За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Вишивальна машина Brother NV-V3

код товару: U0192532
Ціна за одиницю:
82718 грн
+1769 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип челнока горизонтальний
Швидкість вишивання 1050 стібків/хв
Дисплей так
Число вбудованих малюнків вишивання 227 шт
Число вбудованих алфавітів вишивання 17
Функції автоматична обрізка ниток ,  автоматичний нитковтягувач
Особливості датчик верхньої нитки ,  USB-порт для підключення до комп'ютера ,  датчик нижньої нитки ,  дисплей з сенсорним управлінням ,  поворот малюнка ,  датчик ICAPS ,  LED указка для точного позиціонування ,  енергозберігаючий режим
Колір білий

Інші

Виробник Brother
Модель NV-V3
Артикул NV-V3
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Вишивальна машина Brother NV-V3
Якщо ви не просто любите шити, а й хочете, щоб ваші вироби були унікальними, стильними, виділялися і заворожували погляди, то вам обов'язково стане в нагоді вишивальна машина. Вишивальна машина оснащена комп'ютерним управлінням і дозволяє створювати високоякісну вишивку швидко і просто, тому що більшість процесів вона виконує автоматично. Вона стане прекрасним помічником для творчих людей, для тих, хто не боїться експериментувати і любить створювати оригінальні речі.

BROTHER NV-V3 оснащена LED-дисплеєм з сенсорним управлінням. Поле вишивки становить 300х180 мм. У пам'яті збережено 227 готових вишивок і 17 різних вишивальних шрифтів. Швидкість роботи даної моделі складає 1050 стібків в хвилину. Нитки заправляються повністю автоматично. Горизонтальний човник забезпечує високу якість виконуваних робіт і досить низький рівень шуму під час роботи. Вбудований датчик ICAPS автоматично контролює товщину оброблюваної тканини і вибирає необхідний тиск лапки і силу проколу тканини голкою. Надійна конструкція, функціональність, висока якість комплектуючих, сучасний дизайн і практичність роблять цю модель ідеальної вишивальної машинкою.

Швейні машини "Brother" - це найдосконаліші характеристики і сучасні технології, які задовольнять запити прискіпливих любителів і професіоналів шиття. Також швейні машини "Brother" перевершують машини від інших виробників технічними даними і гнучкою ціновою політикою! "Brother" - найвідоміша, старовинна компанія з виробництва швейної техніки, яка пройшла випробування часом, не втратила своєї актуальності, зберегла обличчя і шанувальників, завдяки незмінній якості, впровадження новітніх технологій, збереження неперевершеного стилю.

Компанія "Brother" використовує у виготовленні швейних побутових машин: потужні двигуни, надійні внутрішні деталі, у виробництві яких використовується тільки якісний зносостійкий метал. В результаті цього забезпечується плавна і чітка робота всіх вузлів машини. Корпуси машин "Brother" роблять з високоміцного, довговічного композитного матеріалу, який на відміну від традиційної пластмаси не схильний до старіння, не вицвітає і не стає згодом крихким.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

82718 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!