За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Eleyus KLEO 700 50 BR

код товару: U0228728
Ціна за одиницю:
3951 грн
Ціна за одиницю:
4069 грн
Ціна за одиницю:
4339 грн
+91 бонус
+128 бонусів
+144 бонуса
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 60 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип монтажу настінна
Продуктивність 700 м3/год
Кількість двигунів 1
Потужність 175 Вт
Режим роботи відведення повітря
Ширина корпусу 50 см
Діаметр вентиляційної труби 120/150 мм
Фільтри алюмінієвий

Управління

Тип управління кнопкове
Кількість швидкісних режимів 3
Дисплей немає
Таймер немає
Автоматичне вкл/викл (сенсор) немає

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу метал
Лампи 1х25 Вт

Фізичні характеристики

Рівень шуму 68 Дб
Вага 4.3 кг

Інші

Виробник Eleyus
Модель KLEO 700 50 BR
Артикул KLEO 700 50 BR
Гарантія, міс 60
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

ТМ ELEYUS - виробник вбудованої техніки №1 в Україні. Команда ТМ ELEYUS не просто використовує для виготовлення своєї продукції найкращі матеріали та новітні технології, вона вкладає в продукцію душу, тому що кожен задоволений покупець - це наша маленька перемога, а покупець, який став нашим другом - найвища мета.

Витяжка кухонна ELEYUS KLEO

Як відомо, все геніальне - просто, проте команда професіоналів ТМ ELEYUS взяла на себе сміливість заявити, що не тільки просто, але й стильно, функціонально і неймовірно красиво і готова представити Вашій увазі свій черговий шедевр - кухонну витяжку KLEO, яка стане дійсно геніальним доповненням до Вашого дому. Кухонна витяжка KLEO унікальна не тільки тим, що її досконалі форми здатні прикрасити будь-який інтер'єр, незалежно від того, цінителем якого стилю оформлення Ви - справжня геніальність цього чудового пристрою проявляється в поєднанні відмінних форм з дійсно незрівнянним змістом. Інженери-розробники ТМ ELEYUS доклали максимум свого професіоналізму, знань і турботи про покупця, щоб кухонна витяжка KLEO протягом багатьох років приносила в Ваш будинок спокій, гармонію і естетичну насолоду.

Інженери-конструктори ТМ ELEYUS вклали в неповторне обрамлення витяжки KLEO надсучасні технологічні можливості, однією з яких є її продуктивність 700 м³ / год, завдяки чому витяжка за лічені миті і без зайвих зусиль усуне з кухні запахи, пар, дим, а також не дозволить накопичитися на меблях жировому нальоту і тим самим продовжить їхнє життя. Завдяки режиму рециркуляції Ви зможете встановити витяжку навіть в приміщеннях з ускладненим підключенням до вентиляційної шахти. Щоб забезпечити режим рециркуляції слід обладнати витяжку двома вугільними фільтрами ELEYUS FW - E14 і залишити вільним вихід повітря з турбіни в простір приміщення. Приємний світло лампи розжарювання м'яко освітить кухню, не створюючи зайвого навантаження на очі, а зручне і надійне механічне управління витяжки допоможе легко і безпроблемно керувати нею. Кухонна витяжка KLEO пофарбована високоякісною порошковою фарбою, що робить її надзвичайно витривалим та стійким до зовнішніх впливів.

Важливим досягненням на сучасному ринку вбудованої техніки є те, що ТМ ELEYUS на відміну від конкурентів надає 5-річну гарантію на всю продукцію, яка підкріплена потужною мережею сервісних центрів у всіх регіонах України.

Багаторічний досвід роботи інженерів-розробників ТМ ELEYUS дозволив створити досконалий продукт нового покоління - кухонну витяжку KLEO, яка не тільки вразить Вас своїми стильними і досконалими формами, а й принесе спокій і затишок у Вашу оселю на довгі роки.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3951 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!