За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Eleyus Tempo 1000 LED SMD 90 N

код товару: U0190430
Ціна за одиницю:
9772 грн
+209 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Продуктивність 1000 м3/год
Потужність 206 Вт
Ширина корпусу 90 см
Діаметр вентиляційної труби 120/150 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Кількість швидкісних режимів 3

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу метал, дерево
Лампи LED 2х3 Вт

Фізичні характеристики

Рівень шуму 50.7 дБ
Вага 19.1 кг

Інші

Виробник Eleyus
Модель Tempo 1000 LED SMD 90 N
Артикул Tempo 1000 LED SMD 90 N
Гарантія, міс 60
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Команді інженерів-розробників ТМ ELEYUS вдалось зробити майже неможливе – поєднати надсучасне із традиційним, новітні технології з теплом самої природи. Уособленням цього надзвичайного досягнення стала кухонна витяжка Tempo 1000 LED SMD 90 N, що не лише буде ідеальним доповненням кухонь у стилі прованс, кантрі, шале або класік, а й завжди залишатиметься у центрі загальної уваги та захоплення. Витяжка виконана у кольорі «слонова кістка», а її поверхня має високотехнологічний ефект «помаранчевої шкурки», що надає їй неперевершеного зовнішнього вигляду. Усі витяжки ТМ ELEYUS фарбуються високоякісною порошковою фарбою, що не тільки створює естетичне та стійке покриття, а й надійно захищає метал від корозії та робить його максимально довговічним. Однак основною родзинкою цієї диво-витяжки є обрамлення із натурального нефарбованого дерева. Ви не лише зможете пофарбувати його у максимально наближений до Вашої кухні колір, а й приміряти на себе роль дизайнера, використовуючи дерев'яний масив в якості декоративної полички. Спеціалісти ТМ ELEYUS використали природній матеріал деревину вільхи, котра не тільки славиться своєю стійкістю до високих температур та пари, а також здавна вважається оберегом, котрий захищає оселю та її мешканців.

Однак досконалий зовнішній вигляд – не єдине, чим може похизуватися кухонна витяжка Tempo 1000 LED SMD 90 N. Її висока продуктивність 1000 м³/год дозволяє без зайвих зусиль та за лічені хвилини прибрати із Вашої кухні неприємні запахи, пару та гаряче повітря – тобто все те, чому там не місце. Витяжка обладнана двома надсучасними світлодіодними лампами, котрі мають довготривалий термін роботи (понад 25 000 год) та споживають мало енергії. Світлоелементи класу SMD виробляють природнє м"яке світло, що є найбільш сприятливим для організму та забезпечують мінімальне навантаження на зір. Окрім того, лампи належать до поширеної контактної групи GU10, що дає змогу при потребі придбати лампу в будь-якому магазині освітлювальної техніки та з легкістю замінити. Панель механічного управління витяжки виконана та розміщена таким чином, щоб зробити керування якнайбільш простим та зручним для Вас. Окрім того, власники кухонь з ускладненим під'єднанням до вентиляційної шахти також зможуть оцінити усі принади кухонної витяжки Tempo 1000 LED SMD 90 N, адже вона здатна працювати в режимі рециркуляції, що не потребує відводу повітря назовні. Щоб забезпечити режим рециркуляції слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW – E15100 та залишити вільним вихід повітря з турбіни у простір приміщення.

ТМ ELEYUS залучила до виробництва своєї продукції професіоналів найвищого рівня, котрі застосовують у своїй роботі найновіші технології та високоякісні матеріали. Ми подбали, аби кухонна витяжка Tempo 1000 LED SMD 90 N виправдала усі без винятку Ваші сподівання та стала окрасою оселі на довгі роки.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

9772 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!