За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Вишивальна машина Brother NV-90Е

код товару: U0192537
Ціна за одиницю:
13736 грн
+329 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Тип челнока горизонтальний
Швидкість вишивання 400 стібків/хв
Дисплей так
Число вбудованих малюнків вишивання 70 шт
Число вбудованих алфавітів вишивання 5
Функції автоматична обрізка ниток ,  автоматичний нитковтягувач
Особливості USB-порт для підключення до комп'ютера ,  просте намотування шпульки ,  проста заправка нитки в голку ,  редагування малюнка на екрані ,  датчик верхньої нитки ,  швидка установка шпульки
Потужність 25 Вт
Габарити (ВхШхГ) 395 x 175 x 278 мм
Вага 7.9 кг
Колір білий

Інші

Виробник Brother
Модель NV-90Е
Артикул NV-90Е
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Вишивальна машина Brother NV-90Е
Завдяки розвитку технологій, процес декорування одягу став майже повністю механізованим. Створювати свої речі, виглядають не гірше фабричних, тепер дуже просто. Вишивальні машини від компаніюПро Brother стануть ідеальним варіантом для використання професіонала і новачка. Швейно-вишивальна машина Brother NV 90Е завдяки використаним в ній технологій робить декорування одягу практично повністю механізованим процесом. Виготовлення речей, які ні в чому не поступаються фабричним стало не надто складним завданням. Швейно-вишивальна машина Brother NV 90Е стане хорошим вибором, як для професіоналів, так і для новачків. Машина здатна вишивати малюнки розміром 100х100мм.

У пам'яті закладено 70 малюнків, які допоможуть у створенні ваших виробів. У створенні моногом знадобляться набір з 5 шрифтів. Передбачена можливість редагування малюнків, зміна їх масштабу, а при необхідності, завантаження нових. Машиною можна управляти з'єднавши її, за допомогою USВ кабелю, з комп'ютером. ЖК дисплей, який відображає поточні параметри, робить управління машиною дуже зручним. Горизонтальний човник забезпечить тиху роботу Brother NV 90Е.

Швейні машини "Brother" - найдосконаліші характеристики і сучасні технології, які задовольнять запити прискіпливих любителів і професіоналів шиття. Також швейні машини "Brother" перевершують машини від інших виробників технічними даними і гнучкою ціновою політикою! "Brother" - найвідоміша, старовинна компанія з виробництва швейної техніки, яка пройшла випробування часом, не втратила своєї актуальності, зберегла обличчя і шанувальників, завдяки незмінній якості, впровадження новітніх технологій, збереження неперевершеного стилю.
Компанія "Brother" використовує у виготовленні швейних побутових машин: потужні двигуни, надійні внутрішні деталі, у виробництві яких використовується тільки якісний зносостійкий метал. В результаті цього забезпечується плавна і чітка робота всіх вузлів машини. Корпуси машин "Brother" роблять з високоміцного, довговічного композитного матеріалу, який на відміну від традиційної пластмаси не схильний до старіння, не вицвітає і не стає згодом крихким.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

13736 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!