За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Eleyus Venera A 1200 LED SMD 60 BG (VeneraA1200LEDSMD60BG)

код товару: U0414036
Ціна за одиницю:
14699 грн
+760 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип похила
Тип монтажу настінна
Продуктивність 1200 м3/год
Потужність 220 Вт
Ширина корпусу 60 см
Діаметр вентиляційної труби 150 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Кількість швидкісних режимів 4

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу нержавіюча сталь, скло
Висота димоходу 810-1045 мм
Лампи LED 2х3 Вт

Фізичні характеристики

Рівень шуму 63 Дб
Вага 15 кг
Колір бежевий

Інші

Виробник Eleyus
Модель Venera A 1200 LED SMD 60 BG
Артикул VeneraA1200LEDSMD60BG
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Команда інженерів-розробників ТМ ELEYUS твердо знає, що яскравість і особистий стиль — це те, що допомагає нам залишатися на гребені хвилі, бути індивідуальністю й не загубитися в натовпі, й саме з думкою про Вас була створена кухонна витяжка Venera A 1200 LED SMD 60. М'які та плавні лінії скляного фасаду із загартованого скла з дзеркальним ефектом, покритого високотемпературною керамічною фарбою, є втіленням високого дизайнерського мистецтва й безперечно припадуть до душі покупцям із витонченим смаком, тому витяжка Venera A 1200 LED SMD 60 не тільки займе гідне місце в будь-якому кухонному інтер'єрі, але й без сумніву стане його лейтмотивом. Цей прекрасний пристрій можна купити в нашому інтернет-магазині ROZETKA, і Ви будете приємно здивовані високим рівнем сервісу, а також швидкістю та зручністю доставки.

Завдяки високій продуктивності, що становить 1200 м³/год, кухонна витяжка Venera A 1200 LED SMD 60 миттєво усуне зайві запахи, дим і пару з Вашої кухні, а кардинально новий периметральний тип втягування дасть змогу одночасно втягувати забруднене повітря по всьому периметру витяжки. Крім того, кухонна витяжка Venera A 1200 LED SMD 60 стане ідеальним рішенням для власників кухонь з ускладненим підведенням до вентиляційної шахти, оскільки має можливість працювати в режимі рециркуляції. Щоб забезпечити режим рециркуляції, треба обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW — E15100 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення.

Витяжка обладнана двома світлодіодними лампами, які мають тривалий термін роботи (понад 25 000 годин) і споживають мало енергії. Світлоелементи класу SMD виробляють природне м'яке світло, що є найбільш сприятливим для організму, та забезпечують мінімальне навантаження на зір. Крім того, лампи належать до поширеної контактної групи GU10, що дає змогу в разі потреби купити лампу в будь-якому магазині освітлювальної техніки та легко її замінити.

Також варто окремо згадати таку перевагу кухонної витяжки Venera A 1200 LED SMD 60, як сенсорна панель керування, доповнена пультом дистанційного керування всіма функціями. Ви безсумнівно оціните й опцію «таймер вимикання», що дасть змогу запрограмувати час вимикання витяжки. Всі витяжки ТМ ELEYUS фарбуються високоякісною порошковою фарбою, яка не тільки створює естетичне та стійке покриття, але й надійно захищає метал від корозії й робить його максимально довговічним.

Важливим досягненням на сучасному ринку вбудованої техніки є те, що ТМ ELEYUS на відміну від конкурентів. надає 3-річну гарантію на всю продукцію, яка підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України.

Команда професіоналів ТМ ELEYUS докладає максимум зусиль, щоб створити високотехнологічний дизайнерський продукт і робить це з думкою про Вас, щоб Ви та Ваш будинок завжди залишалися в тренді. Кухонна витяжка Venera A 1200 LED SMD 60 не тільки гарантовано стане Вашою незамінною помічницею на довгі роки, вона докорінно змінить Ваше уявлення про форму та стиль.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

14699 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!