
Артикул AIR BL A/60/GL/T
Гарантія, міс 24
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Витяжка кухонна INTERLINE AIR BL A / 60 / GL / T - це пристінна витяжка похилого типу з фасадом із загартованого скла. Похила конструкція зручна і практична за рахунок того, що економить робоче місце на кухні і забезпечує вільний доступ до плити.

Дана модель оснащена високопродуктивною турбіною (1000 м3 / год). Потужність розділена на 3 рівні і управляється легкими дотиками до сенсорної панелі. Легкоснімаемий жировий фільтр, виконаний з алюмінію, ефективно очищає повітря від частинок жиру. Жировий фільтр захищений декоративною скляною панеллю, що забезпечує більш ефективне втягування повітря через отвори по периметру панелі. Варто підкреслити можливість установки вугільного фільтра.

Енергоефективні світлодіодні лампи забезпечують яскраве підсвічування поверхні приготування для більш зручного користування плитою. До плюсів даної моделі відноситься і порівняно невисокий рівень шуму - 62 дБ.

Витяжка кухонна INTERLINE AIR BL A / 60 / GL / T - це надійна витяжка, виконана із застосуванням новітніх розробок в сфері дизайну. Вона швидко і ефективно очистить повітря від неприємних запахів і шкідливих випарів, які з'являються в процесі приготування їжі. І що не менш важливо, витяжка позбавить вас від проблеми появи кіптяви і жиру на кахлі, стелі і шафках, а значить ваше кухня завжди буде чистим і охайним.

Витяжка працює в режимах відтоку і рециркуляції повітря. У режимі відведення забруднене повітря через витяжку виводиться в систему вентиляції, а на його місце надходить новий - чистий і свіжий. У режимі циркуляції повітря через воздуховод надходить у витяжку, потім очищається за допомогою спеціальних фільтрів, а потім знову повертається в приміщення.

Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати в залежності від того, чи готуєте ви одне блюдо або відразу кілька. Кнопкове управління дозволить зручно і легко вибирати потрібні настройки, а вбудоване освітлення в нагоді в темний час доби. Висока потужність, якість матеріалів і стильний дизайн - все, що необхідно для повсякденного приготування і завершального штриха на Вашій кухні.

Компанія INTERLINE виробляє і поставляє побутову техніку, яку відрізняє висока якість і оптимальна ціна. Не секрет, що часом ми залишаємо гроші тільки за відомий бренд, переплачуючи в рази, і вибираючи з обмеженого асортименту моделей, які нам нав'язує реклама. Але, погодьтеся, що для побутової техніки важливо співвідношення ціна / споживчі якості, а не те, скільки разів ми чуємо згадка про фірму виробника протягом дня.

Компанія INTERLINE пропонує побутову техніку ексклюзивної якості, так як її виробництво ведеться на лініях, сконструйованих з урахуванням останніх технологічних досягнень. Всі виробничі потужності відповідають вимогам: строгий, багатоступінчастий контроль; передове технічне оснащення; відповідність галузевим міжнародним стандартам; екологічність виробництва.

Компанія INTERLINE ретельно відстежує всі моделі, новинки та тренди в розвитку сучасної побутової техніки. Лінійки продуктів постійно не тільки оновлюються, а й якісно змінюються відповідно до світових тенденцій в області дизайну, ергономіки, функціональних і технічних характеристик.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

5545 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!