За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Витяжка кухонна Candy CBT6130/1W-07

код товару: U0228137
Ціна за одиницю:
2917 грн
+71 бонус
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Продуктивність 470 м3/год
Потужність 110 Вт
Ширина корпусу 60 см
Фільтри алюмінієвий

Управління

Кількість швидкісних режимів 3

Додаткові характеристики

Матеріал корпусу метал
Лампи галогенова лампа

Фізичні характеристики

Колір білий

Інші

Виробник Candy
Модель CBT6130/1W-07
Артикул CBT6130/1W-07
Гарантія, міс 12
Штрихкод 8016361903197
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

На сьогоднішній день компанія Candy є одним з ведучих європейських брендів побутової техніки в частині інновацій, технологічних і функціональних рішень, пропонуючи повний асортимент окремостоячої і вбудовуваної великогабаритної побутової техніки. Всю техніку відрізняє італійський дизайн і чудовий результат роботи. Протягом всього часу місія компанії не змінюється і полягає в задоволенні потреб людей за допомогою інноваційного, але легкого у використанні і доступного продукту.

Відкрийте для себе знову радість приготування їжі для вашої родини і друзів разом з побутовою технікою Candy: кухонні плити, духові шафи, мікрохвильові печі, варильні панелі і витяжки, вони стануть прикрасою вашого будинку.

Витяжки Candy відрізняються гарним дизайном і ефективністю: зі сталевою, скляною або металевої обробкою, з різними рівнями потужності та спеціальними фільтрами, що видаляють неприємні запахи на кухні.

Завдяки технічному прогресу в Вашій кухні завжди буде чисте повітря і здорова атмосфера. Все, що потрібно для цього зробити - купити кухонну витяжку. У той момент, коли були винайдені і надійшли в продаж кухонні витяжки, більшість жінок зітхнуло з полегшенням. Навіть перша примітивна витяжка для кухні позбавила від необхідності дихати випарами від їжі, що готується і продуктами горіння газу, завдяки їй запахи з кухні не проникали в інші кімнати будинку, а сам процес приготування став більш комфортним. Але ж та перша кухонна витяжка лише віддалено нагадувала сучасні, які, в порівнянні з нею, можна назвати справжніми гігантами з точки зору функціональних можливостей.

Серед кухонних витяжок можна виділити найбільш широковживані варіанти:

  • декоративні
  • камінні
  • острівні
  • телескопічні
  • вбудовувані і ін.

Витяжка кухонна CANDY CBT6130/1W-07 - це витяжка телескопічного типу, яка відрізняється, перш за все, тим, що, як правило, має висувну панель. Зазвичай такі витяжки вбудовуються в навісну кухонну шафку над плитою, тому видно лише фронтальну планку висувної каретки, через що телескопічна витяжка відмінно вписується в інтер'єр будь-якої кухні.

Дана модель оснащена досить низьким рівнем шуму, але, в той же час, високою продуктивністю, а також додатковим освітленням та іншими корисними перевагами.

Основна функція кухонної витяжки - очищення повітря від небажаних домішок у вигляді частинок жиру, гару і кіптяви. Вона повинна тримати повітря в чистоті, уберігати кухонні меблі і стелю від неохайного нальоту, а також перешкоджати поширенню неприємних запахів.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

2917 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!