За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Franke Vertical Evo FPJ 915 V (110.0361.902)

код товару: U0313030
Ціна за одиницю:
11962 грн
+370 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 24 місяці

Характеристики

Основні характеристики

Тип похила
Продуктивність 1136 м3/год
Потужність 250 Вт
Ширина корпусу 90 см
Діаметр вентиляційної труби 120/150 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Кількість швидкісних режимів 3

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу метал, скло
Лампи LED 2х1 Вт

Фізичні характеристики

Рівень шуму 63 Дб
Вага 16.92 кг
Колір чорний

Інші

Виробник Franke
Модель Vertical Evo FPJ 915 V
Артикул 110.0361.902
Гарантія, міс 24
Штрихкод 7612981534646
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Витяжка кухонна Franke 110.0361.902 забезпечує максимальний простір в робочій зоні кухні завдяки своєму похилому дизайну. Ця модель має ряд переваг над аналогами: працює в режимі відводу і рециркуляції. Низький шум завдяки технології відводу повітря по периметру. Укомплектована активним вугільним фільтром. Потужний мотор-турбіна з низьким енергоспоживанням. М'яке освітлення LED джерелом. Включає інтенсивний режим роботи в екстрених випадках.

Швейцарське підприємство Franke було засновано Германом Франке в 1911 році. Флагманської продукцією, що випускається під цим брендом сьогодні, є кухонні мийки, крім того виробник випускає витяжки, змішувачі, духові шафи, варильні поверхні і посудомийні машини. Дебютна мийка під логотипом Franke була проведена в 1931 році. У 30-х роках минулого століття ця компанія обзавелася власними виробничими потужностями, а також, запустила масовий випуск суцільнотягнутих мийок, мийок, виконаних з нержавіючої сталі, а також, никелево-мідних і нікельованих мийок.

У 1972 році Franke уклала контракт на виробництво і установку кухонного обладнання з мережею ресторанів громадського харчування Mc Donald's в Німеччині. Завдяки такому вдалому співпраці, виробник знайшов загальну популярність і популярність. У 1979 році підприємство представило компактну кухонну систему, яка викликала справжній фурор на ринку.

На сьогоднішній день компанія Franke є найбільшим світовим виробником кухонних мийок і першокласних системних рішень для кухні. Підприємство постійно займається інноваційними дослідженнями і пошуком нових технологій і матеріалів. На українському ринку продукція від Franke відома вже більше двадцяти років, вона незмінно користується попитом у вітчизняних споживачів завдяки функціональності і стильному універсальному дизайну.

Виробники побутової техніки пропонують великий асортимент витяжних пристроїв, що розрізняються по дизайну, функціоналу і розмірами. Буває складно підібрати підходящий варіант для конкретної кухні і гарнітура. Для тих, хто не знає, як вибрати витяжку на кухню, поради професіоналів допоможуть зробити правильний вибір. Важливо знати, за якими критеріями здійснюється підбір пристрою, щоб було простіше орієнтуватися в пропонованому виробниками асортименті. Виділивши основні параметри, зробити правильний вибір не складе особливих труднощів.

При виборі витяжки в приватний будинок слід пам'ятати, що принцип роботи пристроїв може відрізнятися. Виробники пропонують два типи: рециркуляційні. Витяжки без відведення в вентиляцію включають спеціальні фільтри і систему примусової вентиляції, поміщені всередину корпусу. В процесі роботи такі пристрої пропускають забруднене повітря через фільтри, а після очищення повертають назад в приміщення.

Купити витяжку з вугільним фільтром без відводу варто для приміщення, в якому складно підключитися в витяжці; проточні. Передбачає підключення до повітропроводу. За допомогою воздухоотвода для витяжки на кухню подається свіже повітря і примусово видаляється забруднене; комбіновані. Такі моделі можуть по черзі працювати в одному з перерахованих режимів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

11962 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!