За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Вирівнювач для волосся Braun ST 560

код товару: U0200116
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Призначення побутовий
Потужність н. д.
Тип управління механічне
Індикація нагріву LED
Вибір температури нагріву так
Діапазон температури нагріву 130-200 °С
Кількість температурних режимів 3
Час нагріву 40 сек
Матеріал пластин керамічні пластини
Особливості автовідключення ,  обертання шнура на 360 ° ,  петля для підвішування
Живлення дротове
Колір чорний

Інші

Виробник Braun
Модель ST 560
Артикул ST 560
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Випрямляч для волосся BRAUN ST 560
Для того, щоб створити ідеальний образ, потрібно не тільки ретельно підійти до підбору одягу і макіяжу. Хороша акуратна зачіска - одна з важливих складових нашого зовнішнього вигляду. Просто висушити волосся феном недостатньо, щоб вони придбали доглянутий і охайний вигляд, слід скористатися стайлером. Багато хто думає, що вирівнювання надто шкідливо для волосся, проте, якщо дотримуватися деяких простих правил по догляду за волоссям (НЕ вирівнювати мокре волосся, користуватися спеціальними засобами з термозахистом), прилад для укладання не заподіє вашим локонам шкоди.

Випрямляч для волосся BRAUN ST 560 допоможе зробити ваше волосся красивими без шкоди для їх здоров'я. Ви можете вибрати один із запропонованих температурних режимів, який буде оптимальним для вашого типу волосся. Перемикач можна зафіксувати в 3 режимах: для тонкого волосся, для нормального волосся і для густого волосся і професійного використання. Ви можете коректувати налаштування температури вручну, щоб повністю контролювати процес. Вам не потрібно довго чекати, поки прилад буде готовий до роботи. Для того, щоб стайлер нагрівся до заданої температури, знадобиться всього 40 секунд. Просто увімкніть його і приступите до створення гладеньких пасм!

Для того, щоб ваше волосся не пошкоджувалось під час користування стайлером, Braun забезпечив його рухомими пластинами з керамічним покриттям. Вони гарантують плавне і легке ковзання без ефекту тертя і натягнення волосся. Щоб домогтися максимально ефективного результату, слід добре висушити волосся, розчесати їх, а потім поступово відокремлювати пасма шириною 2-3 см, щільно затискати їх пластинами біля коріння і проводити по всій пасма до самих кінчиків. Не варто утримувати праску довше 2 секунд на одному місці, щоб волосся не перегрівалися. Якщо хочете злегка підкрутити волосся і створити локон, під час укладання повертайте пристрій вправо або вліво на кінці пасма.

Випрямляч для волосся BRAUN ST 560 має функцію іонізації Iontec: при нагріванні стайлера, через іонну решітку проходить потік активних іонів, які допомагають зберегти необхідну вологу у волоссі і роблять локони слухняними і гладкими. Щоб праску радував вас своєю якісною роботою довгий час, не забувайте чистити його від залишків укладань, які можуть залишатися на пластинах. Акуратно протирайте їх вологою тканиною після того, як пристрій остаточно охолоне. Якщо вам потрібен зручний, компактний і надійний прилад, який зробить ваше волосся гладкими і блискучими, стайлери від Braun - оптимальне рішення.

Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

1139 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!