За вашим запитом нічого не знайдено. Спробуйте уточнити свій запит
Категорії:
Результати в категорії:
Замовити дзвінок

Відпарювач для одягу Vitola DS 2400 (DS2400)

код товару: U0349413
Ціна за одиницю:
3738 грн
+95 бонусів
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Доставка:

Ваше місто:

Товар не доступний
Оплата

Готівкова, Безготівкова, VISA/Mastercard

 

Обмін / повернення

Обмін/ повернення товару протягом 14 днів

Гарантія: 12 місяців

Характеристики

Основні характеристики

Потужність 2400 Вт
Подача пари 40 г/хв
Об'єм резервуару для води 1000 мл
Вага 6.5 кг
Розміри 160х44х25 см
Колір білийзелений

Інші

Виробник Vitola
Модель DS 2400
Артикул DS2400
Гарантія, міс 12
Примітка Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд і комплектацію товарів без попередження

Опис

Відпарювач для одягу VITOLA DS 2400 (DS2400)

Отримайте праску, вертикальний відпарювач і прасувальну дошку в одному пристрої. Підтримуйте одяг в відмінному стані з технологією сухого пара Dry Steam! Підтримуйте одяг в ідеальному стані з делікатної технологією сухого пара Dry Steam. Сухий пар під тиском проникає в волокна одягу і розгладжує навіть щільні тканини. Не переживайте за збереження речей - безконтактна прасування не пошкоджує і не пропалює тканини.

Залиште час для важливих справ - гладьте речі в два рази швидше. Парова система Vitola DS 2400 здатна одночасно відпарювати і прасувати одяг. Складайте білизна в кілька шарів і гладьте, завдяки потужній і рівномірної подачі пара.

Хто сказав, що якісне прасування буває тільки в хімчистці? Ви можете освіжити, розгладити, почистити пальто або піджак c допомогою пара і спеціальної щітки, яка йде в комплекті. При цьому, потужний потік пара Vitola вбиває 90% всіх бактерій і грибків на одязі, не залишаючи плям і розлучень.

Делікатне прасування будь-якої тканини без слідів іржі і накипу. Зізнайтеся, ви втомилися від прасок, які постійно протікають. З парової системою Vitola DS 2400 ви можете не переживати за свій одяг - сухий пар не залишить на ній слідів накипу і іржі.

Отпариватель, праска і прасувальна дошка. Вам більше не потрібні всі три пристрої - парова система Vitola DS 2400 зможе отпарить, продезінфікувати і випрасувати будь-який одяг у вашому гардеробі. Гипоалергенний і вбиває запахи. Не переживайте за здоров'я ваших близьких - спокійно відпарюєте дитячі речі з температурою 130 градусів гине 90% мікробів.

Компактний і мобільний. Vitola займає рівно стільки ж місця, як і невеликий пилосос. Якщо у вас вдома і без того мало місця - сміливо відмовляйтесь від громіздких прасувальних дощок і відпарювачів. Підходить для всіх типів тканин. Однаково добре відпарює і гладить такі примхливі і ніжні тканини як синтетика, шовк і вовна, при цьому зберігає структуру і колір. Vitola DS 2400 впорається не тільки з одягом, але і з матрацами, меблями, подушками і шторами.


Оцінка

Поділитися

Залишити відгук

3738 грн

Ваше місто:

Пункт видачі:

Підпишіться на розсилку і дізнавайтеся про новини та розпродажі першим!